0 oy
131 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (253 puan) tarafından
Kakolu yaptim ben baklavayi hamuru acarken kopma oldu kizlar hatam ne olabilir hamurum yumusakti 

6 Cevaplar

+1 oy
(6,196 puan) tarafından
Kurban olayım yeni yeni icatlar çıkarmayın baklava baklavadır niye kakaolu yapıyorsun Tabii yırtılır

Tatlıcıların kendine özel tarifi olduğu için onların öyle kopma falan olmuyor
(253 puan) tarafından
Adina cikolatali deniyor hic yemediniz sanirim ;)
-Reklam-
0 oy
(4,220 puan) tarafından
Kız niye kakaolu yaptın ki normal yapsaydın ya
(253 puan) tarafından
Oda cok guzel denemenizi oneririm ben cok sever alirdim denemek istedim bayada guzel oldu  ;)
(4,220 puan) tarafından
Sanırım dediğin soğuk baklava i başka yapılıyor normal baklava gibj deil
0 oy
(3,340 puan) tarafından
Hiç kakaolu yapmadım canim bileymiycem
0 oy
(7,227 puan) tarafından
Kız kakaolu baklava olur mu ki 
(253 puan) tarafından
Cok guzel oluyor denemenizi tavsiye ederim hazir alirdim bundan sonra almam yaparim  ;)
0 oy
(6,859 puan) tarafından
4 5 saat hamuru dinlendirdiniz mi ?
(253 puan) tarafından
1 saat dinlendirin deniyordu dinlendirmistim
(6,859 puan) tarafından
Normalde daha fazla beklemesi lzm cnm
0 oy
(119,125 puan) tarafından
hatan kakao koymak olmus bacim
(253 puan) tarafından
Cikolatali baklava deniyor aslinda hamuruna kakao konuluyor hazir cok alirdim sevdigim icin evdede denemek istedim ;)

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 193 göst.
15 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Sarikizzz (159 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 59 göst.
12 Nisan 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Powerpufff (78 puan) tarafından soruldu
0 oy
45 cevap 688 göst.
9 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Hafsa._.34 (5,574 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 103 göst.
8 Nisan 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Özlemm ❤ (902 puan) tarafından soruldu

378,215 soru

11,319,922 cevap

34,765 kullanıcı

...