0 oy
106 göst.
Diğer kategorisinde (1,321 puan) tarafından
Nasıl açılıyorsunuz? Kahve sevmem Nescafe içiyorum ama o da fayda etmiyor. Çocuk 7 - ⁷ buçuk gibi kalkıyor ben açılana kadar saf saf bakınıyorum.altini degistirip, karnını doyuruyorum yarı gözüm kapalı 

5 Cevaplar

0 oy
(7,806 puan) tarafından
6:30 da uyanıyor yada 7 de altını alıp mamasını içirip mutfağa gidiyoruz ortalığı topluyorum bı müzik açıp anca öyle kendime geliyorum 
(1,321 puan) tarafından
İşte ben kendime gelemiyorum saat 10 u geçti hala saf saf bakınıyorum
(7,806 puan) tarafından
Arada bende öyle oluyorum ama hemen toparlanmak zorundayım iki çocuk ev hayv.anlar var yoksa hiç bı iş yetismiyor
-Reklam-
0 oy
tarafından
Günaydın ajan hanım Nescafe veya Nutella kola cips gbı ürünlerin şifresi olursa özelden atar mısın bana ❤️
(1,321 puan) tarafından
Canım o markalara boykotum var. Nescafe dediysem genel öyle dedigimizden
tarafından
Tamam kuzum
0 oy
tarafından
Aslında az erken uyusan gece. Belki sabah zorlanmazsin.

Bende geç yatıyorum 12_1 gibi. Benim kızda erken kalkınca zorlanıyorum ama o kdrda uykulu olmuyorum
0 oy
(7,375 puan) tarafından
Rutin 5 te kalkıyorum eşimi geciriykrum 6 da gidiyor kahvaltı hazırlıyorum sonra kızım 9 da kalkar o uyuyana kadar işlerimi yapmaya başlıyorum öyle o uyuyaninca kahvaltı falan ediyoruz böyle gidiyor 
0 oy
tarafından
Ayrılamıyorum.. 

Sağolsun eşim hem kızım hem hamileyim diye çıt çıkarmadan ile gitmeye özen gösterir ama apartman komşularımız çocuklarını okula götürürken öyle bir konışuyolarki sanki kavga var apartmanda çocuk sesi olsa anlarımda bu kadınlar niye bu kadar anlayışsız anlamıyorum velhasıl o sesten bir uyanıyorum bir daha uyku yok ölü gibi geziyorum... 

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 310 göst.
14 Nisan 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 778 göst.
0 oy
15 cevap 611 göst.
14 Kasım 2020 Alışveriş-Hediye kategorisinde Evlibyn (176 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 29 göst.

412,532 soru

12,420,246 cevap

45,187 kullanıcı

Kategoriler

...