0 oy
131 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (258 puan) tarafından
Benim fazla sütüm yok göğüslerim dolu dolu değil. Ek gıdaya geçtik yiyor içiyor falan ama doydugundan emin olmak için mama da vermem gerekiyor mu? Siz veriyor musunuz yada hiç vermeyen var mı. Ona göre alacağım bende

3 Cevaplar

0 oy
(4,572 puan) tarafından
Canım benim baştan sütüm azdı ve sarılık geçirdiği için mama ve anne sütü verdim. Bizde 7 aylık olduk gün içerisinde 5-6 kez emzirmeye çalışıyorum 4 defa mama veriyorum sabah kahvaltı öğlen çorba meyve püresi ya da yoğurt veriyorum akşam da sebze püresi falan veriyorum.
(258 puan) tarafından
Benimki mamaya başlayacak kadar az değildi 5 aylıkken yetmemeye başladı mamaya geçtik 6 aylık olunca mamayı bırakıp kendim yapmaya başladım da geri dönsem mi bilemedim ya
(4,572 puan) tarafından
Sütünü sağdın mı hiç kaç cc çıkıyor benim en fazla iki göğüsten  30-45 cc falan çıkar en fazla 60 cc çıkar o da uzun süre emmezse o kadar fazla çıkıyor. Ben başından beri mama verdiğim için oğlum alıştı ve bende psikolojik olarak mama verince doymuş hissediyorum ama sizin durum farklı eğer yemesi güzelse bence başlamayın zaten emziriyorsunuz
(258 puan) tarafından
Tek göğüsten 50-60 cc cikiyor birde herkeste böyle mi bilmiyorum ama emiyor mesela aradan biraz zaman geçiyor bidaha emince aynı göğüsten yine süt iniyor hani göğsümde birikmıyor ama süt geliyor. Mamaya başlamayım o zaman yemeğe devam etsin zaten onlar da mama gibi içinde yulaf pirinç fala oluyor ya. Ilk çocuk acemiliği olunca işte napacsgini şaşırıyor insan (:
(4,572 puan) tarafından
Bebek emdikçe süt gelir canım merak etme hem zaten sağmakla emzirmek aynı olmuyor bebek daha çok emer. Benimde ilk bebek acemeliği :)  keşke bende baştan mamaya alıştırmasaydım ama oğlum en başından emmeyi istemedi hala öyle zorluyor o yüzden bırakamadım mamayı
-Reklam-
0 oy
(2,877 puan) tarafından
Emerken yutkunuyor mu 
0 oy
(6,630 puan) tarafından
Ek gıdayı istemiyor, mama istemiyor sadece anne sütü.

Ek gıdada çok seçici. Et harici hiçbir şey yemek istemiyor. Kabak pişirdim yemedi ıspanak pişşrdim yemedi sebzenin her halini yaptım yemedi ama ayıla bayıla et ürünleri yiyor. Beyaz peyniri tuzunu aldım yiyor, yoğurt yiyor meyve pürelerinden pek hoşlanmıyor. Ek gıdaya geçişimiz sorunlu zorlamak istemiyorum 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 153 göst.
20 Eylül 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 154 göst.
17 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde Birbalannesi (26,494 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 187 göst.
25 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde melikeili (513 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 137 göst.
24 Mart 2023 Diğer kategorisinde Esra1212 (267 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,532 soru

24,401,927 cevap

350,209 kullanıcı

...