Qizlar naislsinizzzzz
Bu arada baya post actim sjsj
Benm bir yakin arkadasim var dogumumda bana soz vermisti gelecekti evin tüm suslemeleri filan o hall edecekti
Bizde hastahaneden cikinca ev suslenir sofralar kurulur cocuk bos eve getirilmir ve bir iki yakin akrabada gelir. Bebek cimsiyyet partisi gibi dusunun
Ablamda hamile suyu siziyor onunda gelemicek riskli yatak hamileligi gecyr oda benm gibi.arkadasimda bunu duyunca ben gelicem herseyini kendi elimle hazr edicem filan dedi ben hall edemem baskada yardim edecek biiri yok annem desen anlamaz sus islerinden
Bideee bisey ekliyim ben sus filan yapycaktim oyle fikrim olmadigini soylemistim cunki yapacak kimsem yoktu oda onun uzerine ben gelip herseyi yaparim diye soz vermisti bende omdan sonra bazi seyler aldim eksikleri cikolata filan ellerimle bir aksesuarda yaptim sofraya o suslerin yanina koyarim bunuda diye
neyse 1aydir beni umutlandirmisti bide bazi sus seyleri vardi onlari getirecrkti elinde var .
Dun konusurken aa ben o ara koye gtcem susleri gelir goturursunuz yada taksiyle filan yollarim dedi
gelmemesi gelememesi degil sadece bunu boyle soylemesi cok incitdi beni
Brn daha baska soylemesini isterdim sasirmadida sanki hazira hazir gelemiycem susleri gonderirim filan gibi bana verdiyi sozunde ustunu dahi acmadi.
suslerde baya cok ama artik ondan odunc almak istemiyorum baska arkadasim kira veriyor para verp omdan alicam galiba siz nr yapardiniz kizlar .
cokmu abartdim?
Bide aman bos ver nr var burda dyceksiniz ama darildim bilmiyorum.
Yakiniz kac yillik arkadasim en azindam kucuk bir acikıama yapip kotu oldum ya filan deseydi ama cok rahat olmasi brni inctti.