0 oy
222 göst.
Aile kategorisinde (385 puan) tarafından
Annem panik atak bırı bırsey desin ben bıle dahıl hemen savunma ama böyle kavgaya gırısır gibi veya senın de var senınde basına gelır görürsün tarzı lafları var.tmm haklı belkı bu duruma gelmesı babamın ve babannemın yaptıkları ama düşman kesılıyor bazen katlanamıyorum .

Halamın eşi gecen Persembe aort yırtılmasından hastaneye yattı 40 yaşında pazarda vefat etti. Tabı doğal olarak herkes şok cokta iyi biriydi genç ani ölüm halam kabullenemedi bi iki gün isyana düştü sonra toparladı çok sukur açıldı . Annemler amcamlar oersembeden beri hastane olsun cenaze olsun bı aradaydılar. Halam o ıkı gün ısyanda olduğu ıcın denılenı düşmanı der gibi algıladı onu kımse anlamadı o kımseyi anlamadı .. annemde hemen biz pesınde gıdelım biz yapalım bızım yaptığımız gözükmesin bılınmesın demeye. Bende farkında mısın kendınde degıl sen Allah ıcın yapmadın mı dedım kızdı bana . Sonra benm de oğlumla gelın ayrıldı kız cocuk kaldı bi orda bı burda buyuyo  bende çok ağladım kımse benle ağlamadı dövündüm dedı. Şaka mısın anne senın çocuğun sağ ayrılan gelının torunun sağ. Adam gitmiş rahmetli oldu 18 ve 9 yaşında ıkı cocuk bırakıp gıttı .nasıl bir tutuyorsun bi mantıklı düşün ya dedım tavır aldı banada. Sonra babam esnaf persemveden Beri dükkanı kapalı bugün açmış atışmıslar işte evlenecek çocuğun var emekliyle evlenecek oğluna mı güvenıyon köşeye koyar sen düşünme her ıkı tarafın büyükler sağ bakarlar onlara emeklı olacaktı aylık bağlarlar hemen ne yardım gelır sımdı ona sen kendı halıne bak fln demıs denir mi tabıkı denmez ama annem demıs . Sana ınanamıyorum dedım baban kendı evini düşünsün dıyo . Annem böyle degıldı son ıkı senede babam cpk gerdi kadını herseyı kısıtla herseye kulup bul sonra bu kadın neden böyle oldu bozdu saglıklı düşünemıyor . Ben sımdı doktora götürsem uyku ilacı tarzı verecekler ıstemıyor asıl babamın gıtmesı lazım ama herseyı o bılır asla burnundan kıl aldırmaz o ne derse o . Abim boşandı sinirleri yıprandı. Ben ne yapabılırım bilmıyorum babanla konuş demeyın asla konuşturmaz bende sınırlıyım olay atışmaya dönüyor .

3 Cevaplar

+1 oy
(2,201 puan) tarafından
Babanın yediği içtiği şeylere sürekli okusun annen faydası olur canım. Annenin de mutlaka dr a gitmesi lazım uyku yapmayan depresan hapları var mış burda kullananları okumuştum bende hepsi uyku yapar sanıyordum. Bu şekilde sürekli kurgu düşünce şeklinde kafaya takarak giderse demans alzaymır gibi hastalığa kadar gider Allah korusun.
(385 puan) tarafından
Kurgular zaten diz boyu canım . Ben ona a dıyorım o gıdıp z anlıyor. Babama okuma fayda etse fesatlıpı gıtmez anası kılıklı . Çok ıyı ama dışarı evde sıvrısınek . Herkesı zedeledi ama kabul etmez ..
(2,201 puan) tarafından
Doğrudur canım bilirim öyle tipleri ama dua fayda etmez diye bişey olur mu
-Reklam-
0 oy
(8,215 puan) tarafından
Bende annemi pskologa götürmek istiyorum ben deli değilim diyo nasıl ikna edecem bilmiyorum 
0 oy
(3,329 puan) tarafından
Okurken annene çok kızdım sonra dedigin gibi ne oldu da kadin bu hale geldi. Ben bile 3 yillik evliligimde neler yasadim da kaldiramadim cok anlar oldu. Sadece annen için mutlaka bi psikiyatri yada psikologa gitmesi lazım sende farkindasin. Uyutmayan bircok ilac adi verebilirim ama uygun olmaz. Rabbim yüreğine genislik rahatlama versin. Seninde yardımcın olsn

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 116 göst.
6 Şubat 2024 Aile kategorisinde Papatya1308 (63 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 23 göst.
6 Şubat 2024 Aile kategorisinde Papatya1308 (63 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 393 göst.
29 Mayıs 2021 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 507 göst.
17 Kasım 2020 Aile kategorisinde Ondi (7 puan) tarafından soruldu

384,749 soru

11,508,820 cevap

35,166 kullanıcı

...