Ben hiç adet sancısı çekmem doğum sancim başladı suresi kısaldı acilden giriş yaptım nts ye bağladılar sancin var ama bu sancı yetmez dediler ay bende bu sancı değilse asıl sancı nasıl oluyor demiştim
Bide ebe büyük tuvaletin geliyor gibi olunca haber ver sancin gelince comel ikin demişti bende dedigini yaptım ilk doğum ne bilim ebeye kaka geliyor gibi olmuyor geliyor dedim yani komik geldi bana bunlar
Bende anesteziden ayilirken eşimi görünce hemşireye bak bu benim kocam kocam demişim aslında hatırlıyorum hani eşim içerde dursun artık çıkarmayın yanımda kalsin demek istedim ama anestezinin etkisiyle bak bu benim kocam kocam bak benim kocam diyip durmuşum
Hastanedeyim yatış yapıldı yatakta birden şakır şakır aktı suyum geldi diye bağırıyorum doktor demez mi ne suyu işemişsin diye
Offf olmaz mi hem utanıyorum hem de yazayım normal doğum yaptım doğum anında doktora diyorum ki büyük tuvaletim geliyor o da yap yap diyor altında kova var onu yaparak doğum olacak diyor ama ben utanıyorum diyorum offff Allahim hala da aklıma geldikçe hem gülüyorum hem de utanıyorum
Eşim diyordu sancın varsa söyle korkma bak hastaneye götürdüm kendini sıkma bebek olur derdi bide ben doğum esnasında doğum yapıyorum hemşire diyor ki corplarin çok güzel berden aldın bende Alaçam dedi bide bende yeri söyledim biliyorum dedi ordan alayım dedi ha bide koyun can derdinde kasap et derdine oldubide devlet Hastanesi'nde eşime doğuma aldılar yanıma geldi devlet Hastanesi'nde kocaya almazlarmis iki kere aldılar
suyum azaldı diye git bavulunu al gel doğurtacam seni dedi doktorum normal mi olacak normal mi diye soruyorum sürekli sezaryen desem gelmiycenmi dedı
ilk doğum en büyük boy valize yapmişim yaşamaya mi geldiniz demişlerdı haha
Özel hastane olduğu için doktora haber verdiler doğum başladı başlayacak doktoru bekliyorlar bendede o kadar ağrı var ki masaya da almışlardı ebeyi tuttum diyorum ki sen dogurtuver nolur dayanamıyorum doktor olmasada olur ben sana güvendim ki nolur beni bırakma falan diyorum doktoru aramaya gidecek tekrardan beni bırakma yanmdan ayrılma gitme diye yalvarıyorum sonra baya utanmıştım
Ben ilk doğumumda ölümden dönmüştüm. Doğuma alınırken umudumu yitirmiş bir şekilde sonum gelmişcesine doğuma girmiştim. Haliyle sonrasında yoğun bakım süreci vs. Yavaş yavaş uyandırıldığım anlarda rahmetli dedemle ilgili bir halisünasyon görmüştüm ve dedim ki tamam artık dünya ile işim bitmiş benim. Neyse bir ara uyandığımda yatağın karşısında duran saati ve klimayı görmüş olmalıyım ki kontrole gelen doktoruma bu tarafta klima ve saatte mi oluyor diye sormuşum
1,508,684 soru
24,621,835 cevap
364,647 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın