Eşim denilecek insanın ağzı çok bozuk. Sürekli sabrettim oğlum için. Ama nereye kadar bilmiyorum bugün pazar var haftada bir kere oluyor burda oyuzden pazara gidicektim aradım dedim hem anneme gidiyim ona borcum var hemde çocuğu ona bırakıp pazara cikicakdim zaten çok oyalanmam anneme.pazar çok yakın 15 dk alırdım gelirdim çok sıcak var peşime gelsin istemedim. Bana annende y.rrkmi var dedi terbiyesiz suratına kapattım telefonu. Sonra aradı çocuğu bırakıp sağa sola gitme yok cocuklada gitme çok sıcak başına güneş gecicek su bu dedim herşeyin en iyisini sen biliyorsun zaten. Sinirlendim gitmoyrum biyere b.k yesin bıktım artık. Geçen oy kullanırken bile çok stresli hadi hadi diyip duruyor bende bu ne sinir dedim bir sakin ol dedim halasının yanında bana ağzını yüzünü sktrtme şimdi dedi. Bende senden adam olmaz dedim. Milletin içinde sus ağzını burnunu kirdirtma diyo. Çok taviz verdim anneme gittim peşimden geldi ağlayarak göz yaşı döktü degisicek sandım gram değiştiğini görmüyorum çok üzülüyorum kendime.