0 oy
138 göst.
Diğer kategorisinde (178 puan) tarafından
Ağrılı bı işlem mi Size neden yapıldı rahatsızlığınız geçti mi bnm de başıma gelecek i yüzden soruyorum 

3 Cevaplar

0 oy
(1,411 puan) tarafından
Başımdan geçmedi ama biliyorum 

İlla ki ağrısı vardır ama parça alınıp hastanenin sonuç sürelerine bağlı olup 1 haftada 15 gün 1 ay vb sürede çıkıyor  sonuca göre temiz veya kötü bi şey varsa söylüyor

Ve tedavisine başlıyor ilaçla mı tedavi olursun ameliyat mı olursun veya başka bi tedavi mi olursun onu Doktor'un en iyi şekilde karar verecektie
(178 puan) tarafından
Çok saol cnm bnde korkuyorum şuan ilaçla tedavi oluyorum ama fayda etmiyor ilaç o yüzden zaten biyopsi olacam ama içimde korku var
-Reklam-
0 oy
(273 puan) tarafından
Canım annem yaptırmıştı 4 sene önce. 6 ay adet görmemişti diye. Anlık bi ağrısı var demişti. Yarım saat kadar odada dinlendirdiler sonra çıktık. Günlük işlerine devam etti hiç parça alınmamış gibi. 
(178 puan) tarafından
Bnde 1 aydır âdetim ilaçla bile durmuyor diye yapılacak bana ya hiç olmuyorum ya da olursam aşırı oluyorum aylarca sürüyor
(273 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canım benim. Umarım kötü bi sonuç çıkmaz
(178 puan) tarafından
Çok saol cnm İnşallah
0 oy
tarafından
Neyin var canım senin 
(178 puan) tarafından
Çok saol cnm içimde korku var bnde doğumdan 1 sene adet olmadım 1 sene sonra 2 ay boyunca oldum doktora gittim ilaç durduramazsa parça alınıp biyopsi yapilacak denmişti ilaç durdurdu 1 sene boyunca ilaç kullanıyordjm bu ay ilaç işe yaramadı parça almamız lazım dedi bu sefer
tarafından
Ah kadın olmak ne zor adet derdi hamilelik derdi doğum derdi lohusalık derdi yetmiyo bi de böyle swyer cikiyo kadın olmak gerçekten çok zor alah yardim etsin korkma kuzum sakin ol sıkma kendini alet sokuyolar o alet girdikten sonrası kolay makas diyolar bilirsin çok zor değil sonra tel şeklinde biseyler sokuyolar onları çok fazla hissetmiyodum gidiklar gibi oluyo şırınga tekniği gibi düşün o şekilde o telin içine parçayı cekiyolar tamam işlem bu kadar eğer rahim duvarini kaziyacaz derlerse ki kabul et tek seferde olsun bitsin aspiratör sokup cekiyo o biraz ağrılı oluyo sonra cikiyosun bitti bi kaç saat adet ağrısı gibi ağrın olur sonra geçer bacım ben 153 boyum 41 kiloyum ben yaptım sen mi yapamican hiç korkma
(178 puan) tarafından
Çok saol cnm çok cesaret verdin bnde korkuyordum nasıl olacak diye bilen birene sormak çok rahatlattı bni
tarafından
Rica ederim canım çok geçmiş olsun rabbim kurtarsın inşallah
(178 puan) tarafından
Amin cnm İnşallah

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 403 göst.
5 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Busra. Esen12 (4,061 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 70 göst.
8 Eylül 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Narin.masal (17 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 195 göst.
17 Ekim 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir5 (293 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 53 göst.

Kategoriler

1,446,774 soru

23,766,206 cevap

315,688 kullanıcı

...