0 oy
203 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kızım 8 aylık kayınpederime gidince ağlamıyor yada oyun oynuyor ama kendi babamla öyle değil oda aynı davranıyor seviyor yani anlayamadım neden böyle iki tarafıda aynı görüyor

7 Cevaplar

0 oy
(2,786 puan) tarafından
Kan çekiyor kannnn
-Reklam-
0 oy
(8,896 puan) tarafından
Bizimde tam tersi babama düşkün aslında en çok kimi görürse bebekler ona alışkın oluyo
0 oy
(17,441 puan) tarafından
Benim kızım dedeci ya daha 2 3 aylık iken kendini belli etti agladiginda ben susturamazdim kayinbabam kucağına alınca susardi. Babam için de öyle. Kayinbabam vefat etti kızım hatırlamıyor onu şimdi ama babami aşırı seviyor 
0 oy
(14,748 puan) tarafından
Kızım da iki tarafı çok seviyor ama babaanne dede biraz daha ağır basıyor 
0 oy
(2,939 puan) tarafından
Çok görmekle alakalı bence. Kızım annemi çok gördü ama görünce beni bile unutuyor. 
0 oy
(4,465 puan) tarafından
Kimi daha cok gorup ilgi alaka gorurse ona daha meyilli oluyor cocuklar. Sizin veya esinizin tarafiyla alakasi yok. Mesela benim oglum teyzesine olup biter, teyzesi de ona oyle. Yani oyle es tarafi yok kan cekiyo vs olsa amcasinin dibinden ayrilmamasi lazim :) muhtemelen kayinpederinizi daha cok gordugu icin oyle, zamanla degisiklikler olabiliyor henuz kucuk.
0 oy
(7,630 puan) tarafından
 Oğlum  dedeyi ilk  1 buçuk yaşında gördü  dede diye kucagına gitti anlatamıyorsun

İlgili sorular

0 oy
24 cevap 662 göst.
29 Ocak 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 272 göst.
4 Şubat 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Citipiti (4,128 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 325 göst.
25 Ocak 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Anneymben (940 puan) tarafından soruldu

411,697 soru

12,393,858 cevap

44,020 kullanıcı

Kategoriler

...