Maflor plus damla al, kolik olma ihtimali var, karnına sıcak havlu koyabilirsin. Yediğine ictiginde ne kadar dikkat etsen de oluyor ama acıdan baharattan, eksiden ve çok tatlıdan özellikle çikolatadan uzak dur, sen kendini de bebeğini de üşütme ayakları hep sıcak olsun, akşamları rezene, papatya içebilirsin. Benim bebeğim kıs bebeği olmasına rağmen ben her gece banyo yaptırıyordum babası ile, karnına masajlar yapıyorduk en rahatı ayakkarını karnına ittirip gaz çıkarttırıyordum. Bir de başina doğru kaldırınca ayaklarını dikkatlice rahat gaz çıkartıyordu.. doktora götürün, belki de kulağı falan ağrıyor olabilir, Allah kolaylık versin.. zor ama gerçekten geçiyor.. ne çektiğimi bir ben bilirim 8 de başlardı akşam olsun istemezdim, gece 2 kere kadar pilates topunda mi ziplamadim, masajlar duşlar mi aldırmadım. Hareketlenmeye başlayana kadar çok çektik sonra hafifledik. Dediğim damlanın faydasını gördüm, süpürge sesi, fön sesi uygulamalar var indirmedinse indir. Varsa evde papatya cayı iç, bol su iç o da sakinleştirir seni, ister istemez uykusuzluk ve yorgunluk geriyor insanı.. oku annesi ben de okuyacağım bebeğine niyetle. Gözlerinden öpüyorum seni güzel anne, geçecek bu günler sadece buna inan❤️.