0 oy
1,047 göst.
Aile kategorisinde (1,205 puan) tarafından
Kızlar sabah ki postumj okuyan bilir o Allah'ın cezası geldi balık yapmiştim beni. Hazırlamama izin vermiyor kendisi hazırladı. Odaya göturdu kumandayı iki ye böldü ses çıkarmadım sonra o balıkları  tabakla beraber getirin çope firlati ses etmedim sonra tüm dolapların kapağını açip sertec kapatıp yine hepsini açık bırakıp çikti yine tek kelime demedim yarın sessizce çıkıp gidecem artık ha burada anaktarida fırlatıp attı  yarın nasıl çıkıp gideyim annemin gile gidecem babama ne diyeyim 

14 Cevaplar

0 oy
tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Oyyy oyy sana ne desek boş Allahim yardımcın olsun ailen de o evden ölünün çıkmasını bekliyor sanırım ne kadar acayip insanlar ya olmuyorsa olmuyor neden hayatı bu kadar sana zindan ediyorlar 
(1,205 puan) tarafından
Sordum bir ara bir yılla 3 yıl hapis cezası varmiş soy bagimi öyle bir şey  vala hapise bile duşmeye razıyım. Ama oğlumu benden almasinlar
tarafından
Canim niye hapise gireceksin böyle bir şey yok soy bağı onlara dava açılacak hem sen çocuk yaşta evlendirmişler  hem  de çocuğu kendi üstüne yazdirmişlar ee şimdi yaşın tutuyor niye almıyorlar senin üstüne peki
(1,205 puan) tarafından
Kaç kere kayın pediremi dedim dedim dava açalım üstüme Alaçam yanaşmadi bu konuyda polislere diyecem inşalah çözülur
tarafından
Söyle Söyle onlar bir yolunu bulurlar öyle kolay değil sen doğur büyüt bak onlar kendi üstüne yazdırsin alçaklar sana da o çocuklara da kurban olsunlar ailesi insan olsaydı o köpeğin sana öyle yapmasına göz yummazlardi
tarafından
Kız ne yaptın durumun nasıl
-Reklam-
0 oy
(7,709 puan) tarafından
Dümdüz kocam bana şiddet uyguluyor ben de evime geldim baba diyeceksin. 
(1,205 puan) tarafından
Vücudum morluk yok babam inanirmi
(7,709 puan) tarafından
İlla adamın seni öldürmesi mi gerek ne demek inanır mı nasıl bir baba evladına inanmaz.
0 oy
(122,608 puan) tarafından
konu komsun yokmu polis cagiracak sen niye gidiyon cagir polisi al uzaklastirmayi
(1,205 puan) tarafından
Daha önce aldım
0 oy
(15,869 puan) tarafından
Canını sevıyorsan cık gıt tanımam etmem senı bu postlarını okudukça ıcım acıyor ınankı.....

Bagır cagır agla oldururum kendımı yeter artık de ne yapabılıyorsann haklısın ama dahada yuzlu cık yapabıldıgını ysp baska cıkarın yokk olmadı sıgınma evine ne bileyim ama o adamın yanında daha fazla kalma LÜTFEN......
(15,869 puan) tarafından
Sacmalama canım senın canından kıymetli hı bısey yokk sadece korkutmak amacıyla yapp dedim benn evlatlarını dusun
(1,205 puan) tarafından
Yok vala artık dayanamıyorum inan ağlamaya bile mecalim yok ölum benim için en iyisi olacak
(15,869 puan) tarafından
Bu kadarına neden göz yumuyorlar anlamısd degılımm el bebek gül bebek buyutuyoruzz Boyle hodukler yuzundenmıı Allah'ım sen koru yarabbim
(1,205 puan) tarafından
Ya yemin ederim daha önce darp raporu aldım uzaklaştirma aldım  kaç defa babamın kapısına gitim boşanma derecesine geldim yok olmuyor
(12,692 puan) tarafından
Tamam kendini öldür de çocukların ne olacak bu yönünü de düşün sonra öldür.
Bacum gözünü seveyim yaşadıkların kolay değil ama bide evlatlarını düşün oradan oraya savrulsun mu o garibanlar sen ölünce babası alacak sana davrandığından farklı mı davranacak o çocuklara ziyan etme kendini de o çocukları da en olmadı git sığınma evine orda kal çocukların biraz büyür yine çalışır bakarsın kendinize ölümü düşünmeyin lütfen çocuklarınız varken hele
0 oy
(829 puan) tarafından
Canım ailen Allah korusun olmeni mi bekliyor inanmazlar ne demek ya kadın sığınma evine git kalma orda ay çok sinirlendim ben y
(1,205 puan) tarafından
Vala bak dayanmıyorum dayanmıyorum karşısında  guçlu durmaya çalişiyorum diyorum bırakayım ne yapsa ses çikartmiyacam ama olmuyor ya yarın babam sesini çikartmiyacam bana yada gözlerinin önunde canıma kiyacam
(829 puan) tarafından
Hayır ailen destek çıkmazsa kimsenin seni bulamayacağı bir yere git canjm sakın oldureyim kendimi falan dmee çocuğun yok mu
(1,205 puan) tarafından
Nereye mesala elimde beş kuruş para yok  iki çocuğum var biri yedi biri iki buçuk yasinda
(829 puan) tarafından
Çocukların için ayakta durman lazım keske bu kadsr sıkıntı da olmasak da elimden birsey gelse .
0 oy
tarafından
Boşanmayacaksan hiç gitme. Bence anlamı yok. 
(1,205 puan) tarafından
Bana beni asla boşamayacagini söyluyor
tarafından
Ona kalmıştı zaten. :))
0 oy
(10,642 puan) tarafından
Nasıl gitceksin ki orası da karışık diyosun 
(1,205 puan) tarafından
Orası epey karşık bu sefer kan dükülecek kesin ne yapayım bacım artık sen bana söyle Allah rızası için
(10,642 puan) tarafından
Offf çok sıkıntılı bi durum ya sen eşini karşına alıp bi güzellikle sorun ne diye bi konuşsan noldu ben ne yaptım sana desen neden böyle davraniyosun hatam neyse şöyle düzelteyim diye son kez bi güzellikle konuş bakalım napacak
(6,634 puan) tarafından
Kan dökülecekse dökülsün yoksa senin kanın dökülecek bacım şöyle bı bakayım yorumlara dedim nevrim döndü Allah için kaç kurtar kendini baban bakmazsa bakmasın devlete sığın lütfen yapma kendine bunu oglunuda alirsin merak etme 15 yaşında beni zorla verdiler de bak onlara neler oluyor bu sattten sonra onlar düşünsün sen değil
0 oy
(1,537 puan) tarafından
Birinin cesaret vermesi ile gideceksen birinin gaz vermesi ile de geri dönersin arkadaşım o cesaret kararlılık içinde olacak bizde insanız Allahın emanetiyiz elin anasının babasının terbiye veremediği ile de uğraşmak zorunda deiliz o yüzden net karar ver ve harekete geç
(1,205 puan) tarafından
İşte defalarca gitim zaten ama hep boş çıktı  hani elimden geldikçe sakın kalıyorum yuvamı bozmuyayim diyorum anamın babamın huzurunu kacirmiyeyim diyorum ama arkama bakınca bozacak bir yuvam bile yok ve ben artık bu adamdan gerçekten kurtulmak istiyorum
(1,537 puan) tarafından
Canım yuva kalmamış karşında da bir adam yok aciz bir yaratık var çocuklarının da seninde sağlığın için bir nokta koymak zorundasın
0 oy
tarafından
Ah cnm . Eski paylaştıklarıni okurken bile kafayı yedim . Bu adamin yanında kalıp hayatını zindan etmeye değer mi . İki telefon kullanıyormuş belki de aldatıyor s********ne biliyosun . Vandasin bı de . Bizim Kürtlerde kız baba evine dönemiyor . Bu cahiliyet hâlâ da devam ediyor. Ama ne olursa olsun babanı ikna et ve git babanin evine . Ağla zirla yapamıyorum de ve gelip seni alsınlar. Diyarbakır'dayim ben de bişey lazım olursa yapabileceğim bişey lütfen söyle 
(1,205 puan) tarafından
Ah beni anlayan gerçekten biri çıkti çok sağol sen bizim kürtleri biliyorsun zaten anlatmama gerek yok bu ******** beni daha öncede aldati  çok sağol varligin düşuncen yeter vala bu sefer babama diyecem ya bana sahip çıkacak yada gözlerinin önünde öldurum kendimi bakalım Allah büyük artık kaç defa darp raporu aldım kaç defa küsüp babama giyim babam kendisi sırf kayınpederim amcasidir die arabaya koyup eve getirdi
tarafından
akraba evlilikleri olunca öyle oluyor benim de halamın oğlu.
Canım canına kıymak istiyorsun da değer mi bı düşün . Hayatında bı şerefs.iz var ve sen bunun için hem çocuklarını ortada birakacan hem de ahiretini yakacan değer mj
(1,205 puan) tarafından
Degmiyor degmiyor da ben güçlü olmaktan dik durmaktan çok yolurdum ama artık
tarafından
Geçecek inan . Sen ysrin git ağla. Abartılı bir şekilde babana söyle . Gözünü korkut sahip cikmazsan cansız bedenimi bulursun diye . Bı bak bskalm ne diyo . Ama sakın öyle bişey yapms yavrularına yazık . Ömür boyu eziliirler anne sevgisinden mahrum buyurler.
Sen bı git bak yarın noluyo . Allah yardımcın olsun canm ya. Çok üzüldüm inan
0 oy
(979 puan) tarafından
Sen ölürsen sana sahip çıkmayan ailen cocuklarina sahip çıkacak mı sanıyorsun yada seni döven kocan çocuklarını dövmeyecek mi hor görmeyecek mi kaynananlar itilip kalkilmayacak mi çocuklar bence şu an hiç mantıklı düşünmüyorsun yorumlarını okuduğum için yazdım en iyisi sığınma evi adını soyadını değiştirip farklı şehire bile yerleştiriyorlar sırf kimse bulamasın diye yeter ki git hayti tehlikem var de
0 oy
(7,493 puan) tarafından
Elinde darp raporu varsae, polise şikayet varsa istediği kadar boşamam desin hâkim boşar ve çocuklarının velayetini şiddet olduğu için vermez ona. Ayrıca çocuğun 7 yaşında onunda ifadesini alırlar. Hiç korkma sesini çıkarma yarın çık git. Ailenle konuş. Size  yük olmam çalışırım çocuklarıma bakarım yeter ki beni bu adamdan kurtarın de. Hiç bir ana baba bu olanlara göz yummaz. Sanmiyoum yani evlat başka bişeye benzemez. O pislik kocanla asla bir araya gelme. Huylu huyundan vazgeçmiyor malesef be güzelim. Gençliğine yazık. 

Ailen seni kabul etmiyor mu istemiyor mu boşanmanı yani dayakta yesen sus otur mu diyor? 
(1,205 puan) tarafından
Aslında benim boşanmaminin nedeni veya kadın sığınma evine gitmeme neden çok farklı ne gide biliyorum nede kala biliyorum sadece ailemde kala bilirim sağol Allah razı olsun annem arkamda ama babam izin vermiyor boşanmama
(7,493 puan) tarafından
Bir de baba olacak Şam babası. Yazık! Seni değil elalem ne der diye düşünüyor heralde.
(1,205 puan) tarafından
Zaten rezil etme diyor bizi
0 oy
(2,270 puan) tarafından
Ya eski postlarına baktım da görümcen hak etmediği halde baban nasıl o kadar destek oluyor da seni bir eve sığdıramıyor anlamadım ha. Baban git dese de gitme otur eve kal orda baban seni 15 yaşında evlendirmeyi bilmiş sahip çıkmayı da bilsin adam olsun biraz terbiyesiz adama bak ya 
0 oy
(20 puan) tarafından
Canım vandami oturuyorsun 
(1,205 puan) tarafından
Evet canım vandayim
(20 puan) tarafından
Bende Van'dayim belki tanırım diye sordum kaçarak mi evlendin o yüzden mi baban istemiyor  bir evlat nasıl sahipsiz bırakılır aklım almıyor
0 oy
(465 puan) tarafından
Sığınma evine git çocuğunla

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 161 göst.
19 Eylül 2022 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 116 göst.
19 Şubat 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 360 göst.
1 Ocak 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gülhira (924 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 89 göst.
13 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde eylul_ (1,836 puan) tarafından soruldu

404,621 soru

12,121,073 cevap

36,476 kullanıcı

...