0 oy
430 göst.
Diğer kategorisinde (159 puan) tarafından
Belki tuhaf gelicek ama bir türlü yapamadim şu pastane pogacasini cok canim skldi az once yaptim netten ne tadi oldu nede yumusak :( cok severim pastane pogacasini ama 3.5 oldu almak istemiyorum pasaneden tarifini bilen yazabilirmi detayli

3 Cevaplar

+1 oy
(1,005 puan) tarafından
Kız kocam unlu mamuller ustası tariflerden geçilmiyor evde. Ben evde pastane ürünü görmekten yıldım diyebilirim. Ben şimdi sorarım ona tarif verir evde yapabileceğin gibi. Ama şunu söyliyim pastane de kullanılan malzemeler çok çok farklı sana evde istediğin gibi yapabileceğin bir tarif alırım
(1,005 puan) tarafından
Malzemeler cok gelirse yarı yarıya azalt. Yani 1 kg un ise yarım su bardağı şeker misal. Şekeri tam ölçü poğaça tadı ordan geliyor pastanelerde koyulan şekeri bi görsen :D
(159 puan) tarafından
Cok sagol canim yarin deniyecemde kiz yoğurt ilk kez sizin tarifte gordum inşallah guzel olur canimm
(4,692 puan) tarafından
Bu yumurtalarin beyazı içine sarısı disana mi yoksa hepsi mi icine girecek
(1,005 puan) tarafından
Yok canım 3 yumurta içine konacak. Üstüne sürdüğün sarısı baska yumurta kullanılcak
(4,692 puan) tarafından
Ay saol canım
-Reklam-
0 oy
(1,169 puan) tarafından
Hakiki pastane poğaçası diyorsan onlar sadece margarinle yapılıyor youtube da pastacı adam tarif vermişti buluyum atarım
(1,169 puan) tarafından
Malzemeler nelerdi
(1,169 puan) tarafından
https://youtu.be/_hfTh-fI-Ak
https://youtu.be/5rR8gLrpz_c

İkisine de bak canım bunlardan diyorsun demi
(159 puan) tarafından
1 yumurta , iki tatli kasigi seker, bir tatli kaşığı tuz, yarim su bardagi su, yarim paket yas maya, yarim paket margarin canim
(159 puan) tarafından
Chef murat olani denedim olmadi canim:(
(1,169 puan) tarafından
Hiim attıklarımın tarifinden canım herhalde ama ilk yapışın püf noktaları kaçırmışındır deneye deneye olue belki
0 oy
tarafından
Burda bi hulya war pogaca ustasi :D gelir birazdan gorur postunu :D
(159 puan) tarafından
Aman canim gelmez sede sen soyle vala bak artik yapmam lazm şu pogacayi ya esime dedim ne guzel pogaca yicez yaptim ekmek gibi oldu ya:( oturdum agladim sinirden esimede ayip oldu:(

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 236 göst.
26 Mayıs 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Bulut01 (250 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 194 göst.
29 Temmuz 2025 Yemek-Tarifler kategorisinde Yalan.4545 (755 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 345 göst.
26 Nisan 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Gokbenoya (1,429 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 196 göst.
2 Şubat 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Vesile hakan (874 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,497,675 soru

24,464,632 cevap

354,803 kullanıcı

...