Selam kızlar 6 aydır burdayım sadece okuyucu oldum burda daha yeni bisey yazıyorum burda neler okuyoruz çoğu zamn gerçekten çok üzüldüğüm konularda oldu yani demek istedigim güzel bi ortam bilgilendirmek içinde bazen dertleşmek içinde kendime gelim 31+ 2 günlük hamileyim 7 buçuk aylikta evliyim eşimin sürekli farklı kadinlarla konustugunu görüyorum sosyal medyada hiç bir zamn adam akıllı bi açıklama yapmadı her seferinde ben seni seviyorum öyle böyle diyip geçiştirdi bende çocuğum için hep göz ardı ettim ama bıktım artık sizce ne yapmalıyım ve evlendigimizden beri benimle hiç dışarda zamn gecirmedi sürekli 12 1lerde geliyo gecleri eve cok bellide gidişat yinede tecrubeli evlilerden cevap bekliyorum:((
kişiliksiz insanlar bir kişiyle yetinmezler hep daha fazlasını isterler sen sabır gösterip düzelir dedikçe dahada fazlasını yaparlar
Konustun mu canim esinle sordun mu neden gec geldigini faln
Bastan vermişsin tavizi canım. Ne münasebet elin karısıyla kızıyla konuş ama ben seni seviyorum oldu canım ya başka? Kusura bakma da öyle sevgi olmaz. Kocan daha evliliğin ne demek olduğunu anlayamamış belli ki. Sende cok taviz vermişsin. Ya tavrını koy burnu sürtülsün ya da bu iş senin için ızdıraptan başka bişey olmaz.
Ben esimin yannda bazen kızıyorm da soyledigi sey su , evinde huzursuzsa huzuru disarda arar erkek , tabii karakteriylede alakali ama bircok erkek evinde huzur bulamadigi icin disarda ariyor yada esinde bulamadigini baskalarinda ariyor diye bi cevap aldm rabbm dusmanima bile yasatmasin boyle bir durum eminim zordur
Vallahi canim erkekler biz kadinlarin kendilerine muhtac oldugumuzu karnimizdaki cocukla bir yere gidemicegimizi dusunuyor ve bu yuzden de cok rahatlar bende 10 aylik evliyim supheleniyorum ama bir turlu yakalayamiyorum emin olmaiyorum icim icimi yiyor nasil yakaladin aslinda yakaladiginda ailende arkadaysa ders vereceksin gozun korkutacaksij aylarca ne aricaksin ne soracaksin gerekirse davayi acacaksin pisman olacak anlayacak degerini ah bir emin olabilsem
Valla kocana dicek çok şey varda bugünlük öküz erkeklere laf sayma kotamı doldurdum. Genel olarak başlığa cevabım mayası bozuk karaktersiz erkek aldatır bana göre. Yapan erkek de zaten bulur belasını tabi bulur diye susup oturmak da asla doğru değil bana göre.
Ilk basta koyacaktin ağırlığını .evli oldugunun farkina varamamış sürekli affettigin için. Seven insan boyle birşey yapamaz ki .benim esim lise üniversite ve evliliğe kadar olan zamanda hep bekar yaşamış evlendik uzun süredir evliyim ben gitmesini arkadaslari ile gorusmesini isterim ayrilmaz yanimdan.evlilik cok farkli bir kurum ve siz daha en başındasınız cok yeni .keske 2 sene aynı evin içinde eviliginizi oturtturup oyle hamile kalsaydiniz.erkekler cocuk gibidir eve bağlayacak olan sensin eşini canim. Muhtemelen yaşı da küçüktür eşinin 30 yoktur. Alışması biraz zaman alır
bi tane kadn az yetiyo kendi pislikleri egolarni tatmin ediyolar
Öyle şey olur mu canım? Ne demek başkalarıyla konusup sonra seni seviyorum demek. Aynı şeyi sen yapıp ben seni seviyorum desen cinayer çıkar ama. Olmaz öyle.
Al karşına konuş. Ben yapsam kabul eder misin de. Akşamları neden eve gelmiyor? Nereye gidiyor? Hamilesin seni nasıl bırakıyor? Korkuyorum diyeceksin. Duygusal davran. Allah akıl fikir versin bu adama
Onlara yapacak bişey yok maalesef ben 9 senedir evliyim hiç değişmedi ne kavgalar tartışmalar evden kovulmalar yaşadık hiç biri kar etmedi şimdide cocuklarim icin sabrediyorum
Doyumsuz oldukları için aldatır. Fazlasını versen yine de yapan var
Allah Sabir versin sana iyi kafasını gözünü kirmiyosn
Vazgeçebilecegini ona hissettir canm
Adam resmen ele gune karsi evlendi cocugu var aile baabsi profili cizmek icin evlenmis senle sadece bu yani ortada evlilige sevgiye saygiya dair hicbisey yok canim seni almis eve getrimis karim demis hamile kalmissin yarin dogar cocugum der ama bekar hayatina devam eder buda benim rahatim der allah islah etsin boyle sey gormedim ben adam evlenmis ama eski hayata devam ohh
Tek cvp var KANI BOZUK OLDUĞU icin baska neden aladatir....
Geneleme yaptim...
RAHAT BATTIĞI IÇIN
Canım seninki biraz azmis geçen sene fln bnmki de sabah geliyordu malı mülkü yedi içti bitirdi araba fln herşey gitti şimdi gidemez oldu para bitince bende çalışmayı bıraktım bnm işim gücüm yok seni mi besleyecem şimdi düzeliyor ama mahvetti hepimizi karnımızı zor doyuruyruz zoruma gidiyor altının fln varsa verme sakin sakla iyiyik yaramıyor be kardesim ne diyeyim kendini ve bebeğini düşün ona göre davran
Nasıl bir eş bu böyle. Sen bu evliliği yürütmek istiyor musun canım hala? İnan ilerde kendine de saygın kalmaz. Hamilesin çocuğun böyle bir baba profili ile mi büyüyecek. Evladından da mı utanmıyor anlamıyorum. Ben bunların hastalık olduğuna inanıyorum ve böyle bir insanla daha ne kadar ilerleyebilirim diye düşünüp taşınıp karar vermelisin. Boşanmayı düşünmüyor musun? Düzelme dediğimiz sadece bu hareketlerini bırakması. Ama kafa ve ahlak yapısı zaten değişmez ki. Bi insan Allah korkusundan eş sevgisinden karakterinden aldatmamalı. Geçici olarak tehditle korkuyla değil. Allah yardımcın olsun
Canim az bi zamanin kalmis. Sen buraya yazip da neden kendini daha da cok strese sokuyosun. İnsanlarin yazdigi yorumlar seni daha fazla uzer strese sokar. Ve bu stres dogumunu oyle etkiler ki cok zorlasir dogumun. Ailenin evine gitmek yerine namaz kil duâ et. Belki de rabbinin bir isaretidir bu. Baktin hâlâ duzelmiyor o zaman durumu ailene anlatirsin kalirsin orda. Gerekirse babanin evinde dogum yaparsin. Bir baba evinde dogum yapan da sen olursun. Ondan sonra bak bakalim senin pacandan ayriliyor mu. Evet taviz verme tavrini ortaya koy ama su an senin icin en onemli sey bebegin ve kendi sagligin. Allah gostermeye sutun flan olmazsa o gunahsiz yavrun napsin. Sen rabbine yonel gerisi corap sokugu gibi gelir. :(
Bnm esim yillarca bekar yasamis oda alismis hesap vermemeye eve gec gelmeye felan. Ama evlenmedn uyardm sen artik bi yuva kuruosun kafana gore eve girip cikamassin ole bi dunya yok o dunya bitior yeni bi dunya baslio sorumluluk baslio vs su bu.
Ilk zamnlar rahata alistgi icn zor gelebilio ama alisiolar :)) bnmki alisti sukur. Alismasa buyuk sknti olurdu zaten
Şu düşünceden nefret ediyorum erkek geç gelir aldatır yapar elinin kiri ama kadın kocasindan habersiz bi yere gitsin afedersiniz o.......... Olur ama erkek adamdır ulan sen erkeksen ben kadınım senin onurun gururun namusun varsa benimde var sen benim onurumu kırarsan gururumu kurarsan namusumu mahvedersen kusura bakmayın ben o erkeğe ADAM demem eğer evlendisen sahip çıkacaksın gönlünü yapacaksın gexdireceksin eglendireceksin kadın senin evinde hizmetçi deil çocuk baksın bulaşık yıkasın çamaşır yıkasın sadece eğer karın senin isteklerini karşılıyorsa sende onu mutlu edeceksin isteğini karşılayacak kadın olduğunu hatırlatacajsin biliyorum biraz sert oldu ama çok sinirlendim
1,486,448 soru
24,301,263 cevap
344,061 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın