Soru yukarda kızlar biraz gülek ya
Hangi birini sayam
Okulu biber gazıyla doldurduummm
Hahhahaha
Halamın kızı ile hem komusyduk hem aynı sınıftaydık 1.sınıf
Herkes dersteyken ben tuvalete gittim peşimden geldi bir güzel kavga ettik ) birbirimizin saçını başını yolduk
Şimdi can ciğer arkadaşız tâbi
Bir gün teknoloji dersinde kağıtlarla şerit şeklinde halka yapıyorduk bir arkadaşım yanımda oturuyordu adı cansuydu onun halkası düştü çok panik oldu cocujluk işte biz kurduz cnm bizde halka kadının seyinede denir işte cansu başladı bağırmaya halkam düştü halkam düştü bütün sınıf gülüyor cansu bunun farkında değil sonra erkeklerden biri bağırdı kim bunun halkasını aldı versin dedi bütün sınıf gülme krizine girdi hala hepsimizin aklında bir anı
Bide benle eşim aynı sınıfta okuyorduk eşim o zaman dan beri beni seviyor tabi erkeklerede söylemiş ben ceylanı seviyorum diye bana ne mektuplar yolladılar eşim adına komik lik amaçlı düğün yapıyorlardı bize sonuç gerçek oldu evlendik
Matematik dersını sevmezdim
8.sınıf tı
Hoca soru yazdı tahtaya kendısi kaldırıodu
Bende Leyla oldum oradam oraya bakıodum benı seçmesin dıe
Oda bağırıo oradam hey şşş sennn aloooo
Döndüm bana mı dediniz çık çöz dedi
Çıktım ama bılmıom bekledim bekledim
Geç geç yerine dedi
Geçti oturdum
Rezil etmişti benı ama
Çok sinir bozucuydun Muratoooooo
çok sevdiğim sınıfta en iyi olduğum arkadaşımla hiç ayrılmazdık el ele tutusup gezerdik andımız okundu hurra herkes içeri akin ederken ben arkadaşım yanimda sanıp elini tutayım dedim bir baktım aynı sınıftan erkek arkadaşın elini tutmuşum aaaaa deyip kalmıştım oda şaşkın şaşkın bana bakıyordu
Orta 1 önümüzde üç tane çocuk oturuyordu, bizde arkalarında üç kız egilmisiz tarih dersi fısır fısır konuşurken,önümüzdeki üç çocuktan biri osurdu biz duyduk ve üç kız dersin ortasında gozlerimizden yaş geldi gülmekten hocaya anlatamiyoruz çok gülmüştük hocaya anlattık güç bela çocuklar kabul etmedi osurugu
Lise 2de bi öğretmenle biraz gıcık olurduk birbirimize işte bende ergenlik kafası var birazda hoca sınıfa girdi dedi susun herkes sırtını arkaya doğru yaslasın bakayım falan dedi bende sınıf sessizken bi anda dedim ki oldu bide çiçek olalım tam olsun hocada bunu duydu senden biraz zor olur çiçek fena laf sokmuştu yani helal olsun adama
1,493,187 soru
24,397,733 cevap
349,887 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın