0 oy
67 göst.
Diğer kategorisinde (60 puan) tarafından
İkiz bebelerim var 1.5 yaşindalar. Tek bakıyorum uyku düzeni sıfır . Şimdi uyuttum normalde 4-5 gibi yatıyorlardi. İş yapamiyorum. Kilerim almış başını gidiyor . Şimdi yapmayı düşünüyorum biraz . Onlarla yatıp onlarla kalkıyorum öğlen kalkıyoruz yemek yap yıka derken akşam oluyor. Akşama kadar evdeyiz. İki tane olunca çıkamıyorum dışarı. Komşularım da ikiz diye cagirmiyorlar :D umrumda da değil açıkçası. Ama sürekli bir halsizlik var kan değerim normal vitaminlere baktiramadim. Eşim Pharmaton almış bana fayda ediyor sana etmiyor mu diyor etmiyor vallahi :) ev almış başını gidiyii. Nasıl olacak kızlar böyle bana bir enerji yüklenmesi lazım ama nasilll tekim diye sohbet olsun diye yazdım... Neden kaynaklı olur acep 

2 Cevaplar

0 oy
(5,137 puan) tarafından

vitamin eksikliğinden olur ama senin ikizlere tek basına bakman başlı başına bir sebep zaten :) Allah yardımcın olsun canım bırak ev alsın başını gitsin yeterki bebişlerine ve senin sağlığına birşey olmasın

(60 puan) tarafından
Ona memlekete gidince baktircam da işte bu bebeler :)) öyle tabi de insan biraz düzen istiyor evden söyle bakınca temiz mis gibi uzun zaman oldu pasaklı kukuliden sonra bir de ben varım ahahsgsg
-Reklam-
0 oy
(69 puan) tarafından
Tek çocuk beni mahvetti değil ikiz düşünemiyorum Allah kolaylık versin bende bezdim ya artık 2 haftadır uyku yok uyutuyorum yerine koyuyorum 10 dk sonra basıyor çığlığı anlamadım gitti bu çocuğu napicam bilmiyorum gözlerim yanıyor artık uykusuzluktan yine siz öğleye kadar uyuyorsunuz ben hiç gündüzde uyumuyor ki dinlenim
(60 puan) tarafından
Yok şükür uyuyorlar benimkiler geceyle gündüzü karıştırmislar  dediler 1 yaşına girsin düzelir umudum kalmadı annem geldi dedi ben düzene sokarım kadın diyor onlar beni düzene soktu shhsgshs  hepimizin Allah yardımcısi olsun bir cocukda aynı 5 cocukda düzen olmadı mı bacım zor ya
(69 puan) tarafından
Ben anlamıyorum cidden doktora gittim uyumuyor çığlık çığlığa ağlıyor 10 dk bir kalkiyor diyorum adam hiç bir sağlık problemi yok gündüz çok ilgileniyorsun gece uykusundan kalkıp oyun istiyor diyor napicam bilmiyorum artık gücüm kalmadı
(60 puan) tarafından
Bana da iki kez uyku ilacı yazdı banamisin diyor çocuklara.. icseler de icmeseler de aynı. Şimdiki çocuklar niye böyle anlamıyorum ya
(69 puan) tarafından
Uyku yapan alerji şurubu verdi doktor ona bile direniyor uyumuyor ya

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 151 göst.
8 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Miss.namaless (1,472 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 145 göst.
0 oy
4 cevap 137 göst.
7 Mayıs 2023 Aile & Aşk kategorisinde Sulemhmt (763 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 298 göst.
30 Mart 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

410,029 soru

12,328,057 cevap

39,155 kullanıcı

Kategoriler