Arkadaşlar dün eşimin akrabasına yemeğe gittik bebekleri ağlıyor diye evde ses çıkarabilecekleri her şeyi kullandılar tabaklara çatala vurdular o ses beni rahatsız etti el kadar bebeği düşünemiyorum yemekte de dana etli patates yemeği vardı inanılmaz yağlı bir yemekti eşimin midesi bulandı yiyemedi bebeğe verdiler kaşıkla alışsın diye her yemekten veriyorlarmış turşu bile sürdüler ağzına kendi daha geçen aya kadar mama veriyordu benimki de 3 buçuk aylık sanki zehir vermişim gibi baktı yoğurt makinasi aldım ek gıdada yapıcam dedim ayyyy ne gerek var gibisinden suratı ve el hareketi yaptı 4. Çocuğu çok zenginler bebeğine araba almamış dün benimkini aldılar şans işte bebeğim de sağlik ocağına götürmem gerekti rezil oldum battaniye ye sardım öyle götürdüm bu önemli değil ama o bebeğin 2 ablası 1 abisi var ablaları ağladığı zaman o bebeği sarsıyor daha çok ağlıyor yazık zaten yemekten türlü dan verdiler bana gelenler geldi benim kendi teyzem kahvalrı yaparken oğlumun ağzına salatalık değdirdi tepki gösterdim düşünüyorum acaba sorun bende mi diye