0 oy
577 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (14 puan) tarafından
Ağzımın içinde 2 gün önce yanık gibi su toplamış bir kabarcık çıktı. Sonra patladı. Bugün baktım gene sivilce gibiyken dolmuş ve kabarcık olmuş. İnternete yazdım tek alakalı hastalık pemfigus diyor. Ağızda başlar sonra vücudua yayilir. Kronik bir hastalık ömür boyu ilaç kullanılır diyor. Yarın hastaneye gidicem çok endişe ettim bu hastalığı yaşayan varmı? Tedavi edilmeyen insanların %80i ölmüş :/

15 Cevaplar

+1 oy
(1,085 puan) tarafından
Googleye bakarsan herkes ölücek herkes kanser 
(14 puan) tarafından
Ağzımdaki kabarcık hakkında başka bir şey yazmıyor o yüzden endişeleniyorum
(1,085 puan) tarafından
Bi doktora git canim yani delik agri deriz biz o tarz bisey olmasin. Bazen kitir seyler yedigimde de soyulur su toplar. Benim agzimda cok ciksr vitamin eksikligim var
(198 puan) tarafından
Canım her sabah akşam karbonatlı su ile agzına gargara yap bide Dr da git
-Reklam-
0 oy
(7,638 puan) tarafından
Hiç duymadım ağız içi yaralar başka bişey denmiyor muydu
(14 puan) tarafından
0 oy
(1,030 puan) tarafından
Kız niye öyle düşünüyorsun belki sade

Ce bir su kabarcığıdır bazen çıkıyor stresten sinirden İnternete bakma sen İnternete baksan parmağım ağrıyor yazsan kopacak yazar
(14 puan) tarafından
0 oy
(346 puan) tarafından
Canım benim eşimdede oluyor ismi aft belki sendede aft vardır en iyisi doktora git çünkü internet yanıltıyor insani
0 oy
tarafından
Googleye basım agriyo yazsan beyin tümörü çıkıyor kafana takma Dr a git en iyisi 
0 oy
(1,655 puan) tarafından
Ağız içi yarası aft olabilir oda geçici oluyor 
0 oy
tarafından
Bende bel ağrısı için İnternete yazdım kemik iliği kanseri bile yazıyordu doktora gttim d vitaminim eksikmiş. İnternete bakma çok şey yazıyor orda
0 oy
(769 puan) tarafından
Sıcak birşeyler yemiş olabilir misin.ben sıcak birşeyler yiyince damaklarim kabarıyor su topluyor 
0 oy
(1,541 puan) tarafından
Canım geçen benimde bacağında moralma vardı kanser çıktı internete doktora gittim varız ve kansız kalmışım dedi yani internete bakama  canım 
0 oy
(1,471 puan) tarafından
Eşimde de var ama hastalık değil ki o yine git hastaneye tabiki ama eşimin hararetten oluyo biseye çok kafasını takarsa sinirlenirse üzülürse falan ağzının için hep kabarcık kabarcık içi su dolu yaralar oluyo patlıyor sadece yemek yerken zorlaniyo onun dışında vücuduna falan yayilmiyo eğer anlattığım gibi birseyse
(14 puan) tarafından
Evet canım dudağımın iç kısmında sivilce gibi çıkıyor sonra su toplamaya başlıyor toplu iğnenin ucu kadar. Benim iki gün önce başladı bir adet var şuan sizinkisi de mı oyle
(1,471 puan) tarafından
Evet 1-2 tane cikiyo patlayınca aciyo
(14 puan) tarafından
Siz hiç hastaneye gitmediniz mi? Benimkinde acı yok
(1,471 puan) tarafından
Gittik ama çözümü yok dediler bize bol bol su iccek sinir stres kafaya takma olmuyck o zaman olmuyo bildiğin bizimkinin içi cukurlaşiyo çocukken sürekli ateslendigi için etki kalmış
0 oy
tarafından
sakin ol cnm google yargilama hemen. dr a boyle birsey olabilir mi die sor ama cunku her dr da herseyi bilmiyor
0 oy
(321 puan) tarafından
Kuzum bende de oldu aynısı gittim doktor tükürük bezlerin kurumus dedi ilac yazdı bol su tükettim 2 günde kayboldu
0 oy
(1,528 puan) tarafından
Damak da kist ola bilir benimde oldu ameliyat oldum hiçbir sorunum yok
0 oy
(4,589 puan) tarafından
Hele bacı Google baş agrisini bile mezara bağlıyor sen ne bakiyon ona

İlgili sorular

+3 oy
150 cevap 3,483 göst.
23 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Bal oglum (856 puan) tarafından soruldu
0 oy
35 cevap 1,566 göst.
31 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Huniliprenses (11,875 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 143 göst.
3 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Tahirbebek (398 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 804 göst.
9 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Havvanursms (232 puan) tarafından soruldu

408,634 soru

12,279,339 cevap

37,840 kullanıcı

Kategoriler

...