0 oy
667 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Ben kimya mezunuyum bir kızım var ilk vasta çalışmak için çok direttim eşim olacak insan izin vermedi( tabi şimdide sorunlarımız var ben bitirmeye çalışıyorum o kabul etmiyor) ilk başlarda çalışmak istediğim kadar şimdi çalışmak istemiyorum laf olsun die çalışmak istediğimi söylüyorum maddi bir sıkıntı içinde değilim tabi saraylarda yaşamıyor kasabada kendime ait evim var ay başı gelince fatura sıkıntısı çekmiyorum mutfak sorunu çekmiyorum kızımın ihtiyaçlarını artık rahat alıyorum eşimin işleri düzeldi baya ayrı başka şehirlerde yaşamamıza rağmen iyi para gönderir şükür halimden memnunum gelelim sorunun ana fikrine siz olsanız kızınızı büyütüp her anına sahitmi olmak istersiniz yoksa çalısmakmi istersiniz

24 Cevaplar

0 oy
(6,907 puan) tarafından
Sanırım sonra da istersen çalışabilirsin canım o yüzden şuan çocuğumun yanında dururdum biraz daha büyüsün o okula sen işe başlarsın yani ben öyle yapardım 
tarafından
İlerde kendi işimi kurmak istiyorum zaten şuan 24 yaşındayım kızım okula gitikten sonrada mesleğimi yapabilirkm
(6,907 puan) tarafından
O zaman şuan çocuğunun yanında duranilirsin canım Rabbim hakkında hayırlı neyse onu nasip etsin
tarafından
Amin canım
-Reklam-
0 oy
(2,408 puan) tarafından
2 yaşına kadar her anında yanında olmak iki yaşından sonra çalışmak isterim net. 
tarafından
İlerde kızım okula gidince kendi işimi kurmayı düşünüyorum zaten
0 oy
(44 puan) tarafından
Ben bebeğim bir buçuk yaşına gelince çalışmaya başlayacağım inşallah. Ama lütfen çalışmaya başlayınca çocuğun tüm özel anlarını kaçırıyormuş gibi denmesin o kadar kadın çalışıyor yani. Çalışmayan annelerde her an her dakika okul çağına gelene kadar çocukla ilgileniyor mu acaba çok merak ediyorum. Okul çağına gelince yada neye şahit oluyorlar artık tamam büyütürken güzel şeylere şahit olunuyor ama okul çağında lise çağında zaten çocuk akşama kadar yok. Çalışmaktan vazgeçtin hadi o zaman ne olacak. Birde o kadar okudum emek verdim ne için hayat standartlarımı iyi yaşamak için çocuğumun ihtiyaçlarını daha iyi karşılayabilmek için eşimle bir şey yaşadığımda çocuğumla ona muhtaç olmamak için. Eşimde bende memuruz. Ama bir maaşla ileride bu kadar imkanımız olur mu olmaz tabii ki. Hem çalışmak insana psikolojikmende çok iyi geliyor bebeğiyle daha iyi ilgileniyor insan. Ben hep küçüklüğümden beri ailemin maddiyat kavgalarıyla sorunlarıyla büyüdüm. Annem çalışmıyordu da çok mu güzel harikaydı her şey. Hayır tabii ki. Senin için demiyorum yorumlar için diyorum keşke artık şu çalışan anneleri bi salsalar. Hep bi psikolojik baskı hep bi sorunlu çocuk olacak iddiası ilgisiz çocuk iddiası. Herkesin kendi kararı bence. Sözüm meclisten dışarı çocuk okula gidene kadar her an onunla ilgilenen annelere bir şey demiyorum ama evde olup akşama kadar tv açan temizlik yapacağım diye bebekle ilgilenmeyen anneler lütfen anne çalışmamalı demesin :) kusura bakma bu konuda doluyum biraz gerek etrafımdakiler olsun gerek bu konularda açılan postlardaki yorumlar olsun kızıyorum hep :) 
tarafından
Zaten bende genelleme yapmadım çalışan anne bebeğiyle ilgilenmiyor demiyorum kendim için diyorum çalışmak yerine kızımın büyümesine şahit olmak istiyorum tabiki çalışmak güzeldir ilerde kızım okula gideceği dönemlerde kendi işimi kurmayı düşünüyorum zaten sadece şimdiki zamandan bahsetim ve tabiki calismayipta çocukla ilgilenmeyen onca anne var
(44 puan) tarafından
Yok farkettiysen zaten yorumumumda senin için demiyorum yorumlar için diyorum dedim :)
tarafından
Bı an söylediklerini üstüme alındım:)
0 oy
(4,320 puan) tarafından
Ben ogluma kendim baktim. Suan 5 yasinda ve 5 sene harika gecti. Evlenmeden once calisma hayatim oldu. Hemen hamile kalinca tekrar ise girmedim. Evet meslegimi icra etmiyorum suan ama evdeyim diye de bos durmuyorum. Ilk network isiyle basladim, yaklasik 4 senedir cok guzel paralar kazandim. Pandemi de bile bir cok kisi is yerinden para alamazken ben takir takir para aldim. Simdi de e ticaret ile gelir elde ediyorum. Bazen 4 5 gunluk avm etkinliklerine katilip satis yapiyorum. Bi ay da bir yerde calisip kazanacagim parayi 5 gunde cikariyorum. Yani artik devir illa bir yerde calismak zorndaymissin devri degil. Bu ara da ihtiyacim oldugu icin degil hem sosyallesmek hemde neden biraz daha ferahta yasamayalim kafasi benimki. Esinin durumu iyiyse sigortani odesin evden yapabilecegin bir cok is var hatta kurumsal yerler bazi pozisyonlarda evden calisma imkani verebiliyor. Benim annemde calisan bir anneydi. Memurdu evet cok rahatti suanin calisma sartlarini dusununce ama yine de cocugun her anina sahit olmak bambaska.
tarafından
Evde nasıl çalışabilirim fikir verirmisiniz

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 209 göst.
26 Ekim 2021 Aile & Aşk kategorisinde Beytnurrr2727277 (1,730 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 85 göst.
+1 oy
2 cevap 151 göst.
+1 oy
2 cevap 70 göst.
2 Aralık 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

409,171 soru

12,297,684 cevap

38,375 kullanıcı

Kategoriler

...