Bittim tükendim artık arkadaşlar ben hayatım boyunca böyle kişiler görmedim sabah 7.30 başlıyorlar bağırış çığırış hoplama koşma gece yarısına kadar hiç bitmiyor sessiz sakin bir saat yok kızım 10 aylık doğduğundan beri rahat huzur yok hergun televizyondan Beyaz gürültü açıp uyutuyorum ama banamisin demiyor o sesi bile bastırıyor sesleri kaç defa güzellikle uyardık konuştuk kavga ettik yönetici geldi kaç defa uyardı polis çağırdık ev sahibiyle konuştuk o kaç defa uyarmış yok banamisin demiyorlar şimdi duvara vurdum sert bir şekilde elimi kiracaktim neredeyse çok acıyor ama hiç bir değişiklik yok kadın bütün gün telefonla konuşuyor ben assagidan ne konuştuğunu rahat bir şekilde dinliyorum adam devamlı bağırarak konuşuyor evde 3 tane çocukları var devamlı ama devamlı koşuyorlar hiç oturdukları yok yaa Birkere uyarayım demiyorlar çocukları artık sinirlerim kaldırmıyor tükendim resmen çoğu zaman sinirden oturup ağlıyorum artık ya birtek bendemi var böyle komşu bilmiyorum napicami şaşırdım artık