Farklı görüşte veya fikirde olmak düşman olmak anlamına gelmez.... Ayrıca Her insan farklı düşüncelere sahiptir ve farklı özelliklerle donatılmıştır. Çünkü herkesin duygusal ve düşünsel yapısı farklıdır. Toplumların bir arada yaşayabilmeleri için bizden farklı özelliklere sahip olanlara yada farklı düşünenlere hoşgörülü bir şekilde yaklaşmamız gerekir.. Saygılı olmamız gerekir.. Hani bir söz vardır ya zevkler ve renkler tartışılmaz. Tıpkı bunun gibidir özelliklerimiz ve düşüncelerimiz. Kimse düşündüklerimiz yada özelliklerimiz nedeniyle bizi yargılama hakkına sahip değildir..! Açıklayıcı ve ikna edici olmuştur umarım. Sürekli birbirinizi kırıcı yorumlar yapmayın artık.. Buraya ne amaçla geldiğimizi unutmayalım. Sürekli kendimi hep bi kaosun yada tartışmanın içinde buluyorum ve hiç hoş değil. Uygulamaya giresim gelmiyor artık bu olumsuzluklar yüzünden.. Lütfen artık birazcık hoşgörülü ve saygılı olalım incitmeyelim..
Ve son olarak keyfi artı ve uyarı vermeyelim artık yakışmıyor bize hanımlar lütfen ... Sükunet içinde yorumlaşalım gruplaşmadan ne güzel oluruz o zaman ❣️❣️
Birleştirici bir yazı yazdım yani öyle düşünüyorum :) kimseye hitaben de yazmadım genel düşüncemi belirttim kırıcı değil yapıcı olarak ama buna bile uyarı atıyorsunuz ben gerçekten anlam veremiyorum bazılarınıza.
Misal gozlemledigim 2 3 kişi var her tartışmanın içinde burda..hepimiz şahsen ben uzak olsakda kalben sevgisini samimiyetini hissettigim çok insan var hepimiz anne adayiyiz bazen paylasamadiklarimizi burda yakın görüp paylaşıp fikir alıyoruz hoşuma gidiyor şahsen bu samimiyettir gülüyoruz egleniyoruz ben keyif alıyorum yani kimse kimseden üstün değil burda mesela birinin yorumu hoşuna mi gitmiyor görme yazma oku geç kinamanin manası ne yani herkes hersyi yaşayabilir belki kimsesi yoktur o kişinin danisacak nerden bilebilriz ki biraz bilinçli ve düşünerek konuşmak lazım diye düşünüyorum ben..mesela sen esprilerin neseni seviyorum egleniyorum açıkçası =D
Egomu tatmin etmek icin degil bu tartışmalar olmasn diye gizlediğim anlaşılır belki bir gün...
evet bi gruplasma olcak gbi oldu olmasn ole bseyin icinde kimse olmak istemez burasi herkesn brbirine dua ettgi byerdi oyle daha iyi
Canım haklısın kendi adıma konuşuyorum ben herkesi burda yaptığı yorumlardan tanıyorum kimseyle gruplaştığım da yok tabikide gülün eğlenin isteyen istediğini sorsun ama sürekli aynı tarz şeyleri farklı farklı postlarda görmek hoş değil bence.
kimse kimseyi yargilamiyor aslinda canim ama herseyin bir siniri var bir dozu var artik herseye post acilir oldu kisisel algilama bu sozumu genel soyluyorum birbiryle surekli isim post acmalar arti oylar felan derken resmen garip bir yer oldu tabiki eglenceli seyler de olacak gulecegiz eglenecegiz hep dert zaten olmaz ama cokta abartmamak lazim birinin derdi skntisi sorusu olsa goremiyoruz eskiden boyle degildi cokt guzeldi dedikodu demeyin ondan bahsetmiyorum fikir alisverisi olgunluk hersey vardi
Evet herkesin tabi ki düşüncesi farklıdır ama bazı arkadaşlar hakaret derecesinde söyleyince oluyo genelde bu bazı kimseler konuşmayı öğrenmediği sürece maalesef devam eder bu süreç
En baştan beri herkesi çok seviyorum zaten ailem olarak görüyorum burayı bende istemem dost kaybetmeyi. Arada oluyor artk
Kötü birşey mi yazdın da buna da uyarı attılar :D çocukları şu uygulamaya üye yapmayın ya :D
Haklisin canim katiliyorum sana
Ay gerçekten bu akşam çok gergin oldu burasi bune ya her sorunun altında bi tartışma çıkıyor yorumda burda bile yani yeter arkaşlar loğusa hamile herkez burda bukadar gerilmenin anlamı yok gerçekten ben ona katılmışımdır katılmamışımdır bu kimseyi ilgilendirmez ve ego tatmin etmek için uste çıkmaya çalışmayın ya resmen o duruma düşüyor kimseyi ilgilendirmez benim veya başkasının görüşü sende yap yorumunu neden tartışma çıkartıyorsunuz
Yoruma begeni gelebilir ya da verilen artinin puan degeri olmasa da olur. Puan alinca bas göğe mi eriyor yani? Uygulamanin tartismaya acik bir suru yönü var.
Evet evet katılıyorum ben herkesi seviyorum ayrıştırma yapmayalım aramızda önemli olan insan ola bilmekte...
Arkadaşlar biliyom konudan farklı bisey ama üstteki yıldıza basınca noluyo
Canım ben seni. Paylaşımların görüyorum yorumlarını görüyorum samimiyetsizlik yok sende sen içinden gelerek konuşuyorsun dün bir arkadaşla polemige girdiniz ben yorum yapacaktım ama sonra vazgeçtim o kişi kesinlikle haksizdi sana müdahale etmeye hakkı yoktu çünkü o senin dusuncendi o kendi düşüncesini senin yorumunun altına yapmalıydı belki haklı olabilirdi ama o hareketi yaparak tamamen haksız durumuna düşürdü kendisini bunun için sen boşver sen sükunet içinde ol iyi niyetini koru herkes kalbinin ekmeğini yer boşver
1,492,240 soru
24,382,566 cevap
348,839 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın