İyi akşamlar herkese
kendimi daha rahat anlatabilmek için gerçek hesaptan değilde bu hesabımdan yazıyorum
Belki benim yaşadığımı daha ağırını yaşayan kadınlar var burada ama ben bu yaşımda kaldıramıyorum bunları
3 yıl aradan sonra bebeğimi kucağıma aldım hamileyken eşinin annesigilin yanında birçok kez senin üstüne evlenecek deyip dalga geçiyordu anneside hep gülüyordu bende en son sen evlensen bende senden ayrılıp donuna kadar alırım dedim bunu iki defa filan söyledim sonra anneside kocasına söylemiş bunu eşimin babası doğumdan sonra annem bizdeyken gelip azarlayıp sonrada bu lafımı söyledi ben sana güvenmedim yoksa bütün malımı oğlumun üstüne yapacaktım dedi(eşim tek oğlan 3 kız kardeşi var)o an ilk defa kendimi aciz hissettim bende dedimki madem güvenmiyorsun evlilik sözleşmesini getir imzalicam napim ben senin malını
Konuşmadım bir süre sonra mecburen yine konuşmak zorunda kaldım ama asla affedemiyorum içim soğumuyor bide hiçbişey olmamış gibi benden hizmet bekliyorlar benim lohusa halimle ahımı aldılar sütüm kesildi ve bu sadece doğumdan sonraki yaşadıklarım bunlardan önceside var
Sizce haksızmıyım siz olsanız ne yapardınız