0 oy
439 göst.
Diğer kategorisinde (1,224 puan) tarafından
Eşim nöbette kızım evi altüst ediyor bıraktım kendi haline dışarı da çıkamıyorum kargo gelicek eşim kurutma makinası almış hava güzel olunca eşim nöbette olması hiç hoşuma gitmiyor ne güzel sahile giderdik pufff siz neler yapiyonuz

8 Cevaplar

0 oy
(2,877 puan) tarafından
Kızım da az önce sikindim dedi :)) oğlum uyuyor kızla oyun oynuyoruz şükret en azından deniz var biz çölde yaşıyoruz tek doğal güzellik yok
(1,224 puan) tarafından
Deniz de olmasa gidilecek yer yokki valla ya sukretsem nolacak eşim yok kızla kaldık evde dünde eşim vardı bende sorun galiba eşim ne zaman olsa çıkarsa bı yağmur ile eve geri dönüyoz :)
(2,877 puan) tarafından
Canım kizinla tek de gidebilirsin. Kaç yaşında minik
(1,224 puan) tarafından
11 aylık kızımla gidebilmem için 1 saate yakın yol gitmem gerek gitmesi sorun değil geri gelirken rampa cikican sürekli ayyy ölüm birde kargo gelicek anlicagin balkonda kuş gibi bakım :)
-Reklam-
0 oy
(5,397 puan) tarafından

Benim kargolarim geldi, gerçi benim değil çocuklara önlük eşime ayakkabı ben araciyim sadece=)) şimdi sigara böreği saracağım yarin annem gelecek inş. <3 kahvaltıda direk kızartırım

(1,224 puan) tarafından
Bizde de genelde eşime gelirdi kargo da bugün böyle benlik oldu gibi gelse az dışarı çıkardık kızımla kedi avına :)
(5,397 puan) tarafından
Geldi mi =))) ben de çok yoruldum  kahve zamanı
(1,224 puan) tarafından
Yok ya nerdeeee kızımla bakisiyoz
0 oy
tarafından
Oğlumu uyutuyorum inşallah birakahvr içeceğim 
(1,224 puan) tarafından
İyi dedin ya bende kendime kahve yapim inşallah bir an önce uyur da sende icersin
tarafından
Benimki.15 dakikadan fazladır uyumuş sjsj
(1,224 puan) tarafından
Uyusun uyusun benim bütün uykular onun olsun hele de gece :)
0 oy
(2,122 puan) tarafından
Oğlum evin Altınlı üstüne getirdi markete kadar gidip geldim eridik resmen çok sıcak kaynanamlara çıkıcam birazdan 
(1,224 puan) tarafından
Benimde öyle ya yatak odasını topladik şükür oturma odası savaş alanı gibi kıyafetler geziyor yerde mutfağı da hallettim de işte kargo gelse bende cikicam insan bunaliyor evde
(2,122 puan) tarafından
Dışarı çıkılacak gibi değil val
(1,224 puan) tarafından
Bizim burası o kadar sıcak olmuyor ya esiyor yine
(2,122 puan) tarafından
Urfa çok feci
(1,224 puan) tarafından
Orası öyledir ya
0 oy
tarafından
Kızımla cebellesiyorum 
(1,224 puan) tarafından
Altta bişi yok dahaca bizim ya hayırlısı ile gelse
tarafından
Valla baci sana şunu diyeyim üst 4 altta iki olan çok kolay pek ağrısı olmuyor ama bu köpekler tam bir rezalet şiş duruyor ateşi inip çıkıyor hiç durmuyor herseye ağlıyor:(
(1,224 puan) tarafından
İnşallah öyle olmaz bizim ya diş zamanı brokoli çorbası veriyorum eşim iş yerinden öğrenmiş ağrısını azaltiyormus yatmadan birde calpol veriyorum daha rahat oluyor
tarafından
Ben hemen ilav verme taraftarı değilim öyle direnci olmuyor hastalığa
(1,224 puan) tarafından
Ben ilk altlar çıkarken verdim ilk diş oldukları için zorlamisti sonrasında vermedim baktım dış çıkıyor hemen brokoli çorbası veriyorum gün içinde 1 kase rahatlıyor ama eğer baktım çok zorluyor ise gece yatmadan yarım çay kaşığı veriyorum
0 oy
(11,763 puan) tarafından
Başım patlıyor öyle böyle değil ağrı kesici içtim bana mısın demiyo kahve iyi gelir dediler onuda içtim yok .. evim dağınık ya
(1,224 puan) tarafından
Uykusuzluktan mi ki acaba
(11,763 puan) tarafından
Migrenim var kızımi okula götürdüm aşırı sıcaktı güneşten bence
(1,224 puan) tarafından
Fazla güneşte kalınca bende öyle oluyorum ya karanlıkta kalmaya çalış canım ya
(11,763 puan) tarafından
Teşekkürler cnm ♥️
(1,224 puan) tarafından
Rica ederim canım ❤️
0 oy
(2,310 puan) tarafından
Boş boş iş yerinde otryorum saatim dolsunda ewime gidiyim diye bekliyorum 
(1,224 puan) tarafından
Bende bekarken öyleydim sekreterlik yapıyordum oyalaniyordum masa başında bitsinde gideyim diye ahhaha
0 oy
(15,198 puan) tarafından
geberiyorum dünden beri kız kaynanamda gram iyileşemedım çok kötu grip olmuşum( hastane gebeyım diye mudale etmiyor)

ustune sutten kesıyordum göğsum de acıyor 
(15,198 puan) tarafından
haha
prenses pek inatçı anlaşılan

ben şimdi sağsam olur mu ki sağ çok sızliyor akıyor
(1,224 puan) tarafından
Sağmak konusuna bişey diyemicem da istersen bı duşa gir canım hem gribine iyi gelir hemde duşta güzelce masaj yap sagarsan sürekli gelir diyorlar sagmazsan ağrısı ayrı dert duştan sonra düzelmez ise kendini rahatlatcak kadar azcik sagarsin sonra sonra azalır zaten
(15,198 puan) tarafından
canım duştan çıktım az önce sabahtan beri 4cu :))
az sağayım o zaman sol boş ağrımıyor da sağ şiştı sızlıyor akıyor
(1,224 puan) tarafından
Bende kime diyorsam hahaha azcik sağ da rahatlarsın inşallah
(15,198 puan) tarafından
teşekür ederim canım♥

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 266 göst.
17 Ekim 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 755 göst.
0 oy