0 oy
439 göst.
Diğer kategorisinde (5 puan) tarafından
Merhaba kızlar yarın görümcemin kınası var siz nasıl davrandiniz kinada agladiniz mi çok merak ettim ben çok duygusalim çok ağlarım kesin 

10 Cevaplar

0 oy
(6,721 puan) tarafından
Görümceyede aglamazsin yaa:))) gerçi benim yengeler agladiydi benim kına gecem de artık üzüntüden mi mutluluktan mi orası meçhul:D
(5 puan) tarafından
Ahaha alemsin canım ☺️
(6,721 puan) tarafından
☺️❤️❤️
(2,401 puan) tarafından
Tebessüm ettirdin kesin sevinctendir ooo gitti de kurtulduk
Elaleme ayıp olmasın diye ağlamışlardir puhahahahahahhahahaaha
(6,721 puan) tarafından
Bide uzağa gittim hee:D baya kökten kurtulduk demişlerdir yarın sabah soracam kız dur:))
(1,754 puan) tarafından
Yaa buna bende güldüm:D
Ben ağlarım ya ama üzülürüm yani severim görümcemi o ağlarsa bende dayanamam:)
(6,721 puan) tarafından
Benimkilerde sorsan beni seviyolar ponçik görümceyim ben:)) niye sevmesinler ki zaten:D
(1,754 puan) tarafından
Ahahah ponçikler sevilirr:D
(6,721 puan) tarafından
Tabi hayatım ☺️❤️❤️
(1,754 puan) tarafından
Meselaaa bennn☺️♥️

Evet canım ☺️♥️
(6,721 puan) tarafından
Haha mütevaziyiz de canım ☺️ senin adın rabia mıydı ben mi karıştırıyorum cnm
(1,754 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
AA öyleyim çok mütevaziyimdir :) benim adım ******* ilk kez duymuş olabilirsin:)) ama burda rabiss derler :)
(2,401 puan) tarafından
Haber et bari sevinçlerinden mi ağlamışlar bilelim :)))
(6,721 puan) tarafından
AA çok değişik isim ilk defa duydum anlami ne peki:) evet rabis dedikleri için öyledir diye düşündüm
Kız heralde yüzüme karşı da sevinçten ağladık demezler:))
(1,754 puan) tarafından
İnan ki çok araştırdım ama anlamını bulamadım:D ayy ben bu isim yüzünden hastane de Suriyeli sanılıyorum :D trajikomik ya
(2,401 puan) tarafından
Gerçekten değişik ismin kim koydu o an aklından ne geciyordu nasıl bir duygu içindeydi merak etmiyor değilim
(1,754 puan) tarafından
Annemin arkadaşı koymuş çok sevdiğim teyzem ismimi de çok severim.
Evet bende düşünüyor ve merak ediyorum neden diye.
(6,721 puan) tarafından
Bence güzel kulağa hoş geliyo ben çok beğendim yada ilk defa duyduğum için değişik geldi:)
(1,754 puan) tarafından
Sağol canım ♥️☺️ ben seviyorum ya hoşuma gidiyor.
(6,721 puan) tarafından
Bende sevdim valla cnm ❤️ hayırlı geceler hepinize ☺️❤️
-Reklam-
0 oy
(2,401 puan) tarafından

Yani aranizdaki samimiyetinize bağlı beni evden cikarttiklarindan Annemden çok kayın validem ağlamıştı :'(

tarafından
Valla ne kına gecemde ağladım nede evden çıkarılırken :D annemede dedim sakın ağlama ölüme gitmiyorum aile kurmaya gidiyorum diye ailemde ağlamadı tek kına gecesi sonunda babamla dans ettik babam sarıldı ağlayarak dans etti o zaman bi gözlerim doldu :D
0 oy
tarafından
düzenlendi

Kız ben tanımadığımın kınasında bile gözlerim dolar ki bir de söz konusu ablamsa kimse tutmasın beni oturur ağlarım valla :):)

(5 puan) tarafından
Görümcem canım
tarafından
Ablam dediğime bakma canım görümcem işte. Alışkanlık bir de görümce kelimesi bana biraz itici geliyor :)
0 oy
(774 puan) tarafından
Görümcemin kınası değilde bi dönem biraz sıkıntılar olmuştu burdan başka şehire gidiyordu kaynanam tek bir gözyaşı bile dökmedi ben sarılıp ağlamıştım yaşadıklarına gerçekten çok üzülmüştüm ayrılmasına da keza öyle gerçekten seviyorsan o sevgi bağı oluştuysa insan ister istemez duygulanır yani 
0 oy
(3,268 puan) tarafından

Kına günü içim buz kesmişti benim hakkımda kaynanamla konuştuğunu duydum kendimi zor tuttum birşey dememek için o yüzden hiç ağlamadim hatta evden çıkarken bile hiç ağlamadım eve gelip bir güzel oynadım gitti diye :D

0 oy
tarafından
allah belasini versin
0 oy
(1,276 puan) tarafından
Duygulanırsam ağlarım.. yalandan da kimse ağlatamaz.. sen hissettiğin gibi davran görümce diye duygularını saklama.. mutluluktan da aglanir üzüntüden de seçim senin ;)
0 oy
(7,106 puan) tarafından
Ağlama kız ne aglayacaksin . Ellerin patlayan kadar alkış cal :) 
0 oy
(4,311 puan) tarafından
Ben kendi kınamda hiç ağlayamadım Bi kal geldi o zaman kocamla kaynanam bile ağlıyodu benm 32 diş resimlerim var ay millet neler dedi acaba kuzenlerim arkadaşlarım kulağıma eğilip ağlasana 2 damla dök bari diye diye döndü etrafımda yazık :))) ama kına bitti eve geldik herkes uyudu sabaha kadar tek başıma ağladım :(( ondan sonra gittiğim kınalarda da hep ağladım elimde olmadan görümceni sevmesen bile o anın duygusuyla kendi evden çıkışın vs geliyor aklına bence ya 
0 oy
(15,992 puan) tarafından
Gelin almada ağlanır bence o da insan kendininkini hatırlıyor diye üzülür gorumcemi severim ama evlendi diye de ağlamam daha neler :)

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 188 göst.
16 Ocak 2024 Diğer kategorisinde 2prensannesi. (1,512 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 422 göst.
20 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Pampers (239 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 351 göst.
8 Aralık 2022 Aile kategorisinde oylede.guzel1 (161 puan) tarafından soruldu
0 oy
50 cevap 924 göst.