0 oy
433 göst.
Diğer kategorisinde (368 puan) tarafından
Kızlar ben artık bacaklarımın üstüne oturamıyorum 31. Haftadayım sizler nasıl kılıyosunjz

13 Cevaplar

0 oy
(650 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Sabah ve akşam namazlarını ayakta diğer vakitleri oturarak, kanepenin üzerinde kılmaya çalışıyorum. Bazıları sandalyede kılıyor. Önemli olan niyet. Allah daim ve kabul etsin.
-Reklam-
0 oy
tarafından
ben son haftaya kadar kilmistim normal bi şekilde karnım fazla çıkmamıştı sanırım o yüzden biraz rahattim sen istersen oturarak kılmaya çalış yani bacaklarını fazla bukmeden sonuçta önemli olan niyet Rabbimiz elbet kabul eder InşaAllah
(368 puan) tarafından
80 kilo oldum canım bacaklarımda ödem var galiba o yüzden rahatsız oluyorum
tarafından
haklısın tabi ki o yüzden hem hamilelik hem ödem hem hamilelikte alınan kilolar zorluyor
0 oy
(18 puan) tarafından
Bende 38 haftaligim karnım çok katlaniyo secdeye giderken rahatsızlık verdiği için oturarak kılıyorum 
0 oy
(100 puan) tarafından

Oturarak kil canim zorlama bebegi...önemli olan niyet allah icimizi en iyi bilendir :)

0 oy
tarafından
Canım sandalyeye otur olmazsa ben son haftalar hep oturarak kılmıştım şuan yine hamileyim normal kılıyorum
0 oy
tarafından
Bende 32 den sora oturarak namaz kildim canım Allaha nasıl gidersen git yeterki niyetin Allah için olsun ❤️
0 oy
tarafından
Canim yerde oturamiyor kalkamiyorsan sandalyede yada kibleye bakan bi koltukta kanepede oturaram kil sonuçta mazeretin var son zamanlarda zor oluyor çünkü 
0 oy
(820 puan) tarafından
Benim bulantılarım çok fazlaydı namazı zor kılar hemen gider kusardım o yüzden 10 haftamıydı tam hatırlamıyorum o zamandan doğuma kadar oturarak kıldım Rabbim kabul etsin bütün ibadetlerimizi
0 oy
(877 puan) tarafından
Bira ağrılarım oldu baya süşük tehlikesi falan dediler yerde oturarak kılıyorum ama Allah affetsn kendimi hiç namaz kılıyomuş gibi hissetmiyorum ya :( 
0 oy
(945 puan) tarafından

Bende 28+1 im canım bende bı haftadır sandalyede oturarak kılıyorum önemli olan niyet rabbim kabul eder insaAllah. Bende kilo aldım çok ödem de oldu bacaklarım da karnım da çıkık biraz zayıf olunca vücut bı anda kilo aldı bide ödem yaptı . Mecbur sandalye de kılıyorum Allah kabul eder insaAllah :)

0 oy
tarafından
36+3 haftalığım ayakta kılıyorum hala eğilik kalkarken zorlanmıyorum bi sıkışma da olmadığı için oturarak kılmıyorum daha
0 oy
tarafından
Son ayda oturarak kıldım ben
0 oy
(98 puan) tarafından
Yere otur ayaklarını uzatıp kılabilirsin ya da sandalyede

İlgili sorular

+4 oy
13 cevap 615 göst.
6 Ekim 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+3 oy
5 cevap 361 göst.