+5 oy
223 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (40 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi
4 yaşında oğlum var doğdu doğalı uyku sevmez mi vir çocuk 1 yaşından bıraktı gündüz uylusunu daha hala aykata gece 23.30 da yatıyor sabah 8 de ayakta aska uyumuyor gündüz yorulmuyor da ben bitiyorum tükeniyorum yaa 

11 Cevaplar

+3 oy
önce (29,037 puan) tarafından

Yani büyümüş gündüz uyumasinida beklemen doğru değil her çocuk bir değil yine gece uykusu var onda şükür .

önce (40 puan) tarafından
Yahu gündüz uykusu uyuması gerek yaşta dahi uyumadı ki hiç tamam gündğz uyumasın ama gece bu kadar geç yatıp sabah erkenden kalkar mı ya hiç 9.30 10 da uyanmadım ben
Uykuyu sevmiyor demekki her çocuk farklı işte sağlıklı olsun da sıkıntı etme bu kadar
Allaha bin şükür tabiki sağlık sıhhatli olsunlar ama tek büyütüyorum çok yoruluyorum çok gündüz 1 adım tek başıma atamıyorum sürekli peşimde sürekli hareketli ve konuşkan da bırakmıyor asla 2 dakika dinleneyim şuan hastalıktan vücudum bitmiş durumda inanın yarım saat bakacak kimsem yok :(
Rabbim.kolaylik versin hareketli olması sizi yormuş belliki zmaanla düzelir büyüdükçe okula fln gittikçe
İnşallah öyle olur
-Reklam-
+3 oy
önce (2,191 puan) tarafından
4 yaşında olduğu için olabilir mi annesi :) Çünkü 4 yaşta artık gündüz uyunmaz. 
Başlığı ben koymadım ki şu lanet yapay zeka koydu ben gündğz uykusunda depilim sabah çok erken kalkmasındayım gündüz uykusundan vazgeçeli çok oldu :(
8 çok erken değil bence. Kaçta uyansın ki 10-11e kadar mı uyuyacak
Valla ben şahsen o saatte uyanamıyorum  erken yatsa anlarım ama çok geç yatıyor :)
Valla ben her gün 6'da uyanıyorum işe gitmek için gıkım çıkmıyor oğlumu da alışsın diye 7'de uyandırıyorum :) Sizinki biraz keyfi bir istek
Evet ya azıcık uyuyım ne olur ki :) ben işe gitseydim bende derdim kendi kendime iş için kalkıyorsun evladına mı söyleniyorsun diye sadece biraz dinlenmek istiyorum :)
+1 oy
önce (3,603 puan) tarafından
Bizimki bu aralar gece yatmıyor canım gündüz uyumamasi gayet normal 
Başlığı ben koymadım ki şu lanet yapay zeka koydu ben gündğz uykusunda depilim sabah çok erken kalkmasındayım gündüz uykusundan vazgeçeli çok oldu :(
önce (3,603 puan) tarafından
O anliskanlik canım bizimkide geç yatarsa yatsın sabah 8 de ayaktadir
+1 oy
önce (7,200 puan) tarafından
Benim oğlum da 4 yaşında o da gündüz uyumaz akşam 9 -9.30 arası uyur sabahın nurunda kalkar:)
Benim oğlumda o saatte uyusa derim ki bebe erken yatıyor erken kalkıyor yok anam nerdeyse hiç uyumayacak :(
+1 oy
önce (438 puan) tarafından
Bazi çocuklar uykuyu sevmez gündüz uyumamasi normal büyümüş artık ama 11.30 da çok geç bence aksam saatini biraz öne cekebilsen iyi olurmuş. 
Başlığı ben koymadım ki şu lanet yapay zeka koydu ben gündğz uykusunda depilim sabah çok erken kalkmasındayım gündüz uykusundan vazgeçeli çok oldu  :( çok inatcı asla dinlemiyor elinden gelse uyumayacak
önce (438 puan) tarafından
Sübyan okuluna yada yarım gün kreşe verme imkanın yok mu aslında sabah normal bı saatte kalkiyormus ama senin dinlenme yada birakacagin biri olmadığı için zorlanıyorsun yarım gün bı yere gitse sende o da rahat eder aslında
+1 oy
önce (974 puan) tarafından
Oğlum 3.5 yaşında ben 3 yaştan itibaren baktım ıstemıyo direniyor bıraktım gündüz uykusunu gündüz uykusunu bırakınca gece daha kolay dalıyo 
Ama o çocuk için sağlikli birşey değil ki hem öğrenmesi gereken şeylere geç kalıyo hem öğünler atlıyo bilemiyorum sağlıklı olan erken kalkması ama onlar erken kalkınca bizim sağlık gidiyo
Evet evet ortası olsa bari tek çocuk büyütüyorum vallahi yarım saat bakan olmadı çocuguma bu yaşına kadar çöktüm artık şuan hastalıktan vücudum bitmiş durumda yatak döşek yatmam gerekirken ayaktayım hala kimsem yok
Ben 1 ergen ve 1 çocuk bakıyorum 47 kiloyum ve inan günlük temizlik yapıyorum malesef engel olamıyorum bu duruma akşama kadar yemek vs sonra çocukla oyna akşam etkinlik yap derken gece de çok geç yatarım uyuyamıyorum inan kimse de bırak ben yaparım demedi demiyor da evde bi isyan çıkarıyorum bazen kızım bazen eşim 15 20 dakika oynuyor oğlumla sonra bi bakıyorum çocuk yanıma gelip anne benimle oyna diyo yine olay bana dönüyor neyiz biz anayız biz ana :) bu arada çok geçmiş olsun
Vallahi öyle ben de eşime az ilgilen diyorum oğlum yine bana geliyor yarabbi evlatlarımıza sakinlik bize de güç ver :)
Çok amin
+1 oy
önce (338 puan) tarafından
Benim oğlumda 3 ay sonra 4 yaşına girecek. Oğlum gündüz 3 saat uyurdu. Buaralar uyumuyor. Diyorum akşam erken yatar 11 den önce yatmıyor.. Birde bir enerji hiç yorulmuyor. Duvara tırmanıyor desem yeridir. 
Benim oğlum 1 yaşında bıraktı gündüz uykusunu 3 yaşına kadar akşam 9 sabah 5 dedimi ayaktaydı büyüdükçe rahatlarsın dediker vallahi hiç daha 10 da uyanmadık
0 oy
önce (390 puan) tarafından
Benimki bir yaşında gündüz bir kere uyur ama kısa düzgün bir uyku yok gece sabaha kadar uyanık sabah altida uyuyur seni çok iyi anlıyorum bende tükendim ama huy edindi böyle kaldı 
0 oy
önce (1,085 puan) tarafından
Sabah güne erken başlat. 7- 7.30 gibi uyandır gece erken uyur belki. Bunu 1 2 hafta yaparsan düzene girer diye düşünüyorum. Ayrıca gündüz uyku yapması lazım. Çünkü uyku bırakacak yaşta değil. Durumunuz varsa uyku eğitimi alın. Çocuğa da yazık sana da
önce (1,085 puan) tarafından
Pardon 4 yaşında ise gündüz uykusu yapmaması normal. 1 yaşında sandım.
0 oy
önce (302 puan) tarafından
Ne zaman düzelir biliyormusunuz okula başladığı zaman:)bu seferde sabah uyandıramazsınız okul için
0 oy
önce (17,853 puan) tarafından
O süreçte kesintisiz uyuyorsa yeterli gelir 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 452 göst.
+1 oy
37 cevap 520 göst.
0 oy
6 cevap 247 göst.
0 oy
6 cevap 85 göst.
29 Mart 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Kubra- (804 puan) tarafından soruldu

408,257 soru

12,263,944 cevap

37,410 kullanıcı

Kategoriler

...