Bir cep numarası aradı açtım. Oturduğumuz ilçenin karakolunda aradığını söyledi ewe tebligat yollamıştık ulaşmadı mı dedi bnde saf hayr dedim.kimlik bilgilerimi söyledi adınıza hatlar alınmış sizin ve eşinizin.. dava açılmış bu konuyla ilgili dedi.birde kimlik bilgileriniz e ulaşan kişiler bankalara başvurmuş vs dedi.en son ne zmn resi dairede işlem yaptınız kimliğinizi dedi.bnde karakola geleyim dedim ztn onun için aradık kaç dk ya gelirsin dedi 15 dk ya dedim.esimin adını söyledi o nerde dedi işte dedim .aslında kafamda hem dolandırıcı olabileceğini düşündüm fkt tc bilgiye kadar söyleyince gerçekten karakol olabilir mi dedim.nese biraz daha sorguladı karakola geleceğim dedim kapattı.
Sonra 155 i aradım. Anlattım karakolun nosunu istedim muhtemelen dolandırıcı dedi.beni arayan noyu verdim.
Karakolu aradım burda öyle biri yok dolandırıcı dediler.edevletten dava varmi baktım herhangi bi sorun yok.
Sonra aynı numara bnden Sonra annemi aramış.annemde bilgi vermemiş.
Bunu anlatıyorum ki aklınızda olsun.
Bi ara karakola gtmeyi düşündüm sonrada iyiki gitmemişim dedim dsarda fln beklerler cocugumda var bide hamileyim.
155 de dediki kapıyı kimseye açmayın gelen olursa arayın ekip yollayalım dedi
Szlerinde aklında olsun dewir kotu