Kayınvalidem normalde herkese karsı bence pintidir, aramız mesafeli olmadan önce bize sevdiğimiz şeyleri yapardı. Arardı sorardı, sen bunu seversin kızım vs derdi. Benim yemekten ziyade tatlı düşkünlüğümü bilirdi özellikle tatlı da döktürürdü. Aramız mesafeli olunca biz de herkes gibi olduk :) geçen gittik yemeğe kalırsınız diye düşünmüştüm dedi, evde de yeni sahiplenmisler kedi olunca bende iştah falan kalmadı bir şey yemedim ama bir bardak çay bile ikram etmedi. Gidicez diyince bir kaç sarma ile bir iki tatlı çıkardı o da bir tabak 3 kişi paylaştık güya :D :D
ben benim annem gibi, babannem gibi olurum herhalde biz öyle gördük.. annem geleyim diye saklar, donatir elleri de bonkördür.. gelinine de hizmet eder gocunmaz yeri gelir bana da.. babannem de öyle.. yani balık çıkar ilk çıktığı anda alır kilolarca babam. annem der balık almış baban hadi gelin, baban güvec istiyor yalnız yenmez akşama yemeğe gelin, babam arar annen kızım keşke gelse ben onun sevdiği bir şeyi yaptım der... Her hafta pazar gezer gezer akşam yemeği annemlerde yer eve geliriz :D :D