0 oy
197 göst.
Diğer kategorisinde (178 puan) tarafından
Sorum yukarı da 1 senedir tedavi görüyorum düzelmiyor 

5 Cevaplar

0 oy
(14,143 puan) tarafından
Gecmis olsun postun ciksin 
(178 puan) tarafından
Sağol canım
-Reklam-
0 oy
(7,627 puan) tarafından
Geçmiş olsun hiç duymadım
(178 puan) tarafından
Sağol canım
0 oy
(983 puan) tarafından
Kaynanamdada varmış eskiden. O yüzden çocuğu da olmamış herhalde onu tam bilmiyorum da. Aşırı kanaması olurmuş. Ya da tam tersi kan akmaz içinde birikirmiş en son et parçası gibi parça parça gelirmiş. Sende de öyle mi 
(178 puan) tarafından
Aynn bnde de öyle cnm doğumdan sonra oldu bnde de bı türlü düzelmiyor tam kaynananin anlattığı gibi oluyorum ya günlerce haftalarca sürüyor ya da aylarca hiç olmuyor
(983 puan) tarafından
Aynen o da öyle olurmuş ben de ilk onda duymuştum ama düzelmiş sonradan ya üzme kendini. Tabi herkeste farklıdır da sıkıntı etme kendine. Düşün kaynanamın şu an 55 yaşında daha eskiden bile tedavi edildiyse şimdi de edilir
0 oy
(106 puan) tarafından
Bende var canım onbeş gün de bir adet olmaya başlamıştım  dr gittim rahim duvarın kalınlasmis dedi ilaç verdi Duphaston  diye kullandım hala onbeş gün de  bir oluyordu  yine gittim hormon testi yaptı normal cıktı sonra hala aynı devam etti bu sefer kürtaj olup rahim ağzını  temizliycez parca alıcam dedi bende korktum gitmedim bu ay onbeş günde olmadım bir ay dolmasına  3 gün  var  bakalım  adetim duzelicekmi  yoksa bende  olmiycakmiyim  bilmiyorum
(178 puan) tarafından
İnşallah düzelir cnm bnde 3 haftaya yaklaştı hala adetim yarın doktora gidecem bna da iyileşmezse rahimden parça alacaz dedi ilaçla düzeliyor ama bırakınca yine aynı oluyor
(106 puan) tarafından
Sağol canım inşallah ikimizinkide duzelir düzene girer
0 oy
(1,121 puan) tarafından
Benim dogumumda ebe bana senin rahim duvarın gittikce kalinlasiyor dedi:( inşallah bi sorun olmaz. Doğum yaptım bugun 43. Gün dün adet oldum. 
(14,759 puan) tarafından
Bana da ilk hamilemıldıpumda gittiğim dr rahim duvarın kalın bebeğim tutunması için iyi demişti
(1,121 puan) tarafından
Acilma olmasi  icin ebe cok destek verdi sürekli sanci geldiğinde oda alttan eliyle acilmama yardimci oldu. Ben yardimci olmazsam acilma olmayacak diyordu kalinmis rahim duvarım. Baya dikislerim oldu cokta gec iyileşti.
(14,759 puan) tarafından
Benim de tam tersi oldu 2. Doğumumda dr 4 kilo doğum yapabilirsin demişti İç dikişim de olmamıştı dıştan 2 tane sadece o da oğluma kordon dolanmış bu yüzden zorladı
(178 puan) tarafından
Bnde doğumdan sonra 1 sene adet olmadım 1 sene sonra düzensiz uzun süreli faln olunca ya da aylarca hiç olmayınca sürekli doktora gittim

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 254 göst.
0 oy
2 cevap 134 göst.
14 Haziran 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde SONGUL65_ (8 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 262 göst.
0 oy
5 cevap 123 göst.
22 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Hiros4434 (492 puan) tarafından soruldu

412,519 soru

12,419,820 cevap

45,166 kullanıcı

Kategoriler

...