Mide de yara olabilir, helikobakter olabilir, safra ile alakalı ya da kadın hastalıkları ile de alakalı olabilir...
Ben üniversite de pansiyonda (özel) damacanadan içiyorum zannettigim su kaynak suyuymus. Herkes iyiydi onlara bir şey olmadı ama benim bünyemde sıkıntı yarattı günlerce serumlarla tedavi oldum amip kisti cıktı tahlillerimde hem ishal hem istifra idi.. sonra hep dısardan yemek sipariş ediyordum, catring şirketinin getirdiklerini içinde kıl tüy vs çıkıyor hepte bana denk geliyor diye.. sonra sigara kahve, çay kahve atıştırmalıklar derken modemin canına okudum. Bir anda 47 kere düştüm ayağa kalkamıyorum istanbula ailemin yanına gelmek zorunda kaldım endoskopi falan yapıldı tahlillerimde bakıldı bayılıp duruyordum meğer midenin canina okuyan helikobakteri çıktı istifadan yemek yiyemiyordum. 14 günlük bir tedavi oldu sonra çorba ve brokoli ile bir müddet devam ettim. Kudret narı vs yedim tedavimi oldum. Bulantım ve istifram azaldı.. benim midemde pangastrit ve yara da var. Stres direk istifra ettiriyor... Bu dönem baş ağrısı eşlik edyorsa migren, baş dönmesi eşlik ediyorsa Vertigo vs de olabilir.. belki de hiç bir şey olmayıp psikolojikte olabilir. Bence aksatmadan bir dahiliye, kadın doğum ve nörolojiye görünmekte fayda var sizi yönlendirirler.. Allah şifa versin.