0 oy
255 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (170 puan) tarafından

Evlilik aşkı öldürmez görümceler , kayınvalideler öldürür diyen var mı sayımızı görmek istiyorum

Yoksa herkes mi şanslı 

Görümce göemeyeyim ömrümce diyenler kimler :)))

7 Cevaplar

+2 oy
tarafından
Evliliği dış etkenler öldüremez eşler birbirine sadık olduğu sürece, bağlı olduğu sürece, sevip saydığı sürece 
-Reklam-
0 oy
(8,634 puan) tarafından

Kız kaç tane post açtın :D

tarafından
Ne kadar sinirliyse artk vjsj
(170 puan) tarafından
Kız paylaşmadı uyarı verdi düzelttim ücünü de paylaşmış sonraa  site benimle oyun oynuyor
(170 puan) tarafından
Sorma Esma aynen susjsjs içimi kustum
0 oy
(634 puan) tarafından
Vallahi bizim evliliğimiz de aşkımız da ölmedi şükür. 3 yıllık evliyim her konuda anlaşiriz eşimle birbirimizle hiç sorunumuz olmadı. Ama 2-3 kez sağlam tartışmamız oldu hepsinin sebebi de kaynana ve görümce oldu. Şimdi arama mesafe koydum kafam rahat. Aman uzak olsunlar mazallah yuva yıkar kaynana görümce dediklerin. Bizim gibi birbirine bağlı iki eşi bile kavga ettiren zaten ailesi sorunlu birilerine yapsa boşanma sebebi olurlar. Nedendir bilinmez bu böyle gelmiş böyle gidiyor evlilikteki sorunların ana kaynağıdir kaynana görümce. Keşke öyle bir şansım olsa da görmesem ömrümce. :D Ama sevdiğim adamın ailesi diye yine de bayramdan bayrama görüyoruz suratlarıni.
(170 puan) tarafından
Acaba neden onu merak ediyorum kıskançlık mı çekememe mi oğullarını kardeşlerini ellerinden mi aldık sanıyorlar napıyorlar ?. Herkes kendi hayatıyla ilgilense başkasının hayatına müdahale etmeye kalkmasa sorun kalmayacak gibi :))
(634 puan) tarafından
Valla aynen öyle sanıyorlar. Benim kaynanam açık açık sen oğlumu bizden uzaklastiriyorsun benim oğluma dokunmami bile istemiyorsun dedi bana. 33 yaşında adam nasıl uzaklaştırabilirim kendi aklı var fikri var. Ayrıca kendi doğurduğu çocuğu neden dokunmasıni istemiyim banane . Ama demek ki o nefret ediyor ki bizim birbirimize dokunmamizdan böyle düşünüyor. Zihniyetini belli etti
0 oy
(1,536 puan) tarafından

Valla görümcem bir saat uzaklıkta senede bir en fazla iki kere görüyorum :P en fazla da senede üç dört defa arama oluyo belki en fazla on kere mesajlaşma  bir görümcem var kayın felan da yok darısı herkesin başına elti derdi sıfır görümce derdi sıfır kaynanam ise şeker gibi kızı gibi görür beni :angel: sülalenin melek geliniyim :pinch:

0 oy
(14,669 puan) tarafından
Görümcem yok ama esim anne babasinin agzina bakar simdiye kadar 1 gun evde kalmadi dusun ama Allah dur dedi kaynanam rahatsiz durumu ciddi şimdi onun bqsinda hastanede şu işleri atlatalım duzenimizi degistircem diyor anlamış ailenin kıymetini 
0 oy
(10,887 puan) tarafından
Bir katil de ben ekliyim :D evliliği ilgisizlik sevgisizlik ihanet öldürür.ben kaynanayayla baş ederim de bunlarla edemem.
0 oy
(1,334 puan) tarafından
Çok iyi değiller ama evliligime zararlarida yok 

İlgili sorular

+2 oy
1 cevap 91 göst.
+5 oy
34 cevap 1,028 göst.
0 oy
18 cevap 507 göst.

Kategoriler

1,459,289 soru