0 oy
181 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,362 puan) tarafından
Kızlar valla artık psikolojik olarak hamile gibiyim.insallah değilim adetim 3 gün geçti ve spiral takılı Allah'ım inşallah düşündüğüm gibi değildir.  3 çocuğum var en küçüğü 16 aylık 

10 Cevaplar

0 oy
(292 puan) tarafından
Stresten olabilir birde mevsimsel de gecikebilio ama bı kan ver istersen
(1,362 puan) tarafından
Gerçeklerle yüzleşmek korkutuyor
-Reklam-
0 oy
tarafından
Benim geçen yaz tam bir ay geçti 3 Haziran'da olmuştum 3 ağustosta oldum

Birde 16 Mart'ta olmuştum 6 Mayıs'ta oldum 

Sebebini bilmiyorum ama enzirunce normal demişti dr
0 oy
(2,280 puan) tarafından
Spiral olduğu için de olabilir hormonları etkiliyor Çünkü test yapmayı denesen 
0 oy
(5,148 puan) tarafından
Benim bugun geldi 10 nda gelmesi lazımdı bende üc bucuk attım bende spiral yok kocam korunuyor keske bende taktirabilseydim rahmimden dolayi takilmiyor ama adet ucan kustan etkileniyor mevsimsel stres falan filan
0 oy
(271 puan) tarafından
Benimki 10 gün gecikti bu ay. Korkudan korunmama rağmen gebelik testi yaptım 2 tane alıp da. Negatif çıktı Allahtan. Oturdum regl olmayı bekliyom :(
0 oy
(544 puan) tarafından
Valla 2 ay olmamisligim var benim 
0 oy
(60 puan) tarafından
Allahim bu gecikmenin darısı başıma ben hamile kalayım diye dua ediyom bacı :) de ki "Allahim bana verdin ama bu kıza nasip et artik" de nolur benim olmuyor çünkü hep kimyasal :D
(1,362 puan) tarafından
Allah'ım hayırlı bir şekilde nasip etsin inşallah . Valla tam da sabah ezanı okunuyor . Rabbim kabul etsin inşallah
0 oy
(8,028 puan) tarafından
Benim 15 gün geçmişti. Emzirmek hormonları değiştiriyormuş. O sebeple değişiklik, gecikme normalmiş doktora göre
0 oy
(9,577 puan) tarafından

Bu ay benim de 11 gün geçti ilk kez oldu kaç kere test yaptım en sonunda gittim kan verdim emin oldum ertesi gün hastalandım:)yine de doktora gittim ilaç stres hepsinden olabilir tekrar ederse yine gel bakalım birde keteme test ver dedi

0 oy
(1,975 puan) tarafından
10 günü geçerse hamilesin hemşire bana dedi

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 525 göst.
7 Ekim 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 44 göst.
23 Haziran 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde cansel35 (186 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 201 göst.
7 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Sumeyyegoleli0909 (39 puan) tarafından soruldu

406,284 soru

12,181,260 cevap

36,680 kullanıcı

...