+1 oy
199 göst.
önce Diğer kategorisinde (322 puan) tarafından
Kızlar dün gece 11 civarı üst komşum evini süpürüyordu tabi sadece süpürge sesi değil aynı zamanda çekme sesi de geliyordu üç kere uykumdan uyandım daha önce de bir kere konuşmak için gitmiştim gündüz değil ama gece çekme sesi olmaması için hepimiz çalışan insanlarız hadi süpürge neyse de eşyaları çeke çeke süpürmek nedir komşumu nasıl uyarabilirim bazı insanlar da uyarınca inadına yapıyorlar tam tanımıyorum bir yıl oldu onlar taşınalı Apartman WhatsApp grubu var ama sadece eşlerimiz ekli oradan yazmak istemedim güm güm duvarlara vurmak da istemiyorum fazla muhabbetimizde yok görünce sadece selamlaşıyoruz

8 Cevaplar

+1 oy
önce (678 puan) tarafından
Hep olmuyorsa sorun etme belki bir şey kırılmıştır. 
önce (322 puan) tarafından
Genelde saat kurulu gibi hep on veya 11’den sonra süpürge yapar benim rahatsız olduğum çekme sesi gece uykuda bir anda çekme sesi gelince insan irkiliyor
-Reklam-
+1 oy
önce (5,623 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi
Bizimse üst komşu oğlumun evde koşmasından rahatsız hade gece haklı da akşam bazen saat 7 bana mesaj atıyor altakiler bile rahatsız değil ama üst neden sıkıntılı anlamıyorum 

Kendisi de gün boyunca  güm güm müzik açıyor 16 günlük bebeğim var biraz kısarmısın dediğimde tamam diyor ama farketmiyor 
önce (3,630 puan) tarafından
Üstte ses baya geliyor canım benim alttakilerden biliyorum koşma bişey cekme herşey
Ama biz altakilerden hiçbirley duymuyıruz kuzum hata ben indim aşağa benim oğlum çok hareketli kusura bakmayın belki rahatız ediyoruz dedim kadın yok sorun değil öyle rahatsız filan da olmuyıruz dedi onunda çocukları var
Ama üsteki çocukları büyük dün kadın tam bu saate aramış işte Ömer çok koşuşturuyor hastayım yatamıyorum diyor tamam haklı ama her seste arayıp yazması beni rahatsız etmeye başladı:(
önce (3,630 puan) tarafından
Alttakileri koşusturan cocugu var mı
Var var hemde 2 tane bide bebeği var
+1 oy
önce (12,548 puan) tarafından
yöneticiye söyle 
0 oy
önce (2,621 puan) tarafından
Ayni sıkıntı bende de var sürekli koltuk çekiyor bazen deprem oluyor sanıyorum 6 Şubat travması malum
Yani gerçekten çekmek kadar saçma bir şey yok ya ben sandalyelerin altına bile alt komşum rahatsız olmasın diye keçe yapıştırdım hani ayda yılda bir temizlik olur öyle bir çekme değil yani bence apartmanda her gün ya da sürekli bir şeyler çekmek çok ayıp böyle insanların apartmanda yaşamaması gerek
0 oy
önce (121 puan) tarafından
Cnm belki o sahteyse hep calışan biri ola bilir. Ben sahsen üst komşumuz uyardım  cok cok tatlı dille üst komsum aynı bildiniz okudu cocugum uykudan uyandı mesaj attım 23.50 de suçlu ben oldum :D oglum kolik bebeklik gecirdi ve banyo tuvalet kapım hep kapalıdır altının sesi bana gelmez asla benim cocugumdan vurdu ben sok ben senin cocugunun anlamasını duymak zorundamıyım demiş. Nazım o cocugumu ağzını mı kapatım ağlamasın diye dedim . Şok gecirdim cocuk hiç aglamıcak ona göre oysa o ara çocuklarına cok bağırıyordu ben hiç bagırnazdım bebek sonuçta 15 aylık. Suç bastırdı ke si haline bıraktım.  Saldım mevlam cayıra
0 oy
önce (872 puan) tarafından
Soylemezsen rahatsiz oldugunu nerden bilecek git nazikce uyar ayni sey benimde basima geldi uyardiktan sonra bidaha sss olmadi
İyi okursanız yazdım zaten bi kere uyardım diye
0 oy
önce (17,852 puan) tarafından
Arkadaşlar müstakil evde yaşamıyoruz temizlik ve süpürge için daha uygun saatler seçin yazardım 
0 oy
önce (1,014 puan) tarafından
Sürekli akşamları temizlik yapıyorsa sıkıntı güzelce çık uyar anlamıyorsa da apartmance bir çözüm bulun ama bir seferlik şeyse yani insanlık hali

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 84 göst.
14 saat önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Birkucukbebis (248 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 114 göst.
22 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Kbranur (235 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 75 göst.
7 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Nur gencr (136 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 57 göst.

408,253 soru

12,263,568 cevap

37,402 kullanıcı

Kategoriler