Ayy valla kaç gündür aklıma türlü şeyler geliii öyle postlar gördüm ki. Bu gece eşimin telefonuna baktım. Öyle normalde de alırım zaten ama kurcalamak için değil öyle normal yani. Bu gece tee inciğine cıncığına baktım. Google geçmişi silinmiş. Bi tek dün ve bugünün var. Normalde silmez uğraşmaz. dedim acabaa mıı sonra durdum düşündüm tamam pınar bırak telefonu psikolojin bozuk senin. Adam soluğu Bi tarafından alıyor bu aralar insan gerçekten etkileniyor ve acaba mı diyor yani yaa size de oluyor mu okuduklarınızdan sonra
Neden silmiş acaba enteresan bak merak ettim bende şuan uyandır sor hadi
Vala bna oluyor ))))))
Eşim YouTube short izliyor bugun burada post açıldı şeytan dürtttü bende baktım bir şeyler var mı diye şükür görmedim
Cok şükür hiç etkilenmiyorum insan ne kadar kuşkuyla yasarsa o kadar eziyet eder ve paranoyak olur kendime hayati zehir edemem
Benimki yazilim muhendisi uc boyutlu kadın tasarlasa ruhum duymaz ama gerek yok biz birbirimizi bile zor bulduk hatta aileler vesile oldu. Herseyini bilirim herseyine bakarim tipinde bi insan olmadım asla olmam da zaten evden calisiyo her daim gozumun önünde. Bide bizim oralarin guzel bi lafı vardir gözünün baktigiyla kalir seyinin kalktigiyla kalir diye o geldi aklima
1,486,612 soru
24,303,380 cevap
344,193 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın