0 oy
452 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (69 puan) tarafından

Maşallah bir bebem var gram uykuyu sevmiyor uykuya geçişlerimiz işkence gece 4 te kalkıyor 6-7 ye kadar ayakta sallanıyor bırakınca bas bas bağırıyor Allah için yardım edin ya uyku için ne yapabilirim 10 aylık bu arada 2 haftadır uyumuyor beni bırakmıyor benimde gücüm kalmadı bayilivercem :'(

9 Cevaplar

0 oy
(1,206 puan) tarafından
10 ayliklarda sorun var galiba benim kızım da 10 aylık bı huysuz bu sıralar aşırı hareketli uykudan bı haber yıldım bu sıralar 
(69 puan) tarafından
Yok zaten zayıf bebek 10 aylık 7 kilo
(1,206 puan) tarafından
Zayıf olsun nolacak canım sağlığı iyi olsun da bizimki 9 aylıkken 9 buçuk kiloydu gotunu kaldiramiyor şişko :)
(69 puan) tarafından
Maşallah ya yok bizimki kilolu doğdu sonra hiç almadi
(1,206 puan) tarafından
Olsun canım her çocuk aynı olacak diye bişey yok ki benim kızımda 6 7 kilo olsa sorun etmem yeterki saglikli olsun miniş miniş otursun yanımda yeter
(69 puan) tarafından
Tabikide sağlığı yerinde olsunda
-Reklam-
0 oy
(6,661 puan) tarafından
Diş mi çıkarıyor acaba.
(69 puan) tarafından
Evet daha hiç dişi yok elime geliyor dişi de daha çıkmadı
(6,661 puan) tarafından
Ağrı kesici ver biraz canim demekki dişleri sızlıyor. Gecen gunlerde benim kızımda dis çıkarıyordu uyanip ağlıyordu ishali ve ateş çıkıyordu. 20 aylık benim kızım
(69 puan) tarafından
Verdim banamisin demiyo ya
0 oy
(13,707 puan) tarafından
canım nasılsın ?

günduz kaç kere uyuyo yeterli yorulmazsa gece dalamaz
(69 puan) tarafından
Geçen hafta gittik uykuyu seven bebek değil dedi cumartesi günü başka doktora goturucem artık ya
(13,707 puan) tarafından
dişlerı çiktımi ? onun ağrısı fena imiş sonunda 1 tane çiktı ama uç dört gün anami ağlattı
(69 puan) tarafından
Elime deyiyor artık dişi ama tam patlamadı ki daha
(13,707 puan) tarafından
o zaman onun ağrısı kiyamam paşaya inşallah geçer annesi allah güç kuvvet versın
(69 puan) tarafından
Sağol canım ya inşallah ☹️
0 oy
(4,248 puan) tarafından
Benim oğlumda bi kaç gündür uykuya direniyo gündüz hiç uyumuyo sabah 5 ayaktayız bugün dişi çıktı inşallah rahatlar bende uykuya hasret kaldım artık 
(69 puan) tarafından
Darısı bize ya mahvoldum İnan ki senin oğlanın adı Alparslan miydi
0 oy
(7,719 puan) tarafından
Canım 9 ve 10 ay da uyku düzeni benimkinimde çok kötüydü sürekli kalkar üstüne saatlerce uyumazdi internetten araştırdım sabrettim 11 buçuk aylık şimdi çok şükür saat başı kalksa bile hemen geri yatıyor 
(69 puan) tarafından
Darısı bize valla çok yoruldum 2 haftadır doğdu doğalı uykuyu sevmiyor zaten
(7,719 puan) tarafından
Benimki de aynı sürekli uyanıyor sabah 6 da da ayaktayız
(69 puan) tarafından
İlaç milac yok mu ya
(7,719 puan) tarafından
Bay bay damlası var da ben almadım
(69 puan) tarafından
Cumartesi gidicem doktora artık ne varsa versin ya
0 oy
tarafından

Giz gaaadesim atak haftasinda beben sıkma canını garı acık uzun bi atak duzelivecek sabret :D nerelisin hemşehrim 

(69 puan) tarafından
Ayy inşallah ya doğma büyüme Antalya şuan Hatay'da yaşıyoruz
tarafından
Ben 19 sene Uşak'ta yaşadım siven oraları anımsattı canım korka geçici bi surec :)
(69 puan) tarafından
Antalya şivesi benimki ☺️
tarafından
Olsun annem bize heryerde gari var :)
(69 puan) tarafından
Aynen öyle ☺️
0 oy
(4,132 puan) tarafından
8 aylık oğlum var doğduğu günden bu yana uyku yok denilecek kadar az gündüz asla uyumaz arada yanına uzanıyorum öyle uyuyor gece zaten saat başı uyanıyor 

Gündüz oyun oynamak istemez bıraktığım yerde asla durmaz kollarım taşıyamıyor artık birgün bende yığılıp kalacağım ama bakalım 
(69 puan) tarafından
Al bendende o kadar ya doğdu doğalı böyle bide dediler yeni doğan bebe uyur uyandır emzir tövbe uyumadi ki
(4,132 puan) tarafından
İlk oğlumda yaşamadığım ne varsa bunda yaşıyorum gaz uykusuzluk huzursuzluk sürekli ağlama dişte değil çünkü 7 aylıkken alttan iki tane çıktı artık dermanım kalmadı valla
Boyun düzleşmesi var uzun süre taşıyamıyor belim ayrı dert dizimde bir kaç tane ödem oluşmuş kist çıktı artık ayaklarım bile bedenimi taşımıyor
(69 puan) tarafından
Bende de çıkar kesin bir sürü şey ne olacak stres stres mahvediyor adami
(4,132 puan) tarafından
Aynen canım
0 oy
tarafından
14 aylik haala oyle uyumuyor doğduğundan beri Bi gün doğru düzgün uyumamaisim
(69 puan) tarafından
Deme ya bizimkide doğdu doğalı uykuyu sevmiyor
0 oy
(69 puan) tarafından
........????

İlgili sorular

+5 oy
11 cevap 229 göst.
4 gün önce Aile & Aşk kategorisinde Acemianne48 (40 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 37 göst.
0 oy
18 cevap 261 göst.
0 oy
10 cevap 236 göst.
19 Ocak 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde ZelihaAytac (636 puan) tarafından soruldu

408,360 soru

12,268,600 cevap

37,534 kullanıcı

Kategoriler

...