Sorun bende mi kocamda mi bilemiyorum artık sabah teyzesinden peynir aldı geniş biseyin içinde getirdi dışarı çıktı kimse gelmedi daha kahvaltı masasına bende aldım mutfağa götürdüm geldi eşim peynir nerde diye bas bas bağırdı işine mi gelmiyo useniyin mu getirmeye benim istediğimi bilmiyon mu dedi bana bağırdı bende sinirlendim of dedim kalktım gittim getirmeye arkamdan geldi boğazımdan sıktı öyle mutfağa götürdü beni ağladım işte eşim surekli böyle şiddet geçen hafta Ankara'ya gittim geldigim gün dayak yedim dövdü ilişkiye girmedim diye dedim yoldan geldim bende insanım çok yorgunum anla dedim çocuk zaten trende durmadı o gün dövdü beni baya ağlamıştım boynumu yuzumu çok sıkmıştı sürekli böyleyim yani
Buda bugün olan mesele pazar günü bacisinin kızının sözü vardı bende onların kızının elbisesini giydim buğun de gelmiş senin elbisen yok mu da başkasının elbisesini giyiyon geçen kocan sana bir sürü kıyafet aldı felan ben üst aldkm elbise değil ama kaç ay önce de istedim alınmadı herkes elbise giyiyor ben niye surejki beni çocuk gibi azarlamakrindan bıktım