Ben ogluma kendim baktim. Suan 5 yasinda ve 5 sene harika gecti. Evlenmeden once calisma hayatim oldu. Hemen hamile kalinca tekrar ise girmedim. Evet meslegimi icra etmiyorum suan ama evdeyim diye de bos durmuyorum. Ilk network isiyle basladim, yaklasik 4 senedir cok guzel paralar kazandim. Pandemi de bile bir cok kisi is yerinden para alamazken ben takir takir para aldim. Simdi de e ticaret ile gelir elde ediyorum. Bazen 4 5 gunluk avm etkinliklerine katilip satis yapiyorum. Bi ay da bir yerde calisip kazanacagim parayi 5 gunde cikariyorum. Yani artik devir illa bir yerde calismak zorndaymissin devri degil. Bu ara da ihtiyacim oldugu icin degil hem sosyallesmek hemde neden biraz daha ferahta yasamayalim kafasi benimki. Esinin durumu iyiyse sigortani odesin evden yapabilecegin bir cok is var hatta kurumsal yerler bazi pozisyonlarda evden calisma imkani verebiliyor. Benim annemde calisan bir anneydi. Memurdu evet cok rahatti suanin calisma sartlarini dusununce ama yine de cocugun her anina sahit olmak bambaska.