0 oy
391 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,288 puan) tarafından
Kizlar marastayim deprem bolgesinde ama gorduklerime duyduklarima gercekten inanmiyom kendi kendime sinir krizi gecirecem yaa yani mali parasi olan herkes nerde bir yardim varsa oraya kostu yaa evleri doldurdular gozlerimle gordum yani o kadar cok yardim geliyo ki ve o kadar ihtiyaci olmayanlar aliyo ki agzim acik kaliyo valla yaa bizim insanimizin karni tok ama gözü aç 

11 Cevaplar

0 oy
(5,125 puan) tarafından
İnsanların vicdansız ve fırsatçı olması çok üzücü. 

Allah ihtiyaç sahiplerine ulaştırsın inşaAllah
(1,288 puan) tarafından
Amin valla zannetmiyorum marasta ihtiyaci olan kaldi
-Reklam-
0 oy
tarafından

Zaten eminim ihtiyacı olan utanıp gidip alamaz ihtiyacı olmayan aç gözlüler utanmadan yüzsüz yüzsüz giderler inanarom yani :angry:

(1,288 puan) tarafından
Aynen oyle valla yaa herseyi var adamin evine kadar var parasi var hala erzak pesinde yaaa hayretler icindeyim
0 oy
(6,305 puan) tarafından

Gelir şimdi devlet bakmaliydi araştırmaliydi diyenler :D

Zaten neden oluyorsa bu aç gözlülük yüzünden oluyor Allah ıslah diyecek bisey yok 

Söylediğim zaman linç yemiştim ama yine söyleyecegim depremin 2 günü marketleri yağmalayıp gıda değil de fişi takacak bir priz bir ev dahi yokken kahve makinesi televizyon elektrik süpürgelerini marketlerden yağmalayan insanları da gördük O yüzden dolayı Ben artık bir şey diyemiyorum Çünkü başlarına O kadar şey gelmelerine rağmen hala daha arlanmayan bir milletimiz var şükür etmeyen bir milletimiz var ya da ben bunu yapıyorum hakka giriyorum Yarın bunu kullanmak bana nasip olmayacak bunu yemek bana nasip olmayacak diyen insanlar var

(1,288 puan) tarafından
Valla qgzim acik yani inanmak istemiyom yaa bn gelenler acaba kurtlanacakmi diye dusunuyom millet halaa evini dolduruyo yaa
(51,620 puan) tarafından
ee devlette baksin be.ilknur onca.calisan memur var az gezsinler.az baksınlar gorerek versinler.
(6,305 puan) tarafından
İyide abla kamyon geliyor.mesela dağıtıyor tek tek evin nerde bakalım mı diyecekler
(51,620 puan) tarafından
hayir büyük yardimlarda bakabilirler
0 oy
(701 puan) tarafından
Halbukı o bölgedekıler bızzat o felaket yaşayanlar olarak bu dünyanın ne kadar boş ölümün ne kadar yakın oldugunu ilk anlaması gereken kişiler yazık yokluk gibi varlıkta ımtıhandır derler ya oda onların ımtihanı galıba geçmiş olsun kaldılar.. 
(1,288 puan) tarafından
Allah yardmcimiz olsun
(701 puan) tarafından
Amin canım Allah yardıma ıhtıyacı olanı da goruyor yarım edeni de araya kaynayıp hak yıyenler elbet cezasını çeker yarına kalır yanına kalmaz kımsenın ben kalben ınanıyorum buna
0 oy
(1,795 puan) tarafından
O da onların imtihanı demek ki 
(1,288 puan) tarafından
Allah islah etsin
(1,795 puan) tarafından
Amin Allah hidayet versin
0 oy
(51,620 puan) tarafından
nerde o eski tok gozlu milletimiz Allah korusun savas ciksa bisey olsa ne olur bilmem pandemi de bile.iki.gun sokağa cikma yasagi var dediler.marketleri talan ettiler 
(1,288 puan) tarafından
Yani doymayiz diye dusunuyolar
0 oy
(5,344 puan) tarafından
adiyamandan gecerken bi cadirkent vardi oraya gittik postler vardi elimizde kadinin biri geldi istedi sonra kizim durmayınca sicak su istedim gittim ki yemin ediyorum allah belami versin ki neler vardi neler bide devlet gonderdi dedi sonra dedim teyze ihtiyacı olana vercem diye o lokmaya muhtac ol dedi bana sonra sec marketin arkasinda carpik cadirlar vardi oraya goturdik onlarin o kadar ihtiyaci varmis ki icim hic rahatsix olmadi kadinlar dedi ki orasi toplu bizden once oldugundan hep oraya gidiyor bize getirmiyor dediler gercekten oyleydi Rabbim daha yasatmasn
(1,288 puan) tarafından
Aynen oyle yaa diyom yaa arabasi var evi var parasi var hala yardim pesinde kosuyolar şok oluyom yaa
0 oy
(1,528 puan) tarafından
Yakınları ölenlerere 100 bin TL de dağıtmış sanırım devlet haberlerde gördüm onuda yani bizim Türk milletinden beleşcilik var maalesef nedense ihtiyaç sahibi değil hep durumu iyi olanlara gidiyo bizim burda kömür yardımı evi arabası olanlara verildi gözüm gördü yani bana getrmediler soba yaktığım halde doğalgazlı evlere getiriliyor onlarda para karşılığı satıyo kaçkez eşime şikayet edelim dedim hiç oralı olmadı sinir oluyorum bu haksızlığa 
(1,288 puan) tarafından
Gercekten oyle valla bende hayret ediyom nasil bu ihtiyaci olmayana veriliyo şok oluyom yani
0 oy
(4,395 puan) tarafından
Bu her yerde boyle canimm. Anadolu insani saftir temizdir derler ya halt etmis onlar. Bizde kastamonu bartin sel bolgesindeydik. Zarar gormeyen cogu kisi yardimlari almaya en onde koştu kocaman kocaman adamlar namazli niyazli. Baskasi yapsa asip keserler. Bosver hazmı zor vicdani olan icin ama kendi ruhsal sağlığından olma degmez. Allah büyük 
0 oy
tarafından
Kaynanamgıl öyle işte maraslılar onlarda resmen kayınpederim nerden para koparırım diye uğraşıyor heryere başvuruyor evım agır hasarlı diyor eşim kavga ettı yok ama yapıyor bızım eve geldi burda bıle kendını yazdırdı depremzedeyım oğlumun evınde kalıyorum evde 10 kişiyiz diye deliriyorum var ya nasıl zoruma gidiyor şimdide herkese ev yapılıyor mahalle de yıkıldı bır kaç ev sağlam kendılerınki çatlak bıle yok evı yıktırmaya calısıyl heryere gidiyor o evı yapsalar parasını da bizden çıkarır adım gibi eminim buna asla fırsat vermem sapasağlam evi yıkma ihtimalleri var yolun asagısınds kalan evler yıkılacak demısler ıtıraz edılse yıkılmaz çünkü çatlak bile yok daha neler yapacak bilmiyorum esıme şimdiden söyledim evı yaptırırsa onun parasını ben verdirtmem tapusunu verirse o parayı verırım dedim çünkü ilerde kızlarınında hakkı olacak daha neler neler yapıyor görsen on bın TL almak ıcın gıtmıs demıs evım agır hasarlı dıye devlet sanki bilmiyor mu orda hasarsız yazıyo devletı kandırmaya çalışıyor resmen hele burda yardımları topladı A101 çeki aldı alışveriş yaptı gitti ya çok şükür muhtaç bile degılz durumumuz da iyi ama gıttı aldı götürdü burdan
0 oy
(7,106 puan) tarafından
Marasliyim insanlar bedava geldikçe daha çok gorgusuzlesti neler neler aldılar ama nasılsa para vermiyoruz hesabı yirmi yıllık eşyalar yiyecekler istiflediler . Kurtlaninca atacaklar çöpe anlamıyorum bende gerçekten 

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 329 göst.
19 Mart 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 208 göst.
9 Mart 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Papatya43 (556 puan) tarafından soruldu
+1 oy
41 cevap 1,132 göst.
2 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Arzumm (1,297 puan) tarafından soruldu

410,142 soru

12,332,611 cevap

39,282 kullanıcı

Kategoriler

...