0 oy
135 göst.
Diğer kategorisinde (349 puan) tarafından
oglum doymuyor hep agliyor kizlar yardimci olurmusunuz

6 Cevaplar

0 oy
(2,418 puan) tarafından
Ne kadarlık bebeğin? 
(349 puan) tarafından
25 gunluk hic uyumayan bir bebek uyumadigi icinde emiyor hep mama wereyim dedim asla icmiyor ve hep agliyor
(2,418 puan) tarafından
Yaaa çok küçükmüş Allah bağışlasın cnm

Öncelikle takip et neler yiyince süt artıyor diye bolca su tüket elma suyu bende inanılmaz süt yapardı ama yanında ceviz kuru üzüm kuru dut falan da yerdım maksat süt zenginleşsin bulgur pilavı soğan da artıyor hoşaf rezene kamyon cayı bunlar bir de gazıda olabilir gaz damlası kullanıyor musun bebeğine genelde gazı olunca memeye düşer bebekler oda daha çok gaz yapar ağlarlar zor bir süreç
(349 puan) tarafından
ewet canim asiri gazli ondan mi uyumuyor acaba ta bildigin cay war mi gaz icin
(2,418 puan) tarafından
Valla kuzu oğlum 3 yaşında inan çok hatırlamıyorum ama ben bolca rezene kimyon demlerdım bağımlısı olmuştum düşün aktarlarda var rezene kimyon tohumu dersen verirler arada bir çay kaşı da bebeğine ver kimyon ü demle ılıt ver gaz damlası al eczaneden reçetesiz satılıyor
(349 puan) tarafından
sagol canim alicam insallah
-Reklam-
0 oy
(2,676 puan) tarafından
Uyku, destek, 3 öğün dengeli beslenme, suuuu
(349 puan) tarafından
su ic ic anam agladi uykuya gelecdk olursak asla uyutmuyor beni walla
(2,676 puan) tarafından
Işte destek orada devreye giriyor canim. Maalesef benim destekçim yoktu uykusuzluktan sütümde azaliyordu. Emdikten sonra biraz esin yada annen tutsa sen 1 saatte olsa arada kestirsen cok iyi gelir. Rezene yesillik yemekte faydali ama ilk iki ne deseler, uyku ve su derim
(349 puan) tarafından
aynen canim cok dogru gece cocuk iki saat uyusa tas gibi oluyor gogusler ama iste bide uyusam :)) sagol bu arada ❤️
(2,676 puan) tarafından
Sende sagol canim bana o gunlerimi hatırlattın. Kendime sarsılamadım o zamanlar şimdi sana sarıldım farz et❤☺️ gittikce daha uyiycaksin ilk yıl biraz zorluyor ama Allah yardım ediyor. Saglikla büyüsün
(349 puan) tarafından
Allah razi olsun kuzum birde kucuk kizim war 1 yasinda Allahin izniyle gecer bugunlerde ☺️
0 oy
(1,136 puan) tarafından
Doymadigini nerden anlıyorsun canim? Günde 4-5 tane çişli bezi varsa doyuyordur 
(349 puan) tarafından
surekli meme ariyor canim
(1,136 puan) tarafından
Süt artirici kapsül, damla ya da caylar var eczanelerde bulunur onlardan kullanabilirsin
(349 puan) tarafından
sagol canim ❤️
0 oy
(1,622 puan) tarafından
An basiti uykusuzluk stres bile azaltır sütünü.utkuya dikkat et gayet rahat ol sürekli.bl su kuru meyveler komposto çok iyi oluyor bulgur pilavı çok iyi oluyor 
(349 puan) tarafından
siyah cay iyi mi peki canim
(1,622 puan) tarafından
Pek onermezler ama açık içebilirsin günde 2 fincan kadar
0 oy
(137 puan) tarafından

Fındık  kurudut

Ceviz
Karışık çerez 
Tulumba tatlısı
Hoşaf
Pekmezli süt (bir bardağın içine iki yemek kaşığı pekmez ) bırakıp icebilirsin
0 oy
(4,099 puan) tarafından
Bebeğim 2 aylk şuan 

Kuru dut kaynatıp suyunu içiyorm bazn rezene içiyorm. 

Yemk olark bulgr süt yapr dye bliyorm kısr sevdiğim içn kısır yapp yerim çnkü soğan marul havçta süt yapr bol su içiyorm helva süt yapr  amn şunuda yiym süt olsn demiyorum hiç düşünmüyorum ble çnkü kızmda çk kfma takıydm sütüm azdı üzülyordm oğlumda şükr şmdye kdar yetti 

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 540 göst.
12 Nisan 2020 Diğer kategorisinde Merveee YE (339 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 94 göst.
16 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Nisa17 (341 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 247 göst.
12 Mart 2021 Diğer kategorisinde Anne (15 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 365 göst.
31 Ekim 2020 Aile & Aşk kategorisinde nerminin annesi (1,166 puan) tarafından soruldu

411,878 soru

12,399,291 cevap

44,350 kullanıcı

Kategoriler

...