0 oy
1,369 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde tarafından
Kızlar bi sorum var ben daha doğum yapmadım ama öncesinde korunuyorduk. Yani eşim korunuyordu. Şimdi burda doğumdan sonra ikinciye beklicem diye iğneler, haplar, tüp bağlatmaya kadar giden yöntemler uygulayan genç kadınlarımız var. Çevremde o kadar çok bu haplar iğneler yüzünden ilk ya da ikinci çocuğuna kavuşamayan ya da çok geç kavuşan insan var ki. Sorum şu neden siz vücudunuza kimyasal alıyosunuz da eşiniz kullan at zararsız bi kondom kullanmıyor.

24 Cevaplar

+1 oy
tarafından
düzenlendi

En İyi Cevap
Benim rahatsızlığımdan dolayi evlendigimizden beri esim korunur kendisi ben demeden demisti.. 

Herkes dusunceli yada anlayışlı olamiyo malesef kuzum zevklerinden mahrum kalmak istemeyen, uğraşmak istemeyen,  ikinci olsa nolur ki kafasini yasayan, kadinin zevk alip almadigini onemsemeden kendi zevkine bakıp cekilen,  esiyle konusamaktan bile aciz olan var..  boyle insanlara neden diyemezsin dusununce insanda diyemezsin de iste emin ol cogu kadın eşi korunsun ister. 

Konuşulamaz mi diyorsun ya konuşunca bisi değişmeyeceği için susuyorlar bence.. 
tarafından
Ahaha yine dobra dobra gelmişsin sevgi ☺️ Ne desen haklısın kuzum. Sanırım ben herkesi kendimiz gibi laftan anlayan anlayışlı sanıyorum
tarafından
Malesef türkiyenin %80 i öküz
-Reklam-
+1 oy
(5,518 puan) tarafından

Bu soruyu baskasi sorsa linc ederdiniz :ermm::ermm:

tarafından
Burada neyi okuyup okumayacagimi size soracak değilim benim anlatmak istediğim erkek var fotoğraf koymayın deniyor ama böyle bi şeyden konu açmak ne kadar doğru şimdi erkek yokmu diyorum bu tezatlık ne dedim ve amacımın tartışma yaratmak olmadığınıda belirttim
tarafından
Erkek varsa var ne olucak onu anlamadım diyorum? İnşallah da vardır erkek. Belki okuyup bu hataları yapmazlar. Ayrıca benim postum olduğu için evet bana soracaksın okuyup okuyamayacağını :D lütfen örümcek zihniyetini alıp gider misin uğraşmak istemiyorum..
tarafından
Bir herkese açık bir platform istediğime girerim sen karar veremezsin iki hakaret ederek kendini üste  çıkarma emin ol burda ben gibi düşünen insan çok o zaman hepimiz örümcek zihniyetliyiz sen çok iyi bi zihniyettesin amacımın ısrarla tartışmak olmadığını söyledim örümcek zihniyetli sensin galiba
tarafından
Ha şunu bileydin. BURASI AÇIK BİR PLATFORM bu yüzden benim paylaşmımıma karışırsan senin özgürlüğüne karışırım ben de. Anladın mı şimdi? Hem tartışma başlatıp hem de ben tartışmak istemiyorum demek de yeni moda galiba. Sana hiçbir şekilde hakaret de etmedim. Ettiğimi düşünüyorsan her ilde bir adliye var. Nerde ettiysem al orayı git doooğru bi dava açıver. Hadi güle güle.
tarafından
Adliyenin her ilde  olduğunu biliyorum evinede çok yakın zaten
0 oy
tarafından
Onu koeunmak istemeyen eşlere sor canım ne desin kadinlar kimi adam korunmuyor işte kendi zevkini düşünüyor
tarafından
Ama bu konuşulamaz mı? Çözülemez mi? Sadece üzüldüğüm için soruyorum yani gencecik insanlar
tarafından
Kimi adamla konuşulmaz bile Allah iyilere denk getirsin bende asla korunmam
0 oy
(6,396 puan) tarafından
Biz kullandık da ne oldu 2.ye hamileyim üstelik eşim korunuyodu. Çogu zevk alamadıgını bahane ederek kullanmıyo. 
tarafından
Sizinki artık nasibe girmiş canım :)
0 oy
(1,706 puan) tarafından
Erkekler zevklerinden mahrum olmak istemiyor kadınlar da bazen bilinçsiz bazen de ses çıkarmıyor ya da çıkarsa da eşi kabul etmiyor
tarafından
Doğru diyosun erkekleri bilinçlendirmek gerek önce..
(1,706 puan) tarafından
Evet canım, hem düşünceli hem bilinçli hale gelmeleri lazım.Esini seven zaten kimyasal bir ilaç kullanmasını istemez
tarafından
Çoğu sırtını dönüp yatan tipler sanırım..
0 oy
tarafından
Bunlar burda soylenmez ama esimde oyle korunuyo şuan bile dikkat ederiz çocuk icin
tarafından
Yani kendine zarar vermemen gerekli çünkü
tarafından
Öyle tabi biz böyle diyoz da bakalım doğumdan sonrada böyle konuşabilir miyiz:D k
0 oy
tarafından
Ben kullanmiyorum mesela:) 
tarafından
En güzeli. Kendine neden zarar veresin ki
tarafından
Aynen bende boyle dusunuyorum canım
0 oy
(133,997 puan) tarafından

Yorumlari okumaya geldim :ermm:

tarafından
Günün tartışmasını açtım ahahah
0 oy
tarafından

Kiz erkekler hangi isi duzgun yapabiliyor da :D ona birakirsam kirkim cikinca hooop ikinciii :) 7 aylik evliyim 7 aylik hamileyim :))

(701 puan) tarafından
Olsun güzel olmuş :)) dikkat et bir daha iki sene sonra olsun rahim anca kendini topluyor
tarafından
Cok dogru. Hemde bebegimle ilgilenmek istiyorum hemen istmeiyorum ama tabi Allah bilir
(701 puan) tarafından
Hayırlısı olsun hakkınızda inşallah :)) sağlıkla al kucağına
tarafından
Aminnn insaalah canimm benimm ❤️❤️❤️
(701 puan) tarafından
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
0 oy
tarafından
Valla benimde esim korunuyor zevk ayri hemde hastalık bile bulaşır yaa
tarafından
Hastalığı da geçtim yani kadına bir sürü zarar
0 oy
tarafından
Haklısın canım bu kadar rahatına düşkün olmasınlar bence de
tarafından
Katılıyorum. Ki kondomla da aşırı kötü bi deneyim olduğunu sanmıyorum
0 oy
(877 puan) tarafından

Çok haklısın canım ne hap alırım nede spiral takarım eşim korunsun hemde doğal bii yöntem ki korunuyoda kendisi der onları kullanma diye tabi onun içinde iradeli olması lazm :) hatta biz bebek yapmaycktk bn adetten hemen sonra hamile kalınmıyo risk çok azmş dedim bi kere korunmadan deneyelim diye denedik küçük fındığım gelip yerleşmiş bi kereden bişy olmaz demeylm o yüzden adamın aklınıda ben çeldim :D

tarafından
Ahahaha siz bu gidişle kendinize küçük bir finduk tarlası yaparsınız gibime geliyoo :)) maşallah
(877 puan) tarafından
Biraz dikkatli olmamz lazm yoksa olur valla :)
0 oy
(3,187 puan) tarafından
Bazı erkekler sevmiyor canım rahat edemiyorlar demekki.. hijyen açısından da çok mantıklı ama gel gor ki onlar istemeyince kadına iş düşüyor.. hakkını yiyemem eşim bu konuda evlenmeden destekti bana.. ama her erkek bir değil .
tarafından
Keşke erkekleri bu konuda bilinçlendirebilsek. Eşleri olarak en azından ama dediğin de doğru her erkek anlamaz ki di mi. Ben biraz fazla polyannayım galiba
(3,187 puan) tarafından
:)) malesef bencil erkek çok..
Vizyonu dar olunca sığ düşünüyorlar.. sen korunma ben korunmayim sonra ne olacak.. bir şekilde fedakarlik yapmalı..
tarafından
Doğru biri fedakarlık yapmalı noktasına geliyor iş
(3,187 puan) tarafından
:)) onikikarakter
0 oy
(1,431 puan) tarafından

Benim alerjim var maalesef bitkiselinden tut en kalitesizinden en kalitesine hepsini denedik mecburum yani ben korunmaya :'(

tarafından
Mecburiyete karşı hiçbir lafım yok canım sen zaten rahatsızmışsın. Benim sinirlendiğim nokta sırf keyfi için kullanmayan insanlara
0 oy
(21 puan) tarafından
Canım bu konuyu ben yaşıyorum mesela. Esim kesinlikle kullanmak istemiyor.. yakın arkadasim bebegi 4 aylikken hamile kaldi. Bende korkuyorum bu durumdan. Mecburen ben kullanicam yapacak bisey yok yani..
tarafından
Eşini bu konuda bilinçlendirmen daha doğru aslında. Eğer başka çocuk istiyorsan sen korunmalısın de kısa yoldan açıkla hani sana naptığını çocuğa naptığını falan
(21 puan) tarafından
Benimde korunmami istemiyorki. Esim 4 cocuk istiyor..
tarafından
Üst üste mi hemen?
(21 puan) tarafından
Valla cnm. Kendi istedigi kadar istesin. İster ust üste istersede cok farkla... Benim hamileligim cok berbat gecti. 2 bebek yeter bi aile icin. Korunurum. 3  4 yil sonra ikinci bebegimide yaparım biter. Erkekler hep anlayissz
0 oy
tarafından

Aklımızda deli sorular yine :D valla bunu bende anlamıyorum  

tarafından
Ahaha yine akşam akşam işte nerden geldiyse aklıma :D
0 oy
(3,084 puan) tarafından
Bızde de esm korunuyor ama ıcım hıc rahat degıl affınızla bazen kaza olablyo korkuyorm bende sprıal dusunym
tarafından
Spirale hiçbir lafım yok bu arada. Kimyasal olmadığı için ve rahme zarar vermediği için ben de kullansam spiral kullanırdım
0 oy
(3,618 puan) tarafından
Geri cekilme olduğu halde hamile kaldim :D naparsan yap  olcagi varsa oluyo
tarafından
Ama o bi korunma yontemi degil ki :D naparsan yap derken cokta bisi yapmamissin :D
(3,618 puan) tarafından
5 senedir bu sekil korunuyorz bise olmadi cogu korunma yontemi kucukde olsa gebe olma riski var cevremde condom ile hamile kalan ve sprail olmasina ragmen hamile kalan var :D
tarafından
5 sene korumuş sizin dikkatsizliginiz olmus ki hamile kalmışsın :D çocuk doguncada böyle rahat diyebilecek misin acaba geri cekilmeyle korunuyoruz diye :D
tarafından
Ahahsjahs sevgi :DD arkadaşa katılıyorum geri çekilmeyle hamile kalmak çok basit canım. Ama spiralle kondomla kalsan bunu diyebilirsin evet
(3,618 puan) tarafından
Niye diyemim ki canim rabbim isteyipte sahip olamayan onca insan varken bana ikinci kez anneligi nasip eylemis 5.de olsa 10.da olsa hic bizaman gocunmam sukur ederim beni bu hayata oglum bagliodu şimdi bide kizim olacak hayata tutunmak icin sebeplerim cogaliyor :)
(3,618 puan) tarafından
Arkadaşım kondomla hamile kaldi ve 5 ay once dogum yapti :) eltimde sprial ile hamile kaldi ama dusuk yapti :) yani her turlu rabbim ol derse oluyor ve abimin esinede kisir dedi dr 2 sene dr dr gezdi cocuklari olamaz dedi dr suan abimin 2 cocugu var :) kisaca rabbim ne derse o olur :)
0 oy
(11,201 puan) tarafından
Valla tatlım sadece kendilerini düşündükleri için çünkü biride benim neyazıkki eşim hiç bir şeye izin vermiyor kendi zatenn kullanmıyor ne yapacam bilmm ne kendi.kullanıyor ne bana.izin veriyor 
tarafından
Napıcakmışsınız peki? Fabrika gibi bebek mi üreticeksiniz? :D
(11,201 puan) tarafından
Valla böyle.giderse.futbol takımı kuracaz kız ama öyle habersizde yapamıyorum
0 oy
tarafından

Ben kendi adima guvenmiyorum esime o yuzden hap kullanmak istiyorum ama sut veriyorum:(

tarafından
Ya hap yerine bilmiyorum en azından spiral denesen daha iyi olmaz mı canım?
tarafından
Spralden korkuyorum canim taktiramam heralde:(

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 452 göst.
8 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 573 göst.
23 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 674 göst.
1 Mart 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 469 göst.
6 Şubat 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Kirazebru (598 puan) tarafından soruldu

409,925 soru

12,324,838 cevap

39,070 kullanıcı

Kategoriler

...