0 oy
376 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (16 puan) tarafından
Uzun zamandır telefonunu karıştırmiyordum zaten tel şifresini gizliyordu çok büyük kavgalar ettim şifresini verdi bu gece baktım whatsabta engellenenlerde bitane numara var numarayı sorgulattigimda seda diye çıkıyor ismi bayan olduğu belli, neden engellemis olabjlir bilmiyorum ama ona söylemeden takip edicem whatsab web'de kopyaladim kendime inşallah farketmez. Yani numarayı neden engeller ne alaka 

5 Cevaplar

0 oy
(6,724 puan) tarafından
Seda diye tanıdıgı varmı etrafında eşinin 

Yada sana karşı tavırları değiştimi  garip hareketleri var mı 
(16 puan) tarafından
Yok cnm ya ilk defa böyle bir isim duyuyorum böyle bir numara yani tanımıyorum bende, eşim tır şoförlüğüne başladı ama yani yakın yerlere gidiyor akşam evine geliyor ama yinede ilgisiz gibi yanı yorulduğunu felan dile getiriyor
(6,724 puan) tarafından
Biraz takipte kal bakalım bişey varsa kokusu çıkar
-Reklam-
0 oy
tarafından
Allah aşkına engellenen listem taşıyor . Bu kadar evham olmayın ya vallahi kocamın bazen telefon şifresini unutuyorum o kadar kurcalamiyorum telefonunu. Darlamayin şu adamları sonra bunaliyorlar
(16 puan) tarafından
Ne alaka yaa kadin sonuçta? Neden darlamayimm kadını neden engellemis seda diye birini ben tanımıyorum herşeyi çok basitlestiriyosunuz. Maşallah engellenen listende erkek çok galiba
(16 puan) tarafından
Ayrıca merak etmeyin ben eşimin teleofnunu elime almayali aylar geçti sürekli yaptığım bişey değildi içime şüphe düştü
(8,606 puan) tarafından
Kadın hissederse vardır bişey ayrıca kimsenin engellenen listesi kabarık değil sizin gibi , benim mesela 0 kişi var bu olayı cidden nasıl bu kadar manipüle ediyosunuz şaşkınım
(1,334 puan) tarafından
Bir insanın WhatsApp engellenen listesi neden tasar kiiii numaranı zaten vermek istediğin kişiye verirsin ya da vermezsin
tarafından
Evlendikten sonra engellediğim arkadaşlarım akrabalarım eşim istemediği için hepsini engelledim.  Güven meselesi işte :)
0 oy
(599 puan) tarafından
Bende de engellenen numaralar var ama eşim bir defa olsun demedi bunlar kim bence kurcalamayin zaten engellemiş birşey olacak olsa numarası kayıtlı olurdu yada o listede bulunmazdı. 
(16 puan) tarafından
Ne alaka ya bu kadar basitlestirmeyi. Lütfen belliki muhatap olunmuş birisi yoksa insan durduk yere neden engeller belki evde engelleyip sonra geri aciyordur sizin engellenen listenizde erkek çok sanırım, bana bir kadin numarası engellemesi çok masum gelmiyor
(599 puan) tarafından
Basitleştirmiyorum neden basitlestireyim. Beni tanımıyorsunuz ama benim hakkımda ön yargılı davranmanız tuhaf cidden engellediğim kişiler içinde sadece erkek değil kadınlar da var ve bunlar benim arkadaşım yada akrabam olamaz mı?   zamanında muhatap olmusum daha sonra da görüşmeyi kesmişim ve yazmasinlar diye de engellemişim. Eşiniz de aynı şekilde belki de muhatap olmamak için engellemiş olabilir bilmiyorum eşinizi siz daha iyi tanırsınız. Ve birde evde engelleyip sonra geri açmasını karşı tarafın ben kabul edeceğini düşünmüyorum.
0 oy
(21,410 puan) tarafından
Bence numaranın engellenmesinde sorun yok. O engel başka zaman kaldırılıp tekrar engellenirse sorun teşkil eder. Farklı sebeplerden zaman zaman hepimiz birilerini engelleyebiliyoruz. Ben mesela beni yanlışlıkla arayan numaraları bile engelliyorum. Ama yıllardır duruyor o engeller bende. 
(16 puan) tarafından
Bu yeni olan bişey yoksa telefonunda engelli biri yoktu bu şekilde bana pek masum gelmedi ama bakicaz
0 oy
(2,226 puan) tarafından
Belki eskidendir ben de zamanında bir sürü kişiyi engellemiştim canım eşimle tanışmadan önce olabilir bence numara değiştirmeme rağmen whatsapptakiler gitmemişti görebiliyorlardı numaramı ondan engelledim.
(16 puan) tarafından
Hayır cnm tanışmadan önce olması imkansız çünkü biz numarasını yeni değiştirdik bide önceden engellenen kimse yoktu. Bana çok masum gelmedi ama bakicaz.

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 174 göst.
11 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Prensesp (9,668 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 662 göst.
19 Eylül 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 519 göst.
18 Eylül 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,451,749 soru