0 oy
172 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (983 puan) tarafından
Gına geldi artık yani. Sürekli midem bulanıyor. Hamile değilim. Açlıktan diyorum yemek yiyorum daha da bulanıyor. İlk evlendiğimde de oldu bu Bi sonuca varılmadı. 

8 Cevaplar

0 oy
(1,276 puan) tarafından
Mide de yara olabilir, helikobakter olabilir, safra ile alakalı ya da kadın hastalıkları ile de alakalı olabilir...

Ben üniversite de pansiyonda  (özel) damacanadan içiyorum zannettigim su kaynak suyuymus. Herkes iyiydi onlara bir şey olmadı ama benim bünyemde sıkıntı yarattı günlerce serumlarla tedavi oldum amip kisti cıktı tahlillerimde hem ishal hem istifra idi.. sonra hep dısardan yemek sipariş ediyordum, catring şirketinin getirdiklerini içinde kıl tüy vs çıkıyor hepte bana denk geliyor diye.. sonra sigara kahve, çay kahve atıştırmalıklar derken modemin canına okudum. Bir anda 47 kere düştüm ayağa kalkamıyorum istanbula ailemin yanına gelmek zorunda kaldım endoskopi falan yapıldı tahlillerimde bakıldı bayılıp duruyordum meğer midenin canina okuyan helikobakteri çıktı istifadan yemek yiyemiyordum. 14 günlük bir tedavi oldu sonra çorba ve brokoli ile bir müddet devam ettim. Kudret narı vs yedim tedavimi oldum. Bulantım ve istifram azaldı.. benim midemde pangastrit ve yara da var. Stres direk istifra ettiriyor... Bu dönem baş ağrısı eşlik edyorsa  migren, baş dönmesi eşlik ediyorsa Vertigo vs de olabilir.. belki de hiç bir şey olmayıp psikolojikte olabilir. Bence aksatmadan bir dahiliye, kadın doğum ve nörolojiye görünmekte fayda var sizi yönlendirirler.. Allah şifa versin.
(983 puan) tarafından
Allah razı olsun yaa o kadar detay vermişsin. Aynı baş ağrısı oluyor. Neredeyse her gün. İstifra yok sadece mide bulantısı. Hani hamileyken sabah bulantıları olur ya onun gibi.
-Reklam-
0 oy
(780 puan) tarafından
Usutmus olabilirsin  sürekli tekrarlıyorsa araştırma hastanelerinden birine git onlar çok ayrıntılı bakıyorlar 
(983 puan) tarafından
Bi kez gittim ürolijeye mi ne inan bakmayı geçtim adam dövecekti neredeyse. Muayene falan olamadım
(780 puan) tarafından
Bazisi öyle maalesef canım
0 oy
(983 puan) tarafından
Başka bilen var mı 
0 oy
(4,929 puan) tarafından
Reflü mide bulantisina neden oluyor bu hulantilar sebebsiz değildir doktora tekrar gidin
0 oy
(5,329 puan) tarafından
Üşüttüğün için olabilir çünkü benimde öyle yd vucudda enfeksiyon vars oda yapar
(983 puan) tarafından
İnan üşütücek durum yok be üşütünce hemen kasık ağrım oluyor ordan anlıyorum ama işte. Sağ ol bu arada
0 oy
tarafından
Aynı bende senin gibiyim
(983 puan) tarafından
Doktora gittin mi hiç
tarafından
Yok canım hic gitmedim
0 oy
(2,041 puan) tarafından
Reflü olabilir cnm bi git endeskopi ol ords çıkar 
0 oy
(4,207 puan) tarafından
Belki kanda enfeksiyon olabilir enfeksiyonda bulantı yapıyor 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 201 göst.
23 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Sumeyyeali (1,356 puan) tarafından soruldu
0 oy
39 cevap 1,508 göst.
+1 oy
2 cevap 62 göst.
9 Ocak 2025 Diğer kategorisinde O bir anne (263 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 65 göst.

412,210 soru

12,409,055 cevap

44,756 kullanıcı

Kategoriler

...