0 oy
325 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (241 puan) tarafından
Eşim denilecek insanın ağzı çok bozuk. Sürekli sabrettim oğlum için. Ama nereye kadar bilmiyorum bugün pazar var haftada bir kere oluyor burda oyuzden pazara gidicektim aradım dedim hem anneme gidiyim ona borcum var hemde çocuğu ona bırakıp pazara cikicakdim zaten çok oyalanmam anneme.pazar çok yakın 15 dk alırdım gelirdim çok sıcak var peşime gelsin istemedim. Bana annende y.rrkmi var dedi terbiyesiz suratına kapattım telefonu. Sonra aradı çocuğu bırakıp sağa sola gitme yok cocuklada gitme çok sıcak başına güneş gecicek su bu dedim herşeyin en iyisini sen biliyorsun zaten. Sinirlendim gitmoyrum biyere b.k yesin bıktım artık. Geçen oy kullanırken bile çok stresli hadi hadi diyip duruyor bende bu ne sinir dedim bir sakin ol dedim halasının yanında bana ağzını yüzünü sktrtme şimdi dedi. Bende senden adam olmaz dedim. Milletin içinde sus ağzını burnunu kirdirtma diyo. Çok taviz verdim anneme gittim peşimden geldi ağlayarak göz yaşı döktü degisicek sandım gram değiştiğini görmüyorum çok üzülüyorum kendime. 

13 Cevaplar

0 oy
(983 puan) tarafından
İnsan 7sinde ne ise 70 inde de olur. İnsanoğlundan değişme asla bekleme. O ne iğrenç Bi söz ya. Benim eşim de aşırı sinirlenince küfreder de bu kadar değil anam bu ne yaa. O kadar değil. Çocuğunuz var bari onun için tutsun o ağzını. Terbiyesizlik başka bir şey değil. Allah da sana sabır versin 
(241 puan) tarafından
O sürekli ediyo oto boka herşeye bıktım vallahi.
-Reklam-
0 oy
tarafından
Sen böyle biriyle nasıl Bi hayat geçirmeyi düşünüyorsun ailesinin yanında bile sana demediğini bırakmıyor çocuğun büyüdüğünde onun yanında neler diyecek kimbilir böyle Bi adamın yanında sağlıklı cocuk yetişmez o cocuk okul hayatında kufurun saldirganligin iyi bisey olduğunu bilip ona göre davranacak ve toplum tarafından dislanacak esin düzelmiyorsa çocuğun için bosanman gerekiyor 
tarafından
Çocuğunu kreşe ver yada biraz para karsiligi annene ver gündüz baksin sen kendin gir ise çalış
(241 puan) tarafından
Yaşadığım yer çok küçük malesef kreş yok ve iş imkanı da yok canım. İlçede yaşıyoruz. 21 aylık oğlum alirlarmi kreşe. Merkeze gitsem kendime düzen kursam çok istiyorum ama cesaret edemiyorum
tarafından
Kadın isterse dünyayı yerinden oynatır biz erkeklere değil erkekler bize muhtaç biz olmadan boklu donlarini yikayip Yumurta kiramazlar boşanan erkek anasının evine gitse bile 1 ay zor dayanır hiç farkettin mi erkekler boşandıktan sonra hemen evleniyorlar niye çünkü yemek temizlik düzen vs bunlarla basedemiyorlar....
(241 puan) tarafından
Sürekli her bosanmamda karşı çıktı. Sürekli sözler verdi ama hiç tutmadı. Degisicegini sanıyordum.ama bide hep agliyo sizliyo bıktım artık
tarafından
Bi insan 7sinde neyse 70inde odur karakteri oturmuş Bi insan asla değişmez cnm
0 oy
(54 puan) tarafından
Araba kullanırken arada ediyor gerçekten tahammül edemiyorum bende arada olması bile beni cok sinirlendiriyor bebeğimiz olacak kullanma diyorum bir tek araba kullanirken yapıyor bunu ağzına yapıştırasim geliyor  esseoglu essek demesi bile rahatsız ediyor ben ailemden hiç duymadım abim babam kullanmazlar 
(241 puan) tarafından
Birkere çocuğuma p.c dedi bende dedim düzgün konuş bidah a senin ağzından böyle bişey duymak istemiyorum dedim. Çocuğuma ederse çekemem daha alır giderim.
(54 puan) tarafından
Çocuğumla yoluma bakarım ailem arkamda şükür bunu iyi biliyor
(2,105 puan) tarafından
Masallar ülkesi cidden eşinizin problemi var ne istiyor ufacık sabi melekten küçükken hiç değer görmemiş biri sanirim böyle birşey olamaz insan yavrusuna oyle soylermi ya
(241 puan) tarafından
Ağzından çıkanı duymuyo sürekli böyleydi
(2,105 puan) tarafından
Masallar ülkesi Allah yar ve yardımcınız olsun çok zor öyle biriyle ömür tüketmek
0 oy
(4,987 puan) tarafından
Yavrum saygı olmayan evlilikte sevgide olmaz nasıl başladıysa öyle de devam eder hatta artar azalmaz bence bunun önünü kes biranonce 
0 oy
(3,467 puan) tarafından
Evet ağzı baya bozukmuş

Hele ki milletin içinde demesi asla özrü yok 

Ya bilemiyorum ama

Kimisi der şiddet yok otur der

Kimisi aldatma yok idare et der 

Kimisi bak içki filan yok boşanma der 

Ama ne diyim 

Annene gitmişsin değişmemiş

Ama gerçekten sağlam bir sopa lazım 
0 oy
(2,787 puan) tarafından
Cok mu arıyorsunuz bu tipleri 
0 oy
(2,865 puan) tarafından
He var oturmaya gidiyorum deşeydin tövbe tövbe ha adama bak şaka gibiler gerçekten. O küfür ettikçe sen de et ağzın dönüyorsa bak o zaman devam ediyor mu etmeye manyak herif
0 oy
(2,656 puan) tarafından
Oğlun için boşa bunu çocuğuda bozar bu anneme öyle laf etcek o telefonu montelerim ona ayrıca
0 oy
(5,292 puan) tarafından
Bazen çok sinirli olduğunda telefonla konuşurken karşıdakine küfür ediyor onu bile kabul etmiyorum kaldı ki bana senin eşin gibi kelimeler asla kullanamaz.. sen taviz verdiğin için devam ediyor
0 oy
(18,260 puan) tarafından
He o dediğinden var sana mı lazımdı deseydin itoğluite
0 oy
tarafından
Ağzının bozuk olması neyse de sana saygısız bak şimdi şöyle bisey var benim eşim küfür hiç sevmez ama sinirlenince kime sinirlendiyse ana avrat sovuyo ki kufretmeyen erkek yoktur kadınların yanında etmezler erkek ortamında her erkek kufreder benim anladığım eşim sana karşı saygısız dünyanın en küfürbaz insanı da olsa bi erkek helaline küfür etmez onunla küfürlü konuşmaz 
0 oy
(2,737 puan) tarafından
Eğer evlenmeden öncede en ufak kötü sözünü duyduysan suç sende bacım. En ufak kötü sözü kullanan yarın neler der uzak durulurdu. Bizim de eşlerimiz var kötü sözle konusan arkadaşı olsun iman zedeliyor diye hemen mesafe koyuyor. Değil ki sen bununla ömür geçiriyorsun. Yarın çocuğunda aynısı olacak. Bol bol dua edelim. Sizin evde ne huzur vardır ne bereket vardır. O kötü dilli ağzını birakmazsa mutlu da olamazsınız. 
0 oy
(29 puan) tarafından
Canım kusura bakma ama bu kadar da olmaz evet bu da senin imtihanın ama cekilecek bir durum degil güzel dile konul kendini düzeltmesini iste ama bunu haftada iki üç defa konus bagırmadan cagırmadan düzelmeyecekse inan bana ömrün boyunca böyle olursun dayımdan biliyorum ömür boyu yengem onun kahrını cekti 

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 423 göst.
23 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde Eda06 (3,743 puan) tarafından soruldu
0 oy
34 cevap 1,989 göst.
6 Temmuz 2019 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 561 göst.
2 Nisan 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Birkizannesi (248 puan) tarafından soruldu
+2 oy
38 cevap 814 göst.

410,437 soru

12,344,961 cevap

39,985 kullanıcı

Kategoriler

...