Canım hosgeldin öncelikle Hayırlı olsun inşallah güzel haberlerini alırız . Tuba bende 25 yaşındayım memnun oldum
Tanisacagim ama aklında tutmazsan bir daha seninle konuşmam Ayşenur bende 18 yaşındayım 2 bebeğim var 1.75 boyum
Ayy kızımın adı elif. Senası da var tabi memnun oldum ben de giresunluyum adım pınar ben de 21 yaşımdayım..
Bu arada sonuç çıktı mııı
Hayırlı olsun canım. Sağlıkla al kucağına inşallah kolay hamilelik geçirmeni dilerim memnun oldum ben de Duygu
Hoş geldin aramiza canımsağlıkla gelsin bebegin. Kız kendinle ilgili niye o kadar aciklama yaptın. Yarin birgun burda eş akraba dedikodusu yapacaksin biri seni tanır. O yuzden cok fazla aciklama iyi değil ona gore
Tanışalım sekerim bana burda doğum kontrolcü Merve derler bi de hangi postta bi karış yazı varsa şıp diye ben oldugumu anlarlar hahahah en uzun postları ben acarim en uzun yorumları ben yaparım 26 yaşındayım 2 yıllık evliyim 13 aylık bi oglum var ellerinden öper Ankara'da yaşıyorum tanıştığını çok çok sevindim yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum
1,492,005 soru
24,379,438 cevap
348,614 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın