Mrb arkadaş iki gündür başımdan geçen bir olayı anlatmak istiyorum dost sandığım dayimin kızı çok iyiydi samimiydik hergun konusuyorduk herşeyimi anlatıyordum düne kadar çok iyiydik dün bana msj attı senin çıkmıyor dedi kimi kafana takmisin beni aramiyorsun dedi bende sesli msj attım ne kadar kimi takacam benimde kendime göre sorunlarım verdi sıkıntılarım var dedim iyi bişey demedik dedi bende dedim bende bişey demedim dedim insan sonra sonu gelmedi uzadı konu aradım msj attım cvp vermedi aradım msj attım kendimi okadar anlatmaya çalıştım yok ben haklıyım tmm sen haklısın dedim dedim sabh gene aradım cvp vermedi cvp versene dedim cocklar durmuyor dedi iki dakka ac dedim maj atti sen beni kirmisin dedi bende dedim ben bişey demedim sadece kendimi anlattim benimde kendime göre işim var dedim neden uzatiyorsun dedim bana diyor korkma bana dediklerini ben kimseye demem bende dedim git anlat kime ne diyorsan de dedim sana güvendim değer verdim dedim yani okadar aradım acmadi seviyordum da o başka şehirde bende başka şehirde telefonda konusuyorduk şimdi okadar zoruma gidiyor hiç bişey yapmak gelmiyor icimde şimdi bişey yapmış olsaydım derdim anlamadım benle her dakka konuşmak isteyen insan nasıl oldu böyle bana karşı böyle sert oldu dediğim gibi hayatımı herşeyimi söylüyordum oda kalktım bana boyle yaptı siz olsaydınız ne yapardınizzz ......çok üzüldüm