0 oy
846 göst.
Diğer kategorisinde (1,142 puan) tarafından
Boşanma aşamasına girecez ama sonuçta çocuklarımın babası.

Zaten biseyler vardı anlıyordum ama bugün söyledi anca.

Ses atmış bana.

Karakolun onundeymis.şu an ifade almıyorlarmis 

Onu arkadaslari uyuşturucuya bulaştırmis.

Uyuşturucu baronlarınin arasında kaldım 

İfade veremiyorum şu an.

Şikayetçi olsam onlardan beni öldürecekler diyor.

Karakolun önünde oturuyormuş video attı.

Burdan kalkıp hiç bir yere gidemem gittiğim an beni öldürürler kaçamam diyor.

Orda emniyette kavga mı etmiş ne yapmışsa.

Onlara söylemiş can guvenligim tehlikede.beni farklı ile gönderim ifademi orda vereyim demiş ama kabul etmemişler.yalvar yakar bana dedi emniyete git anlat soylediklerimi bana yardımcı olsunlar dedi.gittim kapıdan içeri bile almadılar.yoktur öyle bişey kandiriyordur seni diyip gönderiyorlar.

Yani bu kadar ciddi bir mesele.ustelik uyuşturucu baronlariyla ilgili ifade verecem diyor.öldürecekler diyor diyorum.hic birşey yapmadılar.ben başka ildeyim.yakin bir ilde.başka ne yapabilirim ki.

13 Cevaplar

+1 oy
(7,108 puan) tarafından
Surda kim bir post açsa üstüne başka postlar senaryolar . Daha demin kadın eşim uyusturucu kullanıyor diye açmıştı ordan mı ilham geldi canım 
(1,142 puan) tarafından
Ben delili size dedim.uydurdugumu söylediniz ya.ses kaydı atmış bana.ve görüntü ile video.ben de 1 saat önce emniyet müdürlüğüne baktım haritadan.kanitlarim size uydurmadigimi dedim
(1,142 puan) tarafından
Var ama küçüklüğünden beri cektirmedikleri kalmamış
(7,108 puan) tarafından
Bence esin kullanmis seninle de kafa buluyor .
(7,108 puan) tarafından
Ya adam zaten karakol önünde mis yanı önünde onu zaten öldürürler gören görmüş yani anlatabiliyor muyum . Eğer ifade vermeyi düşünüyorsa zaten nereye giderse gitsin onu bulup öldürürler ya sana doğru birşey anlatmıyor olay başka . Yada sende o da bizimle kafa buluyorsunuz
(1,142 puan) tarafından
Ne basit iftira atmak ya.ben ne diye kafa bulayım.
-Reklam-
0 oy
(7,631 puan) tarafından
Bencede kandırıyor olabilir öyle birşey olsa direk   ifade alınır  Asayiş yönlendirme olur 
(1,142 puan) tarafından
Kandırdığını sanmıyorum bilirim kandirsa.böyle birşey yaptığında eline ne geçecek ki video attı karakolun önünden hatta bunu emniyete göster dedi.yakininda polis vardı ona bakıp gülüyordu.benimle dalga geçiyorlar dedi
(7,631 puan) tarafından
Savcıya gittınmı anası babası yokmu onlara haber ver
0 oy
(2,156 puan) tarafından
Bir avukat tutsun bence 
0 oy
tarafından
Boşanma dava devam ediyor galiba sonradan demesin benim üstüme iftara atıyor falan boşanma davasında bunu kullanır biraz uyanık ol canım anası abisi yokmu gidecekte sana soyluyir sakın düşme 
(1,142 puan) tarafından
Boşanma daha açılmadı.kaldi ki kendi aleyhine olur bunu yapması.kendi ağzıyla ses kaydı attı.yani delil olarak sunup uyuşturucu kullanıyor vs diye benim elime büyük koz geçer.bunu bile bile çaresi kalmadığından bir tek ben varım çünkü.bana attı o yüzden
0 oy
(13,651 puan) tarafından
Gayet kandırmış çünkü bence de yani bunu nasıl yıyonuz adam ne zaman boşanacak olsa ya da bi *** yese başına abooo bi iş gelıyo 
(1,142 puan) tarafından
İyi de bunu mahkemede sunacagimi bilir.ses kaydı var elimde.niye kendini ateşe atsın ki.uyusturucu kullandırılan uyusturucu baronlarınin arasında kaldım diyor.ben bunu mahkemede baya baya kullanırım yani.niye böyle bişey yapsın ki
0 oy
(4,126 puan) tarafından

Soru başlığını bilmem kaç kez okudum :D yani herkese de güvenip operasyon yapmazlar onların da kuralı var. Bir delil falan olması lazım elinde

0 oy
(16,104 puan) tarafından
Canim ya senden başka yardim isteyeceği kimse yok mi. Keşke telefonlarini bile açmasan. Sonuçta o seni mağdur etmedi mi. Dogum arefesinde ortada kaldin resmen. Faydasi yok zarari çok. Birde atiyor olabilir sırf senin onunla ilgilenmen için yapiyordur. 
(1,142 puan) tarafından
Attığını sanmıyorum bacım ya.zaten belliydi sıkıntılı işler yaptığı.belinde silahla geziyordu.
Benden başka kimse yok ona yardım edecek çünkü.anasi babası bile gitmemisler.
Sen eşimsin o yüzden ciddiye alırlar dedi.
Doğru bana çok şey yaptı ama sonuç olarak ne bileyim bende işte merhamet hissi çok fazla.yine de üzüldüm ne bileyim çocuklarım babası sonuçta.ölse üzülürüm yani.ya da içeri girse.ne bileyim zaten bişey yapamadım da
0 oy
tarafından
Tek çaresi şikayet etmek o tarz insanlar etsede etmese de yapacağını yaparlar 
(1,142 puan) tarafından
İşte edersem öldürürler diyor bazı eksik noktalar var gibi anlatmadigi.detayli anlatacam sana ama once emniyete git hallolsun herşeyi anlatacam dedi.hoş banane anlatmasin da beni ilgilendirmez ama gittim yine de.bisey yapmadılar işte
tarafından
Sana anlatmadığı büyük bir detay vardır
0 oy
(15,952 puan) tarafından
Senı kandırıyor bence nasıl polısler ınanmaz bacımm. Bı kavga oluyor arıyoruz anında geliyorlar helekı ısın ıcınde uyustrucu var ben ınanmadım acıkcadı sana acındıyor kendını 
(1,142 puan) tarafından
Polisler inanmıyor demiyor ki.şu an ifade veremiyorum şikayetçi olamiyorum olursam beni öldürürler diyor.başka şehire gönderin ifademi orda vereyim demiş kabul etmemişler.beni kandirabikir başka konularda ama böyle bir konuda kandiracagini düşünmüyorum çünkü boşanma davasında bu benim için büyük bir koz olur.uyusturu kullanıyor yanlış işlere bulasiyor derim.
Ben onu biliyorum.çaresiz kalmasa böyle bir kozu asla vermezdi elime
0 oy
(2,832 puan) tarafından
Arkadaşları alıştırmis yazık eş.ek kadar adamın aklı mi yokmuş 

Kılını kipirdatma tatlı tatlı yemenin acı acı şeyi olur böyle 
(1,142 puan) tarafından
Ya orası öyle bedel ödeyecek elbet ama düşününce çok şey var yaşadığı.hem de çok.
Yanlışa düştü en sonunda.
Ben zaten hep bı yandan üzüldüm onun için.en sonunda da bitirdi kendini.2 tane çocuğumuz var onlara yazık işte.ve öyle birşey ki etrafındaki insanların hepsi s.erefsiz çıktı herkes bir darbe vurdu.annesi babası bile değer vermiyor ona.kucuklugunden beri böyle bu.
Ne bileyim insandır işte.yazığım geliyor
0 oy
(1,150 puan) tarafından
Kız büyükleri araya koy acil. Korkutmak istemem ama eşimin twyzesinin kocası bu sebepten inthr etti özür dilerim söylediğim için ama bence büyüklere söyle nap et. Ama polisler pek bişey yapmıyoelar bu konuda habrrin olsn
(1,150 puan) tarafından
Kız ne zaman öldü ortağı ve adanada mı
(1,142 puan) tarafından
Yok antalyadaydi bizim ya.o zaman gerçi normal ****** işi yapıyorlardı ama tefeciye bulastim demişti.
(1,150 puan) tarafından
Kızzz ürktm vallaha naptn peki bişyler yapabildib mi
(1,142 puan) tarafından
Yapamadım.ve telefonu kapandı hala acilmadj
(1,150 puan) tarafından
Yine de kolla kendini inşallah ona bişey olmamştır
0 oy
(2,466 puan) tarafından
Bence hiç bulaşma buyuklere söyle çekil  kenara bunlar pis işler seninde basın belaya gider çocuklarını da tehlikeye atma derim 
0 oy
(1,759 puan) tarafından
E bırak oldursunler eşine şöyle madem ölecek onlarin başındaki şerefsizi öldürsün de dünya iki serefsizden kurtulsun 

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 466 göst.
24 Nisan 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 172 göst.
1 Mart 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 202 göst.
9 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde Ecrings (10 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 192 göst.