0 oy
396 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Son 1 senedir durduk yere hiç bir neden yokken aradığım sorduğum kişiler ben aramayana kadar aramaz olmuş iki adım ötedeki akrabalarım aydan aya belki daha fazla zar zor geliyorlar ben evime davet edersem o şekil hiç bir sebep yok. Geziyorum anneme gidiyorum arkadaş ortamım filan var ama neden 3. 5 eviz yakın akraba olarak ama ben sormayana kadar asla sormazlar yabancılar gibi özel önemli günlerde bir araya geliyoruz neredeyse ama diiger arkadaşlarım öyle dehil.kendi kendilerine gidip geliyorlar bana karşı böyleler neler oluyor anlamış değilim 

3 Cevaplar

0 oy
(7,108 puan) tarafından
 Senin için demiyorum ama ben bir insandan mesafe su yüzden koyarım m 

İki yüzlü ise ... Beni kullanıyorsa (( hep ben geleyim diyorsa . Duygusal olarak hep ben anlatayım modundaysa ))) enerjimi  yükseltmek yerine sömürüyorsa mesafe koyarım 
(7,108 puan) tarafından
Uyuyom tamam ya :) iyi geceler . Kız ben yarın okul var sanıyordum alarm kurdum . Kızın pandudlari eve gönderdiler yikansin diye aklıma geldi sonradan . Meğer okul yokmuş.   Aa.lak gibi hazırlanıp giderdim okula vallah ')
(7,410 puan) tarafından
Haha kız yarın 19 Mayıs abimgil izinli büyük yengem bir halt yedi herkesi kahvaltıya çağırdı 6 kardeşiz Ayşenur 5 imiz evli her birinde 2 çocuk var kafam götürmüyoo:)) sıkıntı bastı beni yetmezmiş gibi akşam da kaynanam 3 görümcem çoluk çocuk oturmaya gelecekler:) yarın bana mesaj at yaşam belirtisi veremeye bilirim:))
(7,108 puan) tarafından
Hdhdhdhdhdh ulan çocuk uyanacak beeee dnbdbdbdb . Duyma duyma git hiç çocuk yokmuş gibi davran şal çayıra jdbdbdb
(7,410 puan) tarafından
Veyy duyma diyo anam onlarin sesi duyulmayacak gibi değil:)) Rabb'im yine eksikliklerini göstermesin tabi ❤️ ben kaçtım kuzu hadi hayırlı geceler ❤️
(7,108 puan) tarafından
Bende iyi geceler ❤️
-Reklam-
0 oy
(5,233 puan) tarafından
Komşum vardi iyidik falan cenaze oldu köye gittim bu arada eşimin abisi yakın biri yani ölen kişi beni arayıp zeytinyağı istermisin dedi ve birdaha arayıp gün paranı yollayalım harcanmasın dedi o an okadar sinirlendim ki dönüşte arama mesafe koydum ben cenaze evinde 2 çocuğumla bilmediğim ağla ağla içim dışıma çıkmış günlerce bunun yaptığı tam bir terbiyesizlik bende böyle insanlardan uzaklaşıyorum düşüncesiz bencil küstah sonra kendini bilmez dedikodu seven böyle tiplerden uzak kalirim
0 oy
(1,677 puan) tarafından

İyi iste niye kafana takıyosun böyle insanlara menfaatci deniliyo:Donlar aramazsa arama çağırmazsa çagirma niye sen konusuyosun peşlerinden onlar yokken hayatinda olumsuz bisey mi oluyo çevrende var bence aklına bile getirme kafaya takılcak bisey yok düsünme

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 1,534 göst.
0 oy
16 cevap 435 göst.
18 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Sakineer (75 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 430 göst.
30 Mart 2023 Aile & Aşk kategorisinde Kartanesi1 (141 puan) tarafından soruldu
0 oy
59 cevap 1,525 göst.
25 Ocak 2022 Diğer kategorisinde BaBY BoY BaBY GRiL (3,134 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,434,863 soru

23,598,127 cevap

305,872 kullanıcı

...