0 oy
767 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (104 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
.......

57 Cevaplar

0 oy
(2,467 puan) tarafından
Kayınpeder denildiğinde bile bir tiksinti geliyo bana ne sevmesi 
-Reklam-
0 oy
(5,345 puan) tarafından
seviyorum ama kaynanayla kavgali oldugumuzdan konusmuyoruz ama o biliyor geçenlerde bana bisey olsa cansu bakar demis esime esimde sirf annem basinin etini yemesin diye aramiyor o seni seviyor demis o da biliyorum caktirma demis gulmus :)
0 oy
(4,267 puan) tarafından

Seviyorum.çünkü mezarda :D

0 oy
(7,812 puan) tarafından
Severim iyidir ama aynı evde yaşayacak kadar değil. Allah mecbur bırakmasın 
0 oy
tarafından
Ben sevmiyorum. Insan çocuğunu değil de hep kendini mi düşünür. Aşırı bencil. Çok fazla muhatap olmam. 
0 oy
(1,410 puan) tarafından
Kaynatam ölmüş ama iyi insanmış 
0 oy
(2,051 puan) tarafından
Elhamdulillah benim kayinbabam iyidir şakalaşır bizle güler konuşur,bizde aynı şekilde öyleyiz onunla çok severim kayinbabami da kaynanami da
0 oy
(754 puan) tarafından
Sağolsun iyi biridir. Benim babam vefat etti 3 sene olacak kayinbabam daha sıcakkanlı biri olsun isterdim soğuktur biraz kendisi elini bile öptürmez ama iyiliği çok üzerimizde hakkını yiyemem severim kendisini sadece daha sıcakkanlı olmasını isterdim
0 oy
(9,108 puan) tarafından
Hiç görmedim tanımadım.. ama çok isterdim görmeyi tanımayı.
0 oy
(338 puan) tarafından
Hayır tiksiniyorum
0 oy
tarafından
asla zerre kadar sevmiyorum seytanin avukati
0 oy
(590 puan) tarafından
Karı kılıklı pislik ıyy asla sevmiyorum 
0 oy
(7,155 puan) tarafından
Ben çok severim ne zaman önüne bir yemek çay koysam Allah razı olsun kızım der sever beni kaynanam gibi fesatlık yapmaz o yüzden severim kendisini 
0 oy
tarafından
Gerçekten çok eski kafalı valla ben çok seviyorum kayınbbaamı 60 yaşında allah razı olsun canım bişey istedimi gider satın alır gelir her türlü maddi manevi yardım yapar hiç bişey beklemez emir vermez illa şunuda yap demez benim içimden gelir giderken tatlı hamur işi filan yapım götürürüm çok sevinir 2 tane benden büyük görümcem bide benden büyük eltim var hiç ayrım yapmaz 4 tane kızım var der 
0 oy
(5,371 puan) tarafından
Kaynanamdan  daha çok seviyorum kendisini  cnm
0 oy
(1,731 puan) tarafından
Sevemiyorum bir türlü...

İlgili bir soru bulunamadı

410,553 soru

12,350,856 cevap

40,495 kullanıcı

Kategoriler

...