0 oy
134 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (576 puan) tarafından
Kizlar cocuklarinizda bacak agrisi oluyormu son bir ayda bilac kere cok siddetli bacak agrisi oldu kizimda doktora goturdum yaptirdigi kan tahlilleri temiz cikti basina gelen veya nedenini bilen var mi dusme vs olmadi

5 Cevaplar

0 oy
(4,314 puan) tarafından
Büyüme ağrısı olabilir benim kızımda bazen kolum ağrıyor bacağım ağrıyor diyor ama unutuyor gün içinde 
(576 puan) tarafından
Buyume agrilari bu yaslardami basliyor acaba
(4,314 puan) tarafından
Bilmiyorum ki canım doktora da sorabilirsin ya da ebeye
(576 puan) tarafından
Yarin bi saglik ocagina gotureyim tesekkur ediyorum canim
(4,314 puan) tarafından
Rica ederim geçmiş olsun
(435 puan) tarafından
Sağlık ocagı hiç bişi yapmaz ya çocık dktruna yada ortopediye git flm falan çekerler
-Reklam-
0 oy
(4,121 puan) tarafından
Boyu uzuyor olabilir
0 oy
(435 puan) tarafından
Ay canım oğlum 6 yaşında neredryse 2 yaştan belli bacak agrısı var sayısız acile ortopediye çocuk dktruna gittik uzayan kemik agrısıymış agrıdıgı zaman çığlık çığlığa aglar agrı kesici veririm baş ortusuyle baglarım başortuyu oğlum istiyor baglamamı ayagın altına yastık koyarım yavrum uykuya dalana kadar bide bazen masaj yaparım 
0 oy
(858 puan) tarafından
Evet benim kızım da 3.5 yaşında 3 yaşından beri ara ara bacakları agriyo diz kapağından altı olan kısmı masaj yapıyorum arada calpol veriyorum doktor büyüme ağrısı dedi gece oluyo çoğunlukla 
0 oy
(1,061 puan) tarafından
Yavrum bziim bı akrabanın başına geldi çocuk sürekli ağrıyor bacağım diyodu ve çocuk doktorları büyüme ağrısı dedi sonra kız birden felc geçirdi hastalığı nadir görülen bisehmis belirtidir agriymis somra fizik tedavi felan toparladı ama 1 yıl oldu tam olarak hastalık nedir bilmiyorum ama uzun sürmez bu büyüme ağrısı bence aarastir ne sıklıkla olurmuş bu ağır için rahatsiz etmez

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 228 göst.
23 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Nane.Limon (11,233 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 72 göst.
23 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Krtls_01 (55 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 67 göst.
28 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Sudeee1 (16 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 127 göst.
5 Nisan 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ecenin annesiii (1,087 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,436,351 soru

23,619,723 cevap

306,745 kullanıcı

...