Arkadaşlar iyi akşamlar ben bu uygulamanin en başından beri varım burdaki herkesi iyi kötü tanıyorum biliyorum şimdiye kadar çok kavga edenler oldu sonra hakkınızı helal edin deyip barıştılar kimse kimsenin kul hakkina girmedi kimse kimseye saygısızlık yapmadı. Ama ana sayfaya bir giriyorum 5 tane aynı post açılmış kişiye özel post açılıyor lütfen ya biraz dikkat edelim tamam gebelik dışı diye konuşmuyoruz ama çok abartıp kul hakkina girdiginizin farkında mısınız ? Önceden dertler konuşuluyor çözüm ariyanlarla çözüm bulunuyor kötü olanlara destek veriliyordu gayet amacindaydi arada espiri yapıp gulunuyordu tam kivamindaydi. Şimdi ise boş saçma postlar sizler varsınız diye diyetleri normal bı şekilde soru bile soramiyorlar ki bu yapılan ego tatmin etmekten başka bişey değil. Bu uygulama silindikten sonra kapandıktan sonra kimse kimseyi hatirlamiycak bile. Lütfen çok konuşmak istiyorsanız özelden mesaj atın bitbirinize numaralarınizi verin ama saygı sınırını aşmayalim bu uygulamada şimdiden teşekkür ederim herkese...
Ben artık girmiyorum bile cnm bı giriyorum çok boş muhabbetler bazıları çok tersleyici gibi yorum bile yapmıyorum bebeğin mesajlarına kaç haftalık olduğumuza hangi meyve olduğumuza bakıp çıkıyorum tadi kalmadı gerçekten çok güzel yazmışsın çok güzel deginmissin
Aynen katılıyorum
Bu postu yazalım 18 saat geçmiş şimdi baktım yeni açılan postlars gene çoğu gerrksiz yere açılmış ne denir ki
Ay bazen oyle sorular oyle cevaplar goruyorum ki beni benden aliyorrrr
Hay ağzın bal yesin elin altın tutsun inşallah ya valla sonuna kadar haklısın kuzucum.. ama anlarlar mı orası muamma..
Çok yerinde bir yazı yazmışsınız.. teşekkürler ben de sırf bu gereksiz postlar yüzünden uygulamayı silcektim son bir bakayım dedim yazınızı gördüm tebrik etmeden gitmeyeyim dedim.. hayırlı akşamlar..
408,162 soru
12,259,056 cevap
37,319 kullanıcı