0 oy
244 göst.
Diğer kategorisinde (120 puan) tarafından
İyi günler hanımlar 2 yaşındaki oğlum .haftada bir yada ayda bı enfeksiyon geçiriyor boğaz bikdim artık oğluma antibiyotik vermekten çok üzülüyorum lütfen yardım.edin nasıl.engellerim.enfeksiyonu herşeyi ağzına alıyor.yaliyor.ondan.mi.blmiyorum.basina gelen varmi

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Propolis kullan canım çok iyi geliyo 
(120 puan) tarafından
Nereden alabilirim ilaç mı.canim
tarafından
Yok arıların yaptığı şifalı bişey eczanelerde bulabilirsin aktarlarda da olur ama mutlaka kullan benim oğlum bronşit olmuştu yarım su bardagina 10 kiloya 1 damla olacak şekilde veriyodm sabah akşam antibiyotik gibi çok şükür iyileşti artık
-Reklam-
0 oy
(730 puan) tarafından
Int hastalanmayan çocuk sayfası var bir bak istersen benimde çocuğum 2 yaşında ve sürekli hasta oluyor Ben de hasta olur olmaz Hemen antibiyotik başlıyorum ta ki o sayfayı görene kadar antibiyotik sadece bir müddet hastalığı yok ediyor Ama yok etmiyormuş birkaç gün sonra bir daha tekrar hastalık gözüküyor O yüzden antibiyotik önermiyorlar hastalıkta şu an benim çocuğum da hasta ateşi var bir de ishal Ona rağmen doktora bu defa götürmeyeceğim onun yerine iki diş sarımsak bir tatlı kaşığı bal yarım limonun sıkıp karışımı edip öyle yedireceğim her akşam antibiyotiği iyi araştır derim çünkü gerçekten içilenlerin hepsi Sonradan bir daha hastalanıyor çocuklar
0 oy
(486 puan) tarafından
Üniversite hastanesi varsa oraya götürün araştırırlar üniversite hastanesinde detaylı araştırma hastanesi ya orası vardır bir nedeni illaki sürekli hasta olmasının
0 oy
(3,101 puan) tarafından
Propolis çok iyi geliyor bağışıklığı güçleniyor.. ben Instagram dan aldım güvenilir bir yerden.. çocuklarım hastalık belirtisi ilk verdiğinde hemen bi yoğurda karıştırıp veriyorum ilerlemeden kesiyor.. bide antibiyotik elinden geldiğince vermemeye çalış o bağışıklığı düşürür.
0 oy
(7,781 puan) tarafından
Bademcik olabilir 
0 oy
(583 puan) tarafından
Süzme bala çekili çörek otu katıp verin bir süre hem bağışıklığı güçlenir hem de iştah açar 
0 oy
tarafından

image

biz şifayı bu şekilde bulduk 2 3 ayda bir atesleniyodu ve hastaneye gittiğimiz de enfeksiyonu yüksek cikiyodu ve ensson gittiğimiz de öyle yüksekti ki 2 gün hastane de yattı enfeksiyondan bir defa ateşten havale geçirdiği için gribal ilaçlar kullanamıyoruz ateslenince calpool ve dolven verebiliyoduk ayrietten de antibiyotik basliyoduk ama ateşi dusmuyordu yine de en son atelendigin de bunu denemedim ve hiç bir ilaç vermedim ve ise yaradı bu denemeni tavsiye ederim
0 oy
(13,587 puan) tarafından
Seni o kadar iyi anlıyorum ki 4 yaşındaki oğlum her ay antibiyotik iğne olurdu şuruplar artık etki etmiyordu ateşimiz 43 lere kadar çıkıyordu bı kaç iyi doktora gittik hepsinin ortak kararı bademcik ameliyatı oldu aldırdık çok şükür aylardır hasta olmuyor

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 411 göst.
14 Kasım 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 34. (387 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 1,228 göst.
11 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Saniyepulat (50 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 325 göst.
20 Temmuz 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sena-55. (32 puan) tarafından soruldu
+2 oy
49 cevap 967 göst.
25 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Lyla.1212 (40 puan) tarafından soruldu

409,175 soru

12,297,763 cevap

38,376 kullanıcı

Kategoriler

...