0 oy
76 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (884 puan) tarafından
Rabbim isteyen herkese bu güzel duyguyu tattırsın öncelikle böyle birşey uok dünyada yaşanabilecek en en en güzel şeymiş anne olmak hergün mutlaka duama daim ediyorum anne olmayı bekleyenleri. Sorularım şöyle 

1. Bebeğiniz nezaman oturmaya başladı

2. Tadımlara nezaman başladınız 

3. Emdikten sonra gaz almayı nezaman bıraktınız

4. Bebeğinize su veriyormusunuz

5. Bebeğimi nezaman anlamaya başlıycam şuan için sadece acıktığını uykusu geldiğini tuvaletini yaptığını anlıyorum ama bazen herşey yolunda olsa bile saatlerce uyumuyor (1.5 aylık)

1 cevap

0 oy
(782 puan) tarafından

1) 4 .5 aylık oturmya başlattım

2)6 aylık başlattım çünkü anne sütü alıyordu
3)3 buçuk aylıkken bıraktıydım
4) vermedim anne sütü alıyordu
5) benim bebeğim en fazla yarım saat uyurdu 10 aylık olacak hala doğru düzgün uyumaz 
(884 puan) tarafından
Emiyor çok sükür öyle saat falan beklemiyorum her aranmasında veriyorum ama göğsüm süzülüyor zaten oda huzsuzlanıyor ozaman anlıyorum gece özellikle yaşıyorum bu sorunu
(782 puan) tarafından
Süzülüyordan kastın küçülüyor mu onun sebebi meme artık terbiye oluyor birde 3buçuk 4 aylıkken meme reddi başlar sakın sütüm azaldı düşüncesine kapılma bu durum bütün bebeklerde olan bişe ayakta ters emzirme gibi şeylerle şarkılarla emzirmen gerekebilecek
(884 puan) tarafından
Evet hem küçülüyor hem yumuşuyor. Meme reddi inşallah yaşamayız ya tercihim 1.5 yaşa kadar emsin isterim tabi bende dayanabilirsem oda isterse.
(782 puan) tarafından
O dönem herkes yaşıyor bazıları bi hafta bazı bebekler ise 1 ay sürüyor bizimki bir ay sürdü kanepe üstünde kucağımda derken bitti çok şükür şimdi etrafı keşfetti 1 dk emiyorsa etrafa bakıp tekrar geliyor
(884 puan) tarafından
Maşallah subanallah rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 167 göst.
11 Nisan 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Butterffly- (568 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 480 göst.
0 oy
10 cevap 424 göst.
0 oy
19 cevap 572 göst.

408,182 soru

12,259,826 cevap

37,335 kullanıcı

...