Ben kahvaltımı yapıyom ama diyette değilim hamileyim sadece sağlıklı beslenmek için katıldım porsiyonlarım biraz fazla 2 yumurta yiyorum. Eeee sizler nerdesiniz? Yoksam asıl diyet yapanlar döküldü mü pıtır pıtır. Biliyom simit kemiriyosunuz ))
Afiyet olsun yarasın kuzuya.Ben dün katıldım canım kervana
Kimse yok bugün galibaaam
2 gündür misafirim var ama direniyorum :'D
Ya varya ruyamda diyettekileri gordum ymn ederm.
Pzartesi olmuş herkes tartılıo, owen 49 kiloya duşmuş
Bazıları kilo verememiş. Turkuaz damla kilo veremeyenlere kzıo siz nasl diyet yapıosunz die hahah. Sonra poğaça yapıp getirmş biri bnde hamileymişm cnm çekmş sakladkları yerden çkarp yemişm
Diyettekiler saklamş :○ ;)))
ayy ne güzel böyle kahvaltı yapıyorsunuz ben hiç bu kadar sağlıklı yiyemiyorum çalıştığım için ne yazık sabahları vaktim olmuyor anca kalkıyorum zaten bu arada yemek takımlarımız aynı
Sabahı üçü birarada ile açanlara selam olsun
Diyete girmeden diyet yapanlardanım ben veriyorum habire artk sonumuz nolcak bakalım hoş bir haftadr az az yiyorum alırım herhal artk doguracam
ben hâlâ diyetteyim gobegim biraz gitti zaten çabuk kilo veriyorum iyi oldu turkuaz damlanin başlatması sayesinde cikolata yağ tuz beyaz ekmek şeker bi anda kestim p.tesiyi bekliyorum tartilmak için bakalım kaç kilo vermisim afiyetler olsun sana
bu da benim sabah kahvaltılarimdan biri tek bir postta bulusalim dediler diyet konusu için o yüzden açmadım diyet hakkında post bir de bi iki gün sorunlarim vardı bilirsin eşimin ailesiyle alakalı aslinda aklimdaydi diyettekileri sormak istiodum ama malum sorunlar vardı o yüzden başka konuda post açamadim onlarla uğraşmaktan
1,487,545 soru
24,317,452 cevap
345,143 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın